Sjekking

Slik liker gutta at du sjekker dem opp

Vi har spurt seks gutter: hvordan skal vi gjøre det og hvordan skal vi IKKE gjøre det.

SJEKKING: Hvordan liker guttene at jentene flørter med dem? Her får du guttas egne svar på spørsmålet.  Foto: Shutterstock / Artem Tymoshenko
SJEKKING: Hvordan liker guttene at jentene flørter med dem? Her får du guttas egne svar på spørsmålet. Foto: Shutterstock / Artem Tymoshenko Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du sett det som potensielt kan være drømmefyren, og merker at du har skikkelig lyst til å ta kontakt? Samtidig føler du kanskje at det er kleint og veldig frempå å skulle be om nummeret hans for å spørre ham på date senere? 

Å vite hvordan du helst bør gå frem for å sjekke opp en gutt som forhåpentligvis også er interessert tilbake, kan være vanskelig å forstå seg på. Derfor har KK.no snakket med ekspertene på området - nemlig gutta - om hvordan de best liker at jenter sjekker dem opp. 

LES OGSÅ: Slik blir du en sjekke-ekspert 

1. Hva synes du om at jenter tar initiativ når det gjelder sjekking? 

Carl (26): - Superbra. Sjekking bør vel gå begge veier? 

Rune (24): - Jeg synes det er kjempetopp at jenter gjør det. Det skal gå begge veier. Det finnes gutter som ikke tør ta initiativ til å sjekke opp, så jenter må bare fortsette med det. 

Jan (25): - Jeg synes det er helt topp når jenter tar initiativet! Alle liker å føle seg «sett», gutter som jenter, og da er det bare rett og rimelig at jentene kan gjøre en innsats. Dessuten synes jeg det er sexy med jenter som har selvtillit nok til å ta initiativet! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer