Gavetips til kjæresten:

Vi har testet årets erotiske julekalendere

Pisk, analkuler og vibrerende leker. Med disse kalenderne vil du garantert få en spennende og hot førjulstid.

EROTISKE JULEKALENDERE: Vi sjekket ut årets hotteste julekalendere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss desember med stormskritt og mange av oss er godt i gang med planleggingen av årets jul- og adventskalendere.

Ikke alle er vant til julekalender, men for noen hører det julen til, enten det er små pakker til pakkekalender, en flax-kalender eller en god gammeldags sjokoladekalender. De siste årene har flere aktører begynt med adventskalendere og nå kan vi finne alt fra sjokolade og flax til skjønnhet og erotikk.

De siste årene har nemlig én type kalender begynt å florere på nettet: nemlig erotiske julekalendere, altså 24 luker med pirrende sexy leker for en hver smak.

Både C-punket.no og Kondomeriet har mørke, mystiske og lekne kalendere - og undertegnende måtte selvfølgelig finne ut hva disse sorte boksene inneholder og ikke minst: er det så gøy som det ser ut, får du som forventet og er det verdt pengene?

Vi har svaret!

PS! Begge kalenderne har bruksanvisning - som kanskje trengs av og til ...

Vi har testet årets erotiske julekalendere

Kondomeriet: Naughty and Nice

Pris: 1299 kroner. Julekalenderen inneholder produkter til en verdi av 4490 kroner!

Pluss ved kalenderen:

Naughty and Nice er et passende navn for denne julekalenderen. For å ikke ødelegge overraskelsen, skal jeg ikke nevne for mye av innholdet, men her får du mye gøy for pengene – som både passer til single og par. Den er også ganske billig med tanke på hva du får!

Minus ved kalenderen:

Når 1. desember vises på kalenderen og du gleder deg til å åpne første luke, kan noen kanskje bli litt skuffet. Bak første luke er det nemlig ikke den aller mest spennende gaven du får. Her skulle jeg ønske at de pangstartet hele adventen med en skikkelig vibrerende godsak, men den gang ei. Og dessverre er luke 2 og 3 ganske lik som første luke.

Heldigvis tar den seg opp og utover i desember kan du, som singel eller i par, glede deg til pirrende kvelder.

Verdt pengene? Ja!

Terningkast: 5

C-punket: Sinful Deluxe

Pris: 1695 kroner. Julekalenderen inneholder produkter til en verdi av 4900 kroner!

Pluss ved kalenderen:

Selv om denne er noen hundrelapper dyrere enn Naughty and Nice, er den verdt hver krone! Her får du virkelig spennende leketøy og andre frekke overraskelser servert på løpende bånd. Jeg vil heller ikke røpe for mye av innholdet i denne, men som en erfaren sex- og samlivsjournalist, kan jeg betrygge deg med at du ikke vil angre om du kjøper denne. Og her starter adventen med et pang. Hint: «Find the secret spot» og «Man's best friend» er stikkordene for de to første lukene ... Så ja, det er bare å glede seg!

Minus ved kalenderen:

I motsetning til Naughty and Nice, får du ikke med glidemiddel eller massasjeolje i denne kalenderen. Og med så mang spenstige leketøy, kan glidemiddel være lurt å ha ved siden av.

Verdt pengene? Absolutt!

Terningkast: 6

NB! Begge kalenderne inneholder sexleketøy, men i Sinful Deluxe får du fem leketøy mer enn i Naughty and Nice sin. Begge har luker med bondage, som kanskje egner seg bedre for par enn single, om du ikke vil overraske daten med et skikkelig førjulsvorspiel. Enjoy!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer