Dating

Våre sprøeste datinghistorier

«Situasjonen kunne ikke bli verre, tenkte jeg, helt til...»

SJOKKERENDE: Vi har samlet sammen noen dating-historier som er mildt sagt sjokkerende! Foto: Skjermdump
SJOKKERENDE: Vi har samlet sammen noen dating-historier som er mildt sagt sjokkerende! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dating kan være hardt og brutalt. Ikke bare skal du møte nye mennesker og forhåpentligvis få en romantisk kjemi med dem, men du vet ikke alltid hva du faktisk møter på.

Det har jo seg nemlig slik at mange først møtes etter å ha snakket via sosiale medier eller datingtjenester. Noen ganger kan det faktisk ende med både forlovelse og ekteskap, mens andre ganger kan ende på de rareste, flaueste og verste måtene.

Vi har selvfølgelig lyst til å høre om nettopp disse hendelsene. Etter å ha lest disse historiene fra våre lesere kan det hende dine dater ikke var så verste likevel?

Plutselig sto han der naken

«Jeg matcha med en fyr - hovedsakelig fordi han hadde tatoveringer. Vi møttes og drakk noen øl. Da regninga kom sa han at han hadde glemt lommeboka si. Ja vel, greit nok, jeg kan godt betale. Men han mener bestemt at han skal betale for burger etterpå hvert fall. Da følte jeg meg litt fanga, og hadde egentlig 100 prosent tenkt til å ghoste. Men ok, én burger overlever jeg.»

«Så da må vi «innom leiligheten hans for å hente lommeboka» (herregud, så naiv jeg var). Jeg ble med opp og satt meg i sofaen. Han leter en stund på soverommet sitt, før han kommer inn i stua igjen. SPLITTER NAKEN. Det neste som skjedde var at jeg løp ut derfra.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer