Forspill

- Vi kvinner trenger forspill for å bli oppvarmet, kåte og klare

Går typen din rett på sak hver gang? Les dette!

FORSPILL SEX: Forspillet er viktig når det kommer til sex. Her får du ekspertenes beste råd for å få det til å vare lenger!  Foto: NTB scanpix
FORSPILL SEX: Forspillet er viktig når det kommer til sex. Her får du ekspertenes beste råd for å få det til å vare lenger! Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste kvinner setter pris på at forspillet varer lenge nok til at man blir tilstrekkelig opphisset. Men for mange menn så tar ikke dette så veldig lang tid.

Sexolog og gestaltterapaut Bianca Schmidt forklarer forskjellene på menn og kvinner.

- Det er mannens greie å gå fort frem. Menn har et annet tenningsmønster. Det er mye mer umiddelbart og direkte. Testosteronet løfter dem og det skal ikke så mye til. De tenker ikke på at vi kvinner kanskje trenger litt mer tid, sier Schmidt.

Men for oss kvinner er det litt mer som skal til.

- Hele fenomenet for at en kvinne skal bli tent er noe litt annet enn det er for menn. Det trenger ikke nødvendigvis være fysisk nærkontakt. En kvinne må kjenne at hun er i en god romantisk stemning, og føle på at det er godt å se kjæresten sin, og godt å være sammen.

Ifølge sexologen, bør menn finne frem sin indre gentleman for å opphisse kvinnen.

- Et av tipsene til menn er at de bør kurtiserer kvinnen. Sørg for å lage en romantisk stemning den dagen de ønsker å oppnå sex. Det gjør at hun er ferdig velsmurt og er i den rette stemningen. Kanskje sende noen søte meldinger i løpet av dagen eller gir hverandre et forelsket blikk, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer