<strong>KJEDELIG MED PLANLAGT SEX?:</strong> Nei, det trenger det slett ikke være, skriver KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte.  Foto: Shutterstock / varuna
KJEDELIG MED PLANLAGT SEX?: Nei, det trenger det slett ikke være, skriver KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte. Foto: Shutterstock / varuna Vis mer

Sex

«Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det?»

Jo, planlagte hyrdestunder kan så absolutt være hett, skriver KK.nos sexekspert.

Publisert
Sist oppdatert

- Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det? sa kjæresten min en kveld han ble irritert fordi jeg satt og mjaua om at det var lenge siden sist. Eller lenge og lenge. Alt er jo relativt. Det var søndag og jeg var litt bakis og fysen, og hva er vel da bedre enn ømhet og sex?

Typen hadde vært logga på nett omtrent hele dagen, men var fremdeles ikke klar for å gi seg med det første. Han ville fortsette med sitt, og jeg kjente at jeg ble så forbanna at jeg holdt på å sprekke.  Som utålmodig av natur kan jeg bli utrolig irritert og frustrert når ting ikke går i mitt tempo, noe jeg stadig vekk blir gjort oppmerksom på, at det ikke er opp til meg bestemme hva vi skal gjøre hele tiden. Og det er greit nok det, for det er deilig med en mann som setter meg på plass når det trengs, for jeg har jo ikke lyst til å ligge med en tøffel heller.

- Men når skal vi kose oss da? fortsatte jeg. Jeg spurte jo om vi ikke kunne logge av, og ta en kjærestekveld uten pc og tv før i dag. Det går da faktisk an å sette av tid, og det trenger da vel ikke å være turn off det?

LES OGSÅ: Den ultimate orgasmeguiden - bare for deg!

- Jeg blir ikke kåt på kommando, og det beste er at det skjer av seg selv, mente kjæresten som selvfølgelig ikke ble noe mer velvillig av en småkranglete dame som uttrykte misnøye.

- Klart det, men om vi er opptatt med noe hele tiden, så oppstår det jo ingen muligheter for at sex bare skjer. Vi ligger jo ikke på sofaen og kliner hele kvelden lenger, som da vi var nyforelska. Derfor må vi bare omtrent sette i gang hvis det har gått en stund. Vi krangler jo nå fordi vi ikke har pult, sa jeg sleipt.

- Ok. Så finn en tid da. Det er greit, sa han bare for å få fred. Han er tross alt diplomatisk og skjønner når han skal svare riktig for å gjøre meg fornøyd, så det ikke blir noe mer pes.

LES OGSÅ: Derfor blir sexen kjedelig

- Hva med i morra eller etterpå? Jeg var egentlig ikke så klar lenger, men glad for at jeg ble hørt, at det å prioritere sex når det trengs ikke er så dumt. Utålmodigheten i kroppen ga seg, og stemningen i stua ble fin.

- Er straks ferdig, sa han etter to minutter med smil i stemmen igjen. Han er jo heldigvis ikke vanskelig å be. Jeg må bare ikke mase. Så da ble det god stemning på sengekanten den kvelden allikevel.

LES OGSÅ: Når kjæresten ikke klarer å gi deg orgasme - what to do?

Om Cecilie Kjensli

Til daglig driver Cecilie nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no. Hun er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. Disse sakene er redaksjonelle samarbeid. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer