Sex i jula:

Slik tar dere vare på sexlivet i julestria

Avstand og familiebesøk trenger ikke å være noen hindring.

SEX I JULA: Det er ingen grunn til å skru ned temperaturen, selv om romjula er her. FOTO: NTB Scanpix
SEX I JULA: Det er ingen grunn til å skru ned temperaturen, selv om romjula er her. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Juleferien er her, og selv om det kan være koselig med blinkende julelys, julebakst og julemusikk, kan det fort bli en utfordring å få tid til alt man skal rekke i desember.

For mellom all gaveshoppingen og skrivingen av julekort, hvordan skal man klare å sette av tid til partneren? Vi har satt oss ned og kommet frem til noen kreative tips som kan hjelpe dere med å holde temperaturen oppe i forholdet, selv gjennom julestria.

LES OGSÅ: Morgensex kan ha flere positive fordeler

1. Lag deres egen julekalender

Hvem sa at julekalenderen trengte å være et Flax-lodd eller inneholde sjokolade? Kan dere ikke være premie nok for hverandre? Her finnes det flere kreative løsninger. Dere kan kjøpe inn morsomme rekvisitter fra sex-butikker dere vil prøve ut, slik at dere får en ny utfordring hver dag, eller så kan dere rett og slett sette av tid til en skikkelig gammeldags kline-session hver dag i romjula. Det er kalenderen sin, det!

2. Glem «Ugly Christmas Sweater»

Joda, den er morsom å bruke på kontoret, men den oser kanskje ikke av seksualitet hjemme i stua. Skru heller opp termostaten noen hakk, og gå til innkjøp av noen stygge julestrømper i stedet. Deretter kan du valse rundt i leiligheten iført strømpene, og ingenting annet. Det legger til rette for litt morsom og annerledes jule-sex!

3. Lek dere med «stille-sex»

Alltid vært litt nysgjerrig på hvordan en ballgag egentlig fungerer? Vel, med tanter og bestemødre i naborommet er det en ypperlig anledning til å finne det ut. Få partneren din til å feste ballgagen på deg, og lek i vei, lydnivået trenger du ikke å bekymre deg for lenger.

PRØV NOE NYTT: En ballgag kan være akkurat det du trenger for å være litt mer stille når familien er på besøk. Foto: NTB Scanpix
PRØV NOE NYTT: En ballgag kan være akkurat det du trenger for å være litt mer stille når familien er på besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Bruk unnskyldningen om å «pakke presanger»

Har dere vært ute på gaveshopping, men så kommer dere hjem til en leilighet fylt til randen av familiemedlemmer? Null problem! Bruk unnskyldningen om gavepakking for alt det er verdt, og ta med dere posene inn på soverommet. Lukk døra etter dere, og dere har fått uforstyrret alenetid.

5. Telefon-sex

Hvis dere feirer jul med hver deres respektive familier, kan det bli utfordrende å holde sexlivet ved like gjennom romjula. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig, i den teknologiske hverdagen vi lever i. Om dere bruker Skype, Snapchat eller Facetime spiller liten rolle, men ta dere tid til å avtale noen videosamtaler uten klær. Det å se partneren din tilfredsstille seg selv til dine fantasier er virkelig undervurdert.

LES OGSÅ: 4 rare ting som skjer med kroppen din under sex

6. Sett av tid

Dette gjelder ikke kun i romjula, men også ellers i kjærlighetslivet. Prioriter partneren din, og sett av tid hvor det kun skal være dere to. Spesielt i hektiske måneder som desember, er dette viktig. Om dere rydder timeplanen for hverandre, faller det meste på plass av seg selv.

7. Se en julefilm

Selv det å se en klissete julefilm kan hjelpe intimiteten, og fungere som en oppvarming til selve akten. Hva med å sette på en tradisjonell julefilm, og kysse hver gang noen sier «Merry Christmas» eller «Santa»? Det er så uskyldig at det selv kan gjøres med barn og øvrig familie til stede. Psssst, dette er julefilmen alle snakker om!

8. Bruk gaveinnpakningen på deg selv

Hvorfor ikke bruke gavetråden og sløyfene som ligger slengt rundt til noe mer fornuftig? Pakk deg inn i litt gavetråd, og sett en sløyfe på toppen av verket før du går til sengs. Hva er vel bedre enn å gi seg selv i gave?

LES OGSÅ: Kvinner får oftere følelser etter sex enn menn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer