Vibratortest:

Vi har testet 7 vibratorer!

Hele fire av dem får terningkast seks!

Vi har testet 7 vibratorer!
Publisert
Sist oppdatert

At kvinners orgasme er et stort mysterium, er det kanskje flere som kan skrive under på. For det er ikke sånn at vi kvinner kommer hele tiden. Faktisk er det slik at 80 prosent av kvinner ikke oppnår full klimaks kun ved penetrering – vi trenger nemlig klitorisstimuli for å oppnå orgasme. Så hva er vel da bedre enn å ha noen leketøy som kan være med å gjøre den jobben?

- Du bør onanere jevnlig, sies det.

Onanering er nemlig med på å styrke hjertet og immunforsvaret, samt at det virker positivt på humøret. Og hva er ikke bedre enn det?

Store og små, vibrerende og pulserende: hva skal vi velge?

Likevel er det ikke alltid like lett å vite hva man skal bruke og kanskje heller ikke hvordan man bruker de ulike leketøyene, om man går for det. De siste årene har det kommet mange nye sexleketøy på markedet - og det finnes et hav av valgmuligheter. Derfor er det ikke alltid like lett å finne frem - spesielt ikke på vibratorfronten! Så mange forskjellige det finnes der ute - store og små, harde og myke, vibrerende og pulserende, til innvendige og utvendig bruk - ja listen er lang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer