Sex

Stillingene som får deg til å komme raskere

Visste du at det er nærmest umulig for 75 prosent av kvinner å nå klimaks uten stimulering av klitoris?

SEXSTILLINGER: Ønsker du mer nytelse på soverommet er det flere ting du kan gjøre. Det hjelper å være veldig tent, gi deg så hen til den fysiske følelsen og stimuler klitoris under samleiet.  Foto: Shutterstock / AlessandroBiascioli
SEXSTILLINGER: Ønsker du mer nytelse på soverommet er det flere ting du kan gjøre. Det hjelper å være veldig tent, gi deg så hen til den fysiske følelsen og stimuler klitoris under samleiet. Foto: Shutterstock / AlessandroBiascioli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som bare øyner orgasme som et lite håp når du har sex med partner? Fortvil ikke, det finnes råd.

Noen seksuelle stillinger kan bidra til å øke sjansene for klimaks. Gi deg selv en hjelpende hånd og stimuler klitoris under samleie. Det ikke alle vet er nemlig at det for 75 prosent av kvinner nærmest er umulig å nå klimaks uten stimulering av klitoris.

- Mange kvinner lurer på om det er noe galt med dem som kan holde på i det uendelige uten at noe skjer. Få vet at cirka 25 prosent kan oppnå orgasme kun ved penetrering. Det vil si at 75 prosent av kvinner må stimulere klitoris for å kunne oppnå orgasme, sier sexolog Bianca Smith.

LES OGSÅ: Har du hørt om orgasme «der oppe»?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer