Sexleketøy for par

- Var det like godt for deg, som det var for meg? spurte jeg ferieflørten

Slik gikk det da KKs journalist testet sexleketøy for par.

SEXLEKETØY FOR PAR: - Hvordan introdusere sexleketøy til en person du ikke er kjæreste med? spurte vi. ILLUSTRASJONSFOTO: NTB
SEXLEKETØY FOR PAR: - Hvordan introdusere sexleketøy til en person du ikke er kjæreste med? spurte vi. ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Til neste morgenmøte ønsker jeg meg forslag til en helserelatert sak. Men denne gangen skal det være med en tvist. Bruk kreativiteten! Tenk utenfor boksen!

Det er tidlig mandag morgen og reportasjeleder skal akkurat til å runde av ukens første morgenmøte. Hun snakker engasjert.

Selv har jeg kvalt et par gjesp eller tre, fordi, ja, det har akkurat vært helg. Det er mandag. Og ikke minst er det en mandag rett før den hektiske desembermåneden setter inn.

Men de hyppige gjespene må også kveles fordi jeg akkurat har lagt bak meg en relativt søvnløs natt med ham jeg har «holdt på med» i straks et helt halvt år.

Dagene, ukene og månedene har glidd forbi i rekordfart, og relasjonen – for jo, man kan vel kalle det en relasjon når man har vært sammen ukentlig, og nærmest er blitt avhengig av hverandre? Avhengig av nærheten. Av språket «bare vi to» snakker når vi er sammen.

Mon tro om det er det folk kaller «kjærlighetsspråket», som jeg til nå bare har fnyst bort som en simpel, svulstig klisjé?

Å smøre seg med tålmodighet

Noen dager senere ligger jeg på sofaen og venter på at han skal gjøre seg ferdig på jobb.

Typisk meg er jeg selvfølgelig blitt avhengig av en fyr, hvis jobb krever at han er tilgjengelig til alle døgnets tider. Er ikke han tilgjengelig, er det mange Ola og Kari Nordmann der ute som kommer til å lide. Spesielt nå i den snørike årstiden vi er inne i.

Jeg smører meg med tålmodighet, men kjenner rastløsheten komme sigende.

Blikket mitt lander på en eske med en Womanizer jeg for mange Herrens år siden fikk utlevert til en test for KK.

Jeg tar den ovale duppeditten ut av boksen og trekker på smilebåndet. «Der har vi tvisten!», tenker jeg, i det jeg hører at det ringer på døren.

En pervers Nancy Drew

- Jeg vil skrive en sexleketøy-test for oss som er i en par-relasjon, men ikke nødvendigvis med en kjæreste! sier jeg i plenum på neste morgenmøte. Litt nølende.

Jeg har kviet meg for å pitche inn ideen, men får semi-grønt lys av reportasjeleder i form av nikk.

- Jaha? Hva ser du for deg da, tenker du? spør hun undrende, men likevel ikke avvisende.

- Nei, altså, det er jo veldig enkelt, vil jeg tro, for kjærestepar, samboere og ektepar å krydre sexlivet med leketøy – og ikke minst spørre partneren om de er villige til å teste det ut.

Jeg hører selv at jeg snakker som om jeg holder en forsvarstale.

- Men hva med oss som er i en slags relasjon, men som likevel ikke er helt trygg på «partneren», og dermed kan føle at det å ta opp et slikt spørsmål kan være vanskelig? Hvordan introdusere sexleketøy til en person du ikke er kjæreste med? Og ikke minst, hvilke leketøy er best i en duo?

Jeg føler at de andre i redaksjonen ser på meg som en pervers Nancy Drew. Men kjenner likevel at akkurat det er noe jeg kan stå i. Noen må jo ta på seg den rollen óg.

- Det er i alle fall en helserelatert sak med en tvist, det skal du ha! Forsøk å få den ferdig til midten av desember. Det er sikkert noen der ute som trenger julegavetips!

Reportasjeleder trekker på smilebåndet, og noterer det jeg antar er forslaget mitt i notatboken sin.

Selv hiver jeg meg over tastaturet og sender sporenstreks av gårde en mailforespørsel til sexleketøy-ekspertene, for å få deres toppforslag til leketøy som er egnet for par som ikke nødvendigvis er et par.

Noen dager senere er arbeidspulten min dekket av pakker og gaveposer med det som flere i redaksjonen spekulerer i om kan være leketøyene.

De lure smilene deres hinter til at jeg skal åpne innholdet i eskene. Men jeg later som at jeg ikke enser kollegene mine.

I innboksen min ligger det to informative mail. Én fra presseansvarlig i Kondomeriet og én fra markedssjefen i Amor.

«Etter samtalen vår ønsker vi gjerne å sende deg et leketøy som virkelig setter kvinnens nytelse i fokus. Det er da We-Vibe Melt, som fint kan brukes sammen med partner», forklarer pressesjefen i Kondomeriet.

«We-Vibe Melt er virkelig en orgasmemaskin som er elsket av kvinner verden over. Den bruker den samme trykkbølgeteknologien som Womanizer, og på grunn av dens slanke form er den helt super under samleie».

«Ikke dumt», tenker jeg, og scroller med videre til neste mail.

«Vi sender deg en We-Vibe Chorus, en av våre bestselgere til par. Chorus gir til forskjell fra en del andre leketøy samtidig stimulering av både ham og henne, og er et spennende tilskudd i nattbordskuffen».

«Chorus er formet som en C hvor den slanke delen føres inn skjeden og stimulerer g-punktet med deilige vibrasjoner, samtidig som det er plass til at han kan trenge inn. Den tykkere delen stimulerer klitoris – også den delen vibrerer. Chorus kan fjernstyres med både fjernkontroll og app, hvor spesielt appen har en rekke funksjoner som gjør Chorus enkel og spennende i bruk. We-Vibe Chorus er det perfekte leketøy for par som liker leke, utforske og prøve noe nytt, par som ønsker å ta nytelsen på soverommet til et nytt nivå, samt dere som er i avstandsforhold», skriver markedssjefen i Amor.

Høres meget lovende ut alt sammen.

Nå gjenstår bare det mest vesentlige for å få satt testen i gang: spørre arbeidsnarkomanen om han er gira på å stille opp i embeds medfør.

Og nei, denne gangen handler det ikke om å sørge for at Ola og Kari Nordmann har nybrøyta bilveier. Men at både hans og min nytelse er i fokus.

Det perfekte øyeblikket

Dagene går. Klokken tikker. Og jeg har allerede skrapt bort tre luker i Flax-kalenderen min. Jeg kjenner at sexleketøyene, som nå ligger i en HM Home-pose ved sengen, skriker til meg hver gang jeg entrer soverommet. Som en slags påminnelse om hva jeg må gjøre.

Klisjé-aktig nok surrer hans Netflix-favoritt i bakgrunnen, som om dette er oppskriften på Netflix & chill. Jeg setter meg ved siden av ham i sofaen, og legger beina mine over hans. Armen hans legger seg rundt skuldrene mine, og jeg kjenner at nå – er det perfekte øyeblikket å innvie ham i oppdraget mitt.

- Du … sier jeg nølende.

- Jeg har en greie som jeg må gjøre som research til en sak, som også du må hjelpe meg med, fortsetter jeg kryptisk.

- Ja vel? svarer han, og ser på meg som et eneste stort spørsmålstegn. Jeg forstår ham godt.

- Jeg skal teste ut noen sexleketøy for par, som ikke nødvendigvis er et par!

Setningen kommer ut fortere enn jeg hadde planlagt, og jeg får samme følelsen i kroppen som når man river av et plaster.

- Og det har de satt deg, som ikke har type, til å gjøre? sier han og ler.

Jeg har ikke hjerte – eller stolthet – nok til å si at det er noe jeg har pitchet inn helt selv.

ORGASMEMASKIN: Ifølge forhandler er We-Vibe Melt en orgasmemaskin som er elsket av kvinner verden over - og det kan KK-journalisten skrive under på! FOTO: Kondomeriet
ORGASMEMASKIN: Ifølge forhandler er We-Vibe Melt en orgasmemaskin som er elsket av kvinner verden over - og det kan KK-journalisten skrive under på! FOTO: Kondomeriet Vis mer

«Hva faen er det jeg holder på med?», tenker jeg i mitt stille sinn, mens jeg nikker, for å bekrefte den hvite løgnen.

- Så ja, er det noe du kan tenke deg å teste ut med meg? spør jeg, denne gangen med litt mer guts i stemmen.

For er det ikke egentlig et drømmescenario å bli spurt om å teste ut sexleketøy som skal gi begge ekstra nytelse?

- Jeg er med på alt, jeg! Det er jo du som ikke er det, sier han, og blunker.

Leketøy som krever sitt

- Hvordan ligger du an med testen? spør reportasjeleder midtveis i desember.

Saken burde egentlig ha vært ferdig nå, men jeg har ikke baller nok til å forklare at unormalt mye snø, som gjør at han må være tilgjengelig 24/7, har lagt en demper på testingen.

Jeg får meg heller ikke til å si at de gangene vi faktisk henger, er det ikke behov for sexleketøy, fordi at kjemien er såpass raus med oss at vi helt fint klarer oss uten ekstra stæsj.

Too. much. information.

- Det går fint! Det er jo tre forskjellige leketøy som krever sitt, men vi er snart i mål! hører jeg meg selv si.

Nok en hvit løgn.

Skal gi orgasmer jeg ikke har kjent maken til

Men, mens noen tar seg av de snødekte veiene, ser jeg mitt snitt til å tjuvstarte med å teste ut We-Vibe Melt.

Den pastelloransje fargen på den avlange klitorisstimulatoren er uten tvil innbydende, og en pulserende trykkbølge skal visstnok gi meg orgasmer jeg ikke har kjent maken til før.

Det tar ikke lang tid før jeg skjønner hvorfor presseansvarlig i Kondomeriet hevder at den er en orgasmemaskin som er elsket av kvinner verden over. Umiddelbart blir også jeg én av dem.

Noen dager senere får jeg satt sexleketøy for par som ikke er par-testen ut i livet, og først ut er nettopp den pastelloransje stimulatoren.

Når man er to skal den være gunstig å plassere mellom seg, eventuelt brukes samtidig med penetrering. We-Vibe Melt har også en app-funksjon, som gjør det mulig at partneren kan styre vibrasjon og trykkbølgefrekvensen – både når man er i samme rom, men også dersom man har avstandsforhold.

FJERNSTYRT: We-Vibe-produktene har også app-funksjon som gjør at man kan fjernstyres til orgasme. FOTO: Kondomeriet
FJERNSTYRT: We-Vibe-produktene har også app-funksjon som gjør at man kan fjernstyres til orgasme. FOTO: Kondomeriet Vis mer

Etter flere tapre forsøk er jeg nødt til å konkludere med at We-Vibe Melt fungerer best på egenhånd. Ikke ga vibrasjonene han noe spesielt ekstra nytelse, og det å kludre med telefonen mens man er i kampens hete er på godt engelsk; skikkelig turn off.

Men at den holder det den lover på orgasmefronten, dét er det ingen tvil om.

Gode saker på gang – også for meg

I anledning adventstiden inneholdt en av lukene i den erotiske Sinful-julekalenderen en vibrator med langt skaft, Sinful Unlimited Pleasure parvibrator, med et slags ring-formet hode.

Denne har jeg fått donert av en kollega (heldigvis ubrukt), som har skrevet sak om de ulike erotiske julekalendrene.

Jeg henter frem vibratoren fra HM Home-posen som står pertentlig plassert ved enden av sengen, og smører den inn med glidekrem.

«Jeg er med på alt, jeg!» gjentar jeg i hodet mitt og hører gjenklangen av stemmen hans.

PARVIBRATOR: Dette er én av de mange leketøyene som følger med i den erotiske julekalenderen fra Sinful. FOTO: Sinful
PARVIBRATOR: Dette er én av de mange leketøyene som følger med i den erotiske julekalenderen fra Sinful. FOTO: Sinful Vis mer

Jeg skrur den på, og fører det ring-aktige hodet på vibratoren over hans penis. Umiddelbart forstår jeg at det er gode saker på gang. Også for meg.

Denne vibratoren alene er grunn nok til å gå til anskaffelse av julekalenderen, for her får begge valuta for vibrasjonene!

- Nå, hva synes du? spør jeg når testingen er overstått.

- Joa, den funket jo bra, den! Men, det var egentlig mer tilfredsstillende for meg å se hvor mye du nøt, forklarer han og smiler.

Jeg smiler med, og må erkjenne at det å både bli tilfredsstilt av et vibrerende ergonomisk skaft, som det heter på fagspråket, samt en penis, ikke er å forakte.

Å fjernstyre noen på andre siden av jordkloden til klimaks

Et nytt år er godt i gang, og jeg forsikrer stadig reportasjeleder min om at sexleketøy-testen er rett rundt hjørnet.

- Men nå som jeg skal til andre siden av jordkloden på ferie, er det jo en ypperlig anledning for å teste ut hvordan det funker med å fjernstyre sexleketøyet med appen! forklarer jeg, som en slags unnskyldning for hvorfor saken ennå ikke er levert.

Hun godtar forklaringen, og noterer ny deadline i notatboken sin.

Jeg sender arbeidsnarkomanen lenke for å få lastet ned appen, slik at han kan fjernstyre We-Vibe Melt og We-Vibe Chorus som er med i kofferten. Men innerst inne vet jeg at det aldri kommer til å bli noe av.

En mann som jobber 24/7 har hverken tid eller kapasitet til å fjernstyre noen på andre siden av jordkloden til klimaks. Det skal vise seg at jeg har helt rett.

TIL ET NYTT NIVÅ: We-Vibe Chorus er det perfekte leketøy - spesielt når man er to om det, mener den anynome KK-journalisten. FOTO: Amor
TIL ET NYTT NIVÅ: We-Vibe Chorus er det perfekte leketøy - spesielt når man er to om det, mener den anynome KK-journalisten. FOTO: Amor Vis mer

Men heldigvis for meg, jeg som er i en relasjon, men ikke en kjæresterelasjon, dukker det opp en ferieflørt som ikke er fremmed for å delta i sexleketøy-testing.

Denne gangen har jeg, av ukjente årsaker, mer selvtillit når jeg spør ferieflørten (som jeg har hengt med over en lengre periode) om han vil bli med på testingen.

- Så lenge jeg forblir anonym! sier han halvtørt og blunker. Og jeg forsikrer ham om at jeg aldri avslører kildene mine.

Denne gangen er det We-Vibe Chorus som skal få kjørt seg. Eller rettere sagt; vi som skal få kjørt oss. For allerede i samme sekund som den C-formede vibratoren treffer klitoris, synkront med stimulering av g-punktet, forstår man at dette er et leketøy litt utenom det vanlige.

I likhet med Sinful-vibratoren gir også We-Vibe Chorus direkte stimuli til ham - men uten tvil er den en orgasmegave til de av oss med klitoris. Det er vanskelig å ikke umiddelbart elske We-Vibe Chorus, rett og slett fordi at den funker så bra når man er to om den.

Next level ferieflørt, noterer jeg meg bak øret.

- Var det like godt for deg, som det var for meg? spør jeg ferieflørten, mens jeg smiler lurt.

FOTO: Den anonyme KK-journalisten
FOTO: Den anonyme KK-journalisten Vis mer

Overraskende nok får jeg tilnærmet samme svar som jeg fikk av arbeidsnarkomanen.

- Det var absolutt en deilig opplevelse, og noe jeg ikke har opplevd på lignende måte tidligere, forklarer han, og fortsetter:

- Men det som tente meg aller mest, og som jeg synes var deiligst i situasjonen, var å se hvor mye nytelse du fikk ut av det. Det er det som er mest tiltrekkende for meg, å se at du har det godt og at jeg kan bidra til å gi deg nytelse.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, når jeg hører han analysere og utdype om We-Vibe Chorus’ vidunderlige verden.

Men én ting er i alle fall sikkert: sexleketøyene setter virkelig kvinnens nytelse i fokus. Også av mennene som er med på å bruke dem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer