Erotisk julekalender:

- Vi kan love deg en het førjulstid

Med disse kalenderne vil du garantert få en spennende og pirrende advent, men det er kun én som når helt til topps.

EROTISK ADVENTSKALENDER: I tradisjonen tro har KK-journalist, Mina Knudsen, sett nærmere på årets erotiske adventskalendere. Er du klar for en pirrende førjulstid? Se bedømmelsen her og les mer på KK.no. Video: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Selv om kalenderen fortsatt bare viser oktober, er årets adventskalendere allerede ute i butikkene. Og mange av oss er i gang med å planlegge hvilken kalender som skal komme i hus i år. Kanskje ikke så rart, da førjulstiden nærmest er synonymt med adventskalender. Tradisjonen er blitt big business – og du kan nærmest finne en kalender for «alt» i disse dager.

Til info: Videoen over ble filmet før vi fikk tilsendt kalenderen fra Nytelse. Derfor er den ikke med i snutten. Se egen video fra Nytelse lengre ned i saken.

Men hvilken kalender skal du gå for? Tidligere var tradisjonen kanskje en pakkekalender eller en god gammeldags sjokoladekalender, men skal vi være ærlige er den tiden forbi for mange av oss. Både velvære, skjønnhet og erotiske kalendere har tatt oss med storm de siste årene.

Og mange av dem blir utsolgt på rekordtid, som blant annet erotiske adventskalendere. De har skutt fart og blitt svært populær de siste årene, og det er kanskje ikke så rart når du får 24 luker med erotiske godbiter.

Så om det kan friste med en frekk og litt ekstra spennende førjulstid – kan vi kanskje hjelpe deg med å ta riktig valg. I tradisjonens tro har vi sjekket ut noen av årets frekkeste kalendere og laget en ganske uformell «test»: You're welcome!

KK-journalist Mina Knudsen tester årets julekalendere. FOTO: Ida Bergersen
KK-journalist Mina Knudsen tester årets julekalendere. FOTO: Ida Bergersen Vis mer

Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021 fra Nytelse.no (kr 1990,-)

EROTISK ADVENTSKALENDER: Nytelse er én av de erotiske julekalenderne vi har sjekket ut i år! Spent på dommen? Video: Nytelse.no Vis mer

På tampen av testen vår, fikk vi tilsendt adventskalenderen fra Nytelse.no - en kalender vi ikke har testet før - og førsteinntrykket på denne er meget bra.

For det første avsløres det på esken at du får med en Womanizer - som er tidenes bestselger (noe vi skjønner godt!), noe som nesten gjør kalenderen verdt det bare her. Når du åpner esken får du små tøyposer med gullnummer på, en pose til hver dag i desember. Jeg synes designet er stilfullt og pent, og den gjør seg fint i esken eller om du vil henge den opp som en gavekalender.

Så kommer vi til selve innholdet: produsenten lover 24 pirrende overraskelser for han, henne og par - og de holder ord. Her får du mange spennende sexleketøy, bondage og annet pirrende tilbehør. Blant annet får du en liten boks med kort som skal gi «inspirasjon og sextips for lekne par», for å nevne noe gøy!

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Det er ikke mange minus ved denne kalenderen, men batterier er ikke inkludert, noe jeg synes er litt dumt, men da er det bare å ha batterilageret klart! Du får heller ikke luker med masse «unødvendige» produkter, som er veldig deilig! Det virker som produsenten har tenkt nøye gjennom innholdet i kalenderen og hvilke produkter du får i hvilken luke - noe som er en bonus.

Konklusjon: Dette er en sexy, pirrende og overraskende kalender. Av de tre kalenderne vi har sjekket ut, er denne dyrest, men igjen: her får du maks valuta for pengene (verdien på kalenderen er 5686 kroner!) Vi kan love deg en het førjulstid med denne kalenderen: Terningkast: 6!

«Nauty and nice» fra Kondomeriet (kr 1299,-)

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

«Nauty and Nice» har likt design som i fjor, en fin kalender i ekte adventsfarger lilla og gull med små bokser for hver dag. I fjor fikk denne kalenderen terningkast 5, så jeg var meget nysgjerrig på om årets luker kunne toppe fjorårets. Det kunne de dessverre ikke.

Her må jeg ærlig innrømme jeg ble skuffet. Joa, du får leketøy og morsomt innhold, og enkelte luker har nye produkter, men 8 av 24 luker inneholder «unødvendige» ting som rens og body paint-sjokolade. Det holder med en glidemiddel og en rens. (sorry spoiler! Det vil komme noen flere ...)

Du forventer sexy, morsomme, vibrerende og utforskende leker og tilbehør, ikke badebombe (jeg har ikke badekar en gang!), pillow mist og kjedelige nipple covers. Eller jeg forventet hvert fall mer.

Produsenten lover at årets utgave er enda bedre enn fjorårets, og den passer til både han, henne og par. Du skal få noe som vibrerer, smaker, stimulerer og pirrer. Som kalenderen lover får du vibratorer, bondage og annet snacks, men spenningen dalte da jeg åpnet flere av lukene. Det skal sies at flere av leketøyene passer for både oss single og de som er i par, men totalinntrykket var fortsatt litt tjaa.

Ifølge produsenten skal kalenderen ha en verdi på 5000 kroner. Men med så mange «fyll-luker» kan jeg ikke helt tro på det.

Konklusjon: Dette er en ok kalender til en for så vidt billig penge, men det er vel det.

Terningkast 3+.

«Sinful Deluxe» fra C-punktet (kr 1695,-)

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

«Sinful Deluxe» har også samme utseendet som i fjor. Kunne de ikke klinket til med nytt og fresh design for å skape litt mer spenning? Særlig når produsenten sier at dette er en limited edition for 2021 med helt nye produkter. Joda, designet er fint i sort og gull, men jeg hadde likevel håpet på noe annet i år.

Ser vi bort ifra utseendet er dette en kalender du får mye for pengene. Den er hakket dyrere enn kondomeriet sin, men her vil jeg si du får igjen for pengene.

Nye spennende produkter får du også! I denne kalenderen får du vibrerende leker i flere av lukene, i tillegg til bondage, par-leketøy med fjernkontroll og spill. Likevel er det et lite minus, som det var i fjor også, da denne fikk terningkast 6, nemlig at du ikke får med glidemiddel. Med så mange spenstige leker hadde det vært en fordel. I tillegg er det kanskje litt for mye bondage?

Når det kommer til totalinntrykket er dette en kalender som passer for både par og single. Det er stor variasjon i produktene og du vil gjennom adventstiden få kjørt deg med morsomme og spennende leketøy. Denne er heller ikke fylt med «unødvendige» ting - noe jeg setter stor pris på!

Denne skal ha en samlet verdi på 4900 kroner, noe jeg absolutt tror den er verdt. Så hvis du vil fylle opp leketøysskuffen, er det bare å kjøpe denne og du har mange spennende kvelder i møte.

Konklusjon: dette er en veldig bra kalender som gir det den lover. Noen få minuser, men alt i alt prima!

Terningkast 5.

Da er det bare å ønske dere en pirrende og gledelig førjulstid!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer