Cecilie Kjensli

«Uten trygghet og tillit til den man ligger med, slapper man sjelden godt av»​

Jeg får ikke roser av typen min på Valentines, men jeg får så mye kos jeg vil. Og det er deilig, det...

MIN VALENTIN: Min Valentin er ungdomskjæresten min, skriver Cecilie. Her er de to avbildet sammen i forbindelse med en tidligere reportasje i KK.n Foto: Astrid Waller
MIN VALENTIN: Min Valentin er ungdomskjæresten min, skriver Cecilie. Her er de to avbildet sammen i forbindelse med en tidligere reportasje i KK.n Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Si noe fint til meg, da», sier jeg ofte når jeg vil ha litt kos og oppmerksomhet av kjæresten min. «Mmm … du er så deilig», svarer han alltid da. «Syns du jeg er så snill og morsom også?» er som regel oppfølgingsspørsmålet mitt. «Jaaa», er alltid svaret. Og så ler vi. Får man ikke oppmerksomhet, så tar man den!

Min Valentin er ungdomskjæresten min. Vi var sammen i tenåra, men det ble slutt i 1986. 20 år senere ble vi sammen igjen, og forelskelsen var like heftig da, som første gangen vi møttes. Jeg sleika på sms-ene jeg fikk fra han.

Det er ikke sånn at vi var helt borte fra hverandre i alle de årene som var i mellom, for en sjelden gang møttes vi tilfeldig på byen eller hos venner, og hvis vi hadde sjansen til å stikke av, så gjorde vi det. Tenningen og spenningen mellom oss forsvant aldri.

Min Valentin er ungdomskjæresten min. Vi var sammen i tenåra, men det ble slutt i 1986. 20 år senere ble vi sammen igjen.

Som den gangen vi havna på samme fest. Jeg hadde med en ny date, men han var jo sjanseløs i det øyeblikket jeg oppdaget ungdomskjæresten. Derfra tok det ikke lang tid før vi desperat sto og jokka mot hverandre oppe i en gammel baktrapp. Jeg satt på et gelender i 7. etasje, med beina rundt livet hans, og klamra meg fast av frykt for å ramle bakover. Det er sikkert derfor det var så uforglemmelig deilig. Det gikk nemlig for meg der oppe i høyden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer