Intimkirurgi

- Som veldig mye annet tror jeg kvinner gjør det for seg selv eller for andre kvinner

Vi har snakket med fire menn om intimkirurgi, skjønnhetsoperasjoner og intimfrisering. Se hva de mener om temaene øverst i saken!

Publisert
Sist oppdatert

 

I kjølvannet av de brennheite diskusjonene som de siste månedene har handlet om blant annet intimkirurgi, pynting på utseendet og skjønnhetsidealer har vi i KK.no kommet frem til at vi savner å høre hva gutta og mennene der ute tenker om de ulike temaene.

Vi kvinner er jo veldig flinke til å backe hverandre, og å si hva vi mener høyt med tanke på nettopp disse temaene, men noen ganger hadde det vært interessant å få høre hva det motsatte kjønn tenker om temaene som opptar oss, og som vi - enten vi liker det eller ei - bruker mye tid, krefter og ressurser på.

Hva tenker menn om sminkebruk? Foretrekker de virkelig kvinner med langt hår fremfor kort hår, slik mange av oss tenker? Har det egentlig noe å si om en kvinne er glattbarbert eller ei? Er flørting greit selv om man har partner - hvor går i så fall grensen?

Vi samlet derfor fire ordinære – men allikevel unike – menn for å høre deres meninger om alt fra intimkirurgi og sminke, til motetrender og hvor grensen går for flørting og utroskap.

LES OGSÅ: Slik beskytter du barna mot kroppspresset

Mennene vi har snakket med jobber alle i Aller Media, men i ulike avdelinger. Amund (42) er gift og far til fire, Even (45) er skilt og far til to, Steinar (27) er singel og Ole Petter (33) har samboer. En fin gjeng som alle har forskjellige erfaringer og utgangspunkt.

I den første videoen tar vi for oss intimkirurgi, skjønnhetsoperasjoner og intimfrisering. Se resultatet i videoen øverst i saken!

NB! Vi gjør oppmerksom på at de fire mennene som er intervjuet er ansatt i Aller Media, som eier KK.no, men at de uttaler seg på fritt og uavhengig grunnlag.

MENN OM: I den første videoen har vi snakket med Amund, Even, Steinar og Ole Petter om intimkirurgi, skjønnhetsoperasjoner og intimfrisering.  Foto: Per Ervland (VIDEO)
MENN OM: I den første videoen har vi snakket med Amund, Even, Steinar og Ole Petter om intimkirurgi, skjønnhetsoperasjoner og intimfrisering. Foto: Per Ervland (VIDEO) Vis mer

- Når er en kvinne på sitt aller vakreste?

I del én spør vi om sminke og hår, når en kvinne er på sitt aller vakreste og hva vi kan lære døtrene våre med tanke på kroppspress og skjønnhetstyranni som de blir utsatt for allerede i ung alder. Stay tuned for video!

I del tre spør vi om flørting er greit selv om man har partner, hvor grensen eventuelt går både for flørting og utroskap, hva de tenker om kvinner som tar initiativ og kvinner som frir og til sist spør vi om det er ok om damer på 40+ åpenlyst legger sin elsk på 20 år gamle Thomas Hayes (aka «Skam»-William). Stay tuned for video!

I del fire har vi vist de fire mennene bilder av ulike motetrender som mange av oss sverger til. Hva synes de egentlig om slengbukser, bestefar-briller og den typiske hårtoppen vi ofte ser på kvinner? Stay tuned for video!

VIDEO: Per Ervland

LES OGSÅ: Norske studenter om kroppspress: - Merker at det har økt blant guttene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer