Sex

- Unge menn tenner på en moden, eldre kvinne som er trygg på seksualitet sin

Ifølge ekspertene er det mer normalt enn vi tror at voksne damer og unge menn tiltrekkes av hverandre. Årsaken? Damene vet hva de liker og hva de vil ha.

SLETT IKKE UVANLIG: Aldersforskjell mellom kvinner og menn er ikke så uvanlig som man kanskje tror.  Foto: DPA
SLETT IKKE UVANLIG: Aldersforskjell mellom kvinner og menn er ikke så uvanlig som man kanskje tror. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det kokte blant Norges kvinnelige befolkning tidligere i år. Ja; vi snakker selvfølgelig om da alle ble hekta på «Skam»-William. Og det gjaldt ikke bare for tenåringene serien egentlig var ment for; voksne kvinner var heller ikke særlig sjenerte når det kom til å spørre om en selfie med kjekkasen.

Men hvor vanlig er egentlig denne tiltrekningen mellom voksne kvinner og unge menn? 

Cecilie Kjensli er sexinspirator og innehaver av den lille erotiske nettbutikken Cpunktet.no. Hun kom i høst med boken «Sex fra Ah til Åh», en bok for sexlivet med oppskrifter med orgasmegaranti. Hun mener det slett ikke er rart at voksne kvinner finner yngre menn attraktive. 

- At man synes unge menn i sin beste alder er flotte og at man kan føle en dragning mot disse, er jo ikke så rart. Selv om man blir eldre så føler man seg jo ikke gammel i hodet. Det er lett å glemme inntil man ser seg i speilet, sier Kjensli til KK.no. 

At Norges voksne damer også ble forelsket i William skapte kanskje en liten revolusjon? Kjensli tror i hvert fall at man ikke vil møte på særlig mange fordommer om en voksen kvinne og en ung man finner sammen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer