Cecilie Kjensli

«Uten trygghet og tillit til den man ligger med, slapper man sjelden godt av»​

Jeg får ikke roser av typen min på Valentines, men jeg får så mye kos jeg vil. Og det er deilig, det...

MIN VALENTIN: Min Valentin er ungdomskjæresten min, skriver Cecilie. Her er de to avbildet sammen i forbindelse med en tidligere reportasje i KK.n Foto: Astrid Waller
MIN VALENTIN: Min Valentin er ungdomskjæresten min, skriver Cecilie. Her er de to avbildet sammen i forbindelse med en tidligere reportasje i KK.n Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Si noe fint til meg, da», sier jeg ofte når jeg vil ha litt kos og oppmerksomhet av kjæresten min. «Mmm … du er så deilig», svarer han alltid da. «Syns du jeg er så snill og morsom også?» er som regel oppfølgingsspørsmålet mitt. «Jaaa», er alltid svaret. Og så ler vi. Får man ikke oppmerksomhet, så tar man den!

Min Valentin er ungdomskjæresten min. Vi var sammen i tenåra, men det ble slutt i 1986. 20 år senere ble vi sammen igjen, og forelskelsen var like heftig da, som første gangen vi møttes. Jeg sleika på sms-ene jeg fikk fra han.

Det er ikke sånn at vi var helt borte fra hverandre i alle de årene som var i mellom, for en sjelden gang møttes vi tilfeldig på byen eller hos venner, og hvis vi hadde sjansen til å stikke av, så gjorde vi det. Tenningen og spenningen mellom oss forsvant aldri.

Min Valentin er ungdomskjæresten min. Vi var sammen i tenåra, men det ble slutt i 1986. 20 år senere ble vi sammen igjen.

Som den gangen vi havna på samme fest. Jeg hadde med en ny date, men han var jo sjanseløs i det øyeblikket jeg oppdaget ungdomskjæresten. Derfra tok det ikke lang tid før vi desperat sto og jokka mot hverandre oppe i en gammel baktrapp. Jeg satt på et gelender i 7. etasje, med beina rundt livet hans, og klamra meg fast av frykt for å ramle bakover. Det er sikkert derfor det var så uforglemmelig deilig. Det gikk nemlig for meg der oppe i høyden.

LES OGSÅ: Sexekspertens beste orgasmetips

Han var ikke den første jeg lå med hvis du lurer på det, men det var han jeg våkna seksuelt med. Jeg hadde for lengst fått snøring på egne orgasmer, men å få det sammen med en annen var noe helt annet. Det er jo det som er så fint med å være sammen, at man kan utvikle seg seksuelt sammen.

Den avgjørende forutsetningen for å kunne ha et behagelig og tilfredsstillende sexliv, er nettopp trygghet.

Som i alt annet man gjør her i verden, så vet vi at øvelse gjør mester, men når det kommer til sex så er man redd for at svennebrevet ikke er på plass når man skal ligge med hverandre første gang. Frykten for ikke å være bra nok i senga kan lett ta overhånd. 

Den avgjørende forutsetningen for å kunne ha et behagelig og tilfredsstillende sexliv, er nettopp trygghet. Uten trygghet og tillit til den man ligger med, slapper man sjeldent godt av. Det er ikke uten grunn at det ikke går for damer på one night stands. Tilfeldig sex kan være deilig og gøy det, men vi kommer som regel aldri helt i mål.

Men det har ikke bare vært sex som har vært greia mellom handy-mannen i mitt liv og meg. Vi har alltid vært gode venner, og nådeløst ærlige overfor hverandre. Sannheten kan være tøff når du får den rett i fleisen, men samtidig også veldig befriende. Kjærlighet uten filter er deilig. Det skaper trygghet og gir mindre rom for misforståelser. Så hold på kjæresten din hvis du synes han eller hun er deilig.

Om Cecilie Kjensli

Til daglig driver Cecilie den lille erotiske nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no. Hun er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, eller om du har noen tips eller tanker om sex som du vil dele med KK.nos lesere. Du kan så klart få være anonym, hvis du ønsker det. Det skulle bare mangle :) Har du spørsmål til Cecilie? Send henne en epost her!

Disse sakene er redaksjonelle samarbeid. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer