Erotiske julekalendere:

Vi har testet årets erotiske julekalendere

- Runkemaskin, pisk og vibrerende egg. Dette blir spennende!

EROTIKK: Jula nærmer seg, og det betyr adventskalendere! Noen er litt frekkere enn andre, og KK har testet de erotiske kalenderne fra Kondomeriet (1299,-) og C-punktet (1695,-). Er det verdt pengene? Se selv! Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

Vi nærmer oss desember med stormskritt og mange av oss er godt i gang med planleggingen av årets jul- og adventskalendere.

Ikke alle er vant til julekalender, men for noen hører det julen til, enten det er små pakker til pakkekalender, en flax-kalender eller en god gammeldags sjokoladekalender. De siste årene har flere aktører begynt med adventskalendere og nå kan vi finne alt fra sjokolade til skjønnhetskalendere.

Men i år er det særlig én type kalender vi har sett florere på nettet: nemlig erotiske julekalendere!

<strong>EROTISKE KALENDERE:</strong> Sinful Deluxe fra C-punket.no (1695,-) og Naughty and Nice fra Kondomeriet (1299,-). FOTO: Produsentene.
EROTISKE KALENDERE: Sinful Deluxe fra C-punket.no (1695,-) og Naughty and Nice fra Kondomeriet (1299,-). FOTO: Produsentene. Vis mer

Både C-punket.no og Kondomeriet har mørke, mystiske og lekne kalendere - og undertegnende måtte selvfølgelig finne ut hva disse sorte boksene inneholder og ikke minst: er det så gøy som det ser ut som, og er det verdt pengene?

Vi har vurdert julekalenderne Sinful Deluxe (fra C-punket.no) og Naughty and Nice (fra Kondomeriet). Her er vår dom:

Utseendet

Begge adventskalenderne ser veldig bra ut! Både spennende, pirrende og man blir nysgjerrig.

Naughty and Nice fra Kondomeriet er litt mer spennende innpakket enn Sinful Deluxe sin, men så gjenstår det jo å se på innholdet da...

Dette får du (vi røper ikke alt!)

Hvor gøy er det ikke å få små erotiske og kanskje pirrende gaver hver dag frem til julaften? Jeg synes dette konseptet er helt genialt for de som er litt nysgjerrige, og kanskje ute etter litt mer erotikk i hverdagen. Og jeg kan røpe så mye som at du får mye gøy i begge kalenderne!

Naughty and Nice: Selv om det er mye bra i denne kalenderen, er det et par luker som trekker ned. I mine øyne blir noen av dem litt kjedelige.

Sinful Deluxe: Overraskende mye bra i denne kalenderen! Her kom det godbiter på løpende bånd, men den mangler én viktig ting, nemlig glidemiddel.

Passer de for single og par?

Da jeg først fikk høre at det fantes erotiske julekalendere, tenkte jeg at dette måtte være midt i blinken for oss (les: meg) single. En liten pirrende gave hver dag i 24 dager? Det er jo tross alt snart jul. Men også for par som er ute etter litt ekstra spenning.

Så passer de for oss single og de som er i et forhold?

Naughty and Nice: Uten tvil.

Sinful Deluxe: Uten tvil.

Passer de for både han og henne?

Begge kalenderne har klart å ha et bredt spekter som både passer til han og henne, samt de som er i forhold - uavhengig av legning. Dette synes er jeg er pluss for begge kalenderne.

Kvalitet og batteri

Kvaliteten på produktene i kalenderne er viktig - noe jeg for så vidt synes du får i begge! I begge følger det med batteri og/eller ladekabel, så du trenger ikke løpe ut på nærmeste butikk for å ta produktene i bruk.

Om jeg skal trekke frem én, blir det Sinful Deluxe som har hakket bedre kvalitet i «gavene» i hver luke, der Naughty and Nice i enkelte luker skuffer.

Terningkast og er det verdt pengene?

Naughty and Nice fra Kondomeriet: Førsteinntrykket var at det denne kalenderen stod til navnet: Naughty and Nice. Noe jeg synes var veldig gøy. Du fikk litt «Fifty Shades»-feeling, samtidig som du fikk små, søte produkter. På hver boks får du også en liten bruksanvisning og forklaring på hvordan produktene skal brukes. Designet på selve kalenderen er også et pluss.

Likevel synes jeg noen av lukene inneholdt «svada»-produkter, som heller kunne vært sammen noen andre produkter. Et par av lukene var litt skuffende, rett og slett, da det ble litt gjentagende.

Totalt sett, til prislappen som er 1299 kroner, får du en god del for pengene.

Terningkast: 4+

Sinful Deluxe fra C-punket.no: Her får du mye for pengene! Prisen på denne er 1695 kroner, men til gjengjeld får du masse leketøy og produkter i høy kvalitet. Den er heller ikke fylt på med unødvendige ting. Bondage-produktene er også i god kvalitet.

Er det én ting som jeg mener mangler og som trekker litt ned, er det at du ikke får noe glidemiddel, som kan være greit å ha når du skal ta i bruk resten av produktene.

I Sinful Deluxe får du også med et hefte med alle lukene. Her forklarer de hva produktet er, hvordan du kan bruke dem, samt et par hotte tips.

Terningkast: 5

Alt i alt er det veldig mye gøy i begge kalenderne, men vi som åpnet alle lukene satt igjen med at begge manglet wow-faktoren. Det lille ekstra som virkelig overrasket deg.

Selv mener jeg begge er verdt pengene, og at førjulstida kan bli meget bra om du har en av disse hjemme.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer