Du leser nå KK pluss

Spurte to tusen kvinner hva som gir dem orgasme: Én ting går igjen

Er du en av dem som «nesten kommer»? Forskningen pluss hele tre orgasmeekseperter er helt samstemte: Slik kommer du helt i mål.

ORGASME: Rundt 60 prosent av kvinner fikk orgasme sist gang de hadde samleie. Langt flere får det når de onanerer. Hva kan man gjøre for å nå klimaks med partner også?
ORGASME: Rundt 60 prosent av kvinner fikk orgasme sist gang de hadde samleie. Langt flere får det når de onanerer. Hva kan man gjøre for å nå klimaks med partner også? Vis mer
Publisert

«Jeg er nesten der, jeg kjenner det! Så nære!»

Og akkurat der, like før du kanskje kunne kommet, så snur kroppen din. Orgasme? Nei, takk. Tror heller jeg tar en rolig venstresving her, bort fra rommet hvor du ligger naken sammen med en annen som også er naken - og inn i et rom hvor hjernen har invitert til stressfest. Først på agendaen: Gå gjennom huskeliste for morgendagens jobbmøte, samt legge treningsplan for uka slik at du snart kan se bedre ut naken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer