Intimkirurgi

- Som veldig mye annet tror jeg kvinner gjør det for seg selv eller for andre kvinner

Vi har snakket med fire menn om intimkirurgi, skjønnhetsoperasjoner og intimfrisering. Se hva de mener om temaene øverst i saken!

Publisert
Sist oppdatert

 

I kjølvannet av de brennheite diskusjonene som de siste månedene har handlet om blant annet intimkirurgi, pynting på utseendet og skjønnhetsidealer har vi i KK.no kommet frem til at vi savner å høre hva gutta og mennene der ute tenker om de ulike temaene.

Vi kvinner er jo veldig flinke til å backe hverandre, og å si hva vi mener høyt med tanke på nettopp disse temaene, men noen ganger hadde det vært interessant å få høre hva det motsatte kjønn tenker om temaene som opptar oss, og som vi - enten vi liker det eller ei - bruker mye tid, krefter og ressurser på.

Hva tenker menn om sminkebruk? Foretrekker de virkelig kvinner med langt hår fremfor kort hår, slik mange av oss tenker? Har det egentlig noe å si om en kvinne er glattbarbert eller ei? Er flørting greit selv om man har partner - hvor går i så fall grensen?

Vi samlet derfor fire ordinære – men allikevel unike – menn for å høre deres meninger om alt fra intimkirurgi og sminke, til motetrender og hvor grensen går for flørting og utroskap.

LES OGSÅ: Slik beskytter du barna mot kroppspresset

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer