Sex

«Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det?»

Jo, planlagte hyrdestunder kan så absolutt være hett, skriver KK.nos sexekspert.

KJEDELIG MED PLANLAGT SEX?: Nei, det trenger det slett ikke være, skriver KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte.  Foto: Shutterstock / varuna
KJEDELIG MED PLANLAGT SEX?: Nei, det trenger det slett ikke være, skriver KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte. Foto: Shutterstock / varuna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det? sa kjæresten min en kveld han ble irritert fordi jeg satt og mjaua om at det var lenge siden sist. Eller lenge og lenge. Alt er jo relativt. Det var søndag og jeg var litt bakis og fysen, og hva er vel da bedre enn ømhet og sex?

Typen hadde vært logga på nett omtrent hele dagen, men var fremdeles ikke klar for å gi seg med det første. Han ville fortsette med sitt, og jeg kjente at jeg ble så forbanna at jeg holdt på å sprekke.  Som utålmodig av natur kan jeg bli utrolig irritert og frustrert når ting ikke går i mitt tempo, noe jeg stadig vekk blir gjort oppmerksom på, at det ikke er opp til meg bestemme hva vi skal gjøre hele tiden. Og det er greit nok det, for det er deilig med en mann som setter meg på plass når det trengs, for jeg har jo ikke lyst til å ligge med en tøffel heller.

- Men når skal vi kose oss da? fortsatte jeg. Jeg spurte jo om vi ikke kunne logge av, og ta en kjærestekveld uten pc og tv før i dag. Det går da faktisk an å sette av tid, og det trenger da vel ikke å være turn off det?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer