Dating

Våre sprøeste datinghistorier

«Situasjonen kunne ikke bli verre, tenkte jeg, helt til...»

SJOKKERENDE: Vi har samlet sammen noen dating-historier som er mildt sagt sjokkerende! Foto: Skjermdump
SJOKKERENDE: Vi har samlet sammen noen dating-historier som er mildt sagt sjokkerende! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dating kan være hardt og brutalt. Ikke bare skal du møte nye mennesker og forhåpentligvis få en romantisk kjemi med dem, men du vet ikke alltid hva du faktisk møter på.

Det har jo seg nemlig slik at mange først møtes etter å ha snakket via sosiale medier eller datingtjenester. Noen ganger kan det faktisk ende med både forlovelse og ekteskap, mens andre ganger kan ende på de rareste, flaueste og verste måtene.

Vi har selvfølgelig lyst til å høre om nettopp disse hendelsene. Etter å ha lest disse historiene fra våre lesere kan det hende dine dater ikke var så verste likevel?

Plutselig sto han der naken

«Jeg matcha med en fyr - hovedsakelig fordi han hadde tatoveringer. Vi møttes og drakk noen øl. Da regninga kom sa han at han hadde glemt lommeboka si. Ja vel, greit nok, jeg kan godt betale. Men han mener bestemt at han skal betale for burger etterpå hvert fall. Da følte jeg meg litt fanga, og hadde egentlig 100 prosent tenkt til å ghoste. Men ok, én burger overlever jeg.»

«Så da må vi «innom leiligheten hans for å hente lommeboka» (herregud, så naiv jeg var). Jeg ble med opp og satt meg i sofaen. Han leter en stund på soverommet sitt, før han kommer inn i stua igjen. SPLITTER NAKEN. Det neste som skjedde var at jeg løp ut derfra.»

Måtte tilkalle huseier og skru løs toalettet

«For noen år tilbake møtte jeg en svensk dykkerinstruktør i Thailand som ba meg med på date. Jeg hadde akkurat kommet ut av et langt forhold og ble veldig fort sjarmert. Han inviterte meg hjem til seg, stemningen var god, vi koste oss og jeg tenkte: hvis det er sånn det er å date, så har jeg mye å se frem til. Den tanken endret seg fort da jeg følte den velkjente murringen i magen. Noe måtte ut og det brennkvikt.»

«Jeg unnskyldte meg og løp mot badet. Jeg kjenner min egen kropp godt og visste at det som måtte ut hverken var fast eller lydløst. Jeg gjorde som jeg ofte gjør hjemme og fylte skåla med papir så det ikke skulle bråke. Det jeg ikke tenkte på var at man ikke skal ha toalettpapir i toalettene i Thailand, for det kan tette hele systemet. Jeg tettet hele systemet.»

«Jeg prøvde å spyle ned til ingen nytte. Mot meg vokste i stedet et hav av dritt. I full panikk prøvde jeg å dytte ned faenskapet med dobørsten, men det eneste som skjedde var at dopapiret og diareen klistret seg fast i kosten. Situasjonen kunne ikke bli verre tenkte jeg, helt til...»

«Jeg prøvde å trekke opp flere ganger, noe som gjorde at skåla fylte seg mer og mer opp. Etter å ha kjempet i noe som føltes som en evighet, så måtte jeg krype til korset, tilkalle daten og forklare situasjonen. Det endte med at han måtte tilkalle huseieren, som måtte skru løs toalettet fra gulvet. Bildet av baderomsgulvet, fylt av min dritt og brunt vann, mens daten står med ryggen til meg med armene i kors har brent seg fast på netthinnen min. Det ble ingen flere ferieturer til Thailand etter det.»

Dårlig følelse fra starten av

«Jeg datet en fyr fra Tinder et par måneder. Han var veldig «på», men jeg hadde en dårlig følelse fra starten av og var ganske paranoid. Men han var overbevisende og han møtte til og med moren min et par ganger. Det som var det rare var at han ikke kunne ha folk på besøk. Han sa det var fordi han bodde med huseieren sin som var veldig streng. Han hadde visst hatt et par episoder hvor han hadde hatt fest eller noe som hadde gått litt over styr. Heldigvis så han etter ny leilighet nå.»

«Selv om han sa jeg kunne være trygg på ham, gikk jeg inn på Tinder og ser der at han har endret noen av bildene sine. Jeg konfronterer han siden han sverget på at han ikke dater noen andre. Det ender med at jeg dumper ham. Rundt en måned senere googler jeg ham og får opp et bilde der han har blitt tagget i en caption som sier: «når kjæresten lager middag». Det viser seg at han har bodd med kjæresten hele tiden mens vi datet.»

Hoppet i en taxi og så meg aldri tilbake

«20 år gammel flyttet jeg til Oslo. Sulten på livet og noe naiv. Følelsen av å komme til en by hvor ingen kjente meg var blant den største frihetsfølelsen jeg noen gang har kjent. En kveld etter jobb dro jeg ut med en kollega på byen. Vinter og minusgrader eller ei, vi skulle sitte ute for å drikke vin med den ene hånden og sigge med den andre.»

«På bordet ved siden av oss satt en norsk kunstner jeg kjente arbeidet til. Hun satt der sammen med to andre menn. Han ene viste meg litt ekstra oppmerksomhet og det endte med at vi flyttet oss over til bordet deres. På dette bordet ble jeg introdusert for en ny verden. Kunstneren satt fort å klinte med svigersønnen sin og det tok ikke lang tid før den ene mannen, som var en del eldre enn meg, kysset (les: klinte) med meg.»

«Følelsen var ny og rar, men for spennende til å gi slipp. Denne mannen, som da var i 40-årene, inviterte meg siden med ut. Han ville at vi skulle møtes i sentrum for å dra på en operapub, siden vi begge var glad i opera. Dagen etter ringte han meg for å avtale tidspunkt. Etter jobb dro jeg rett hjem for å pynte meg og dro fort ned til sentrum. Vi avtaler møtested og i det jeg kommer dit ser jeg han komme gående sammen med en annen kvinne.»

«Der kom han gående sammen med en høy russisk kvinne med platinablondt, langt hår, rosa lepper og en plastveske i gull. Jeg ble mildt sagt overrasket, men tenkte at jeg skulle bli med dem på denne daten for å i det minste ha en god historie å fortelle. Men jeg var stresset, så stresset at jeg nærmest hadde ett glass rødvin i hver hånd på operapuben.»

«For der satt vi altså, to blonde kvinner på date med en mann som var mye eldre enn oss. «Skjer det virkelig?», tenkte jeg. Det tok dog ikke lang tid før denne mannen skjønte at jeg var veldig ukomfortabel og sendte den andre kvinnen hjem med en taxi. Så da var det bare oss igjen. Vi satt en stund og pratet, drakk vin og hørte på opera. I pausen gikk vi utenfor for å ta en sigg og det var da to menn på samme alder som denne daten min kom bort til oss.»

«De begynte å skryte av denne mannen som var på date med meg og anbefalte ham om å ta meg med seg hjem for å ligge med meg. Klisjé? Her hadde daten min to valg: Han kunne være en gentleman eller en stereotypisk grisete eldre mann. Han gikk for sistnevnte og svarte heller: «Nei, jeg skal ta henne med hjem for å slikke henne i hele natt». Jeg har aldri kommet meg fortere inn i en taxi og så meg aldri tilbake.»

Overraskelse! Jeg har barn!

«Jeg datet en fyr som virket så bra. Kjekk, fint hår og en fantastisk kokk! Vi hadde møttes en god stund og en kveld var vi hjemme hos han for å se på film. Plutselig kommer det en liten unge ut fra ett av soverommene! Han hadde aldri fortalt meg at han hadde barn!»

«Jeg er på ingen måte klar for å bli stemor, så vi slutter å henge. Det tar ikke lang tid før han møter opp på jobben min i den lille hjembyen min - MED UNGEN SIN! Han sa han var i nabolaget. Jeg jobbet som bartender, så han benyttet seg av sjansen til å kjøpe en drink. Deretter legger han an på alle servitørene der. Barnet hans blir heldigvis kjørt hjem og han drar også. Jeg sender ham en melding og sier at han må holde seg unna.»

«Et par måneder senere er jeg på en ny date med en fyr jeg får skikkelig bra kjemi med. Vi spiser middag på en restaurant og det er utrolig god stemning. Før vi drar stikker jeg på toalettet og hvem møter jeg? Jo, han som ikke fortalte meg at han hadde barn. Han blir sur fordi jeg er på date, men spør om vi skal kline. Jeg kommer meg bort derfra, setter meg i bilen med daten som har parkert et stykke unna.»

«Han tar telefonen min for å spille av en sang han hadde snakket om den kvelden, men i stedet ser jeg at han ser på meldingene mine. Da har nemlig «faren» sendt meg masse meldinger! Han var blant annet frekk mot daten min den kvelden, så da velger daten min å svare ham!! Det blir superklein og utrolig teit, og jeg har ikke møtt noen av dem siden.»

Tørket opp med skittentøyet hans

«Jeg var på date med en fyr fra Tinder som jeg kjente litt fra før av. Vi hadde drukket en del og jeg ble med han hjem. Jeg hadde mensen, men glemte det litt oppi alt så vi bare kjørte på. Dagen etter, mens han var på toalettet, skulle jeg reise meg opp av sengen for å kle på meg. Da fosset det søren meg ut av meg og over hele gulvet hans. I all panikk fikk jeg tørket opp med skittentøyet hans. Han sa aldri noe - ikke jeg heller...»

Endte opp som pizzabud

«Da jeg studerte for 10 år siden møtte jeg en søt fyr som inviterte meg på date. Vi møttes for å ta noen øl, og én ble fort til fem. Daten var hyggelig, praten gikk og vi hadde mye tilfelles. Da han spurte om jeg ville være med han hjem, tenkte jeg at det kunne være hyggelig. Han sa vi kunne ta taxi, noe jeg ble med på.»

«Jeg hadde ikke bodd i Oslo lenge, men skjønte fort at når taxituren tok over 20 minutter, var vi på vei til en plass jeg ikke ante hvor var. Blokkene var gamle og langt unna sentrum, så jeg spurte han hvorfor han valgte å bo her ute – og da svarte han at han bodde hjemme hos mammaen sin. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, men hadde ikke akkurat tenkt å kjøre taxi 20 minutter tilbake til Oslo midt på natten.»

«Så jeg ble med inn i leiligheten som TYDELIGVIS var hans gamle mor sin leilighet. Røyklukten satt i veggene og det var kanskje ikke så rart når askebegeret stod ved den grønne skinnsofaen som tydeligvis hadde stått der i mange år. Se og Hør-bladene lå stablet pent ved askebegeret. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg og jeg trodde ikke det kunne bli verre. Helt til han viste meg soverommet sitt.»

«22 år og vi var tilbake på gutterommet. Man skulle kanskje tro at en 22-åring hadde gjort om litt på innredningen, men her hang fortsatt fotballplakatene på veggene med matchende Manchester-sengetøy i køyesenga. Det ble ikke noe action for å si det sånn – den tenningen hadde jeg mistet for lenge siden. Dagen etter skulle han på jobb og tilbydde meg å kjøre meg hjem på veien – noe jeg takket pent ja til. Så tok han på seg capsen og vi gikk til bilen. «Norges beste pizza». Pizzabudet kjørte meg hjem på runden sin. Pizzaboy og meg møttes aldri igjen.»

Jeg tittet ned, så løp jeg

«Det startet med at vi bare tekstet på Tinder og deretter begynte å snakke på Snapchat. Vi møttes på Jacob All på Majorstua. Han ville ikke spandere kaffe når servitøren kom med regninga, som er greit nok - i hvert fall ikke noe å tenke på med tanke på fortsettelsen.»

«Han sa han hadde bil og bodde rett rundt hjørnet, så vi dro dit, delte en flaske vin og endte opp med å ha sex. Jeg squirtet for første gang! Deretter la han ikke skjul på at han ønsket å bli rimmet. Det hadde jeg ikke veldig lyst til og sa derfor nei til det, men vi fortsatte med å ha analsex. Etter at vi var ferdig, og jeg hadde satt meg opp fra å ha ligget på magen, så kjenner jeg at det lukter vondt. Jeg titter ned og ser at store deler av lakenet er brunt. Ja, veldig brunt. Så da løper jeg. Alt dette skjer innen klokken 18 på en lørdag.»

Ett bryllup, en bursdag og en ghosting

«Jeg hadde datet en fyr i seks måneder. Jeg hadde møtt moren hans, vennene hans og han kalte meg kjæresten sin. Han spurte om jeg ville bli med i bryllupet til bestekompisen sin som var en godt stykke unna. Det var også faren hans sin bursdag den helgen, så han tenkte det var bra at vi fikk møttes også.»

«Jeg jobbet egentlig den helgen, men fikk noen til å ta vaktene mine. Jeg kjøpte ny kjole, nye sko, fikset håret og negler - jeg var klar! Et par dager før vi skal reise, hører jeg ingenting. Bryllupsdagen kommer og jeg har fortsatt ikke hørt noe. Jeg innser at han har ghostet meg. Hjertet mitt knuser.»

«Et par måneder senere tar han kontakter og sier at han angret, men akkurat sånn finner jeg meg ikke i og dumpet ham.»

Spydde hele veien hjem

«Datingapper har aldri vært min greie, men jeg fant ut at jeg måtte prøve. Jeg snakket med en fyr i noen uker på appen før jeg planla å møte ham for en øl. Jeg er på plass, men han sender en melding og sier han er forsinka.»

«Én time senere og han er fortsatt ikke der. Jeg har sendt noen meldinger, men skjønner raskt at han ikke kommer og jeg har blitt dumpa før vi begynner å date. Etter to uker sender han meg en melding med ordene: «Sorry, jeg er avhengig av dop».»

«Et par måneder senere bestemmer jeg meg for å prøve appen en gang til. Etter å ha snakket med en fyr i én uke spør han om vi skal ta noen drinker. Når han kommer til baren ser jeg raskt at han har løyet om mer enn én ting, men jeg bestemmer meg for å gi ham en sjanse.»

«Han blir kjempefull - og dermed ikke så sjarmerende - så jeg bestemmer meg for at han må komme seg hjem. Uber-en vi bestiller vil ikke ha ham alene i bilen, så jeg må bli med til leiligheten hans. Han spyr hele veien inn til soverommet sitt. Jeg gir ham vann, et håndkle og rene klær og stikker derfra. Men før jeg kommer meg ut døra prøver romkameraten hans å legge an på meg. GÅR DET AN?»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer