VALENTINSDAG: Hemmelig date, gryende forelskelse eller livslangt vennskap? Det finnes mange grunner til å feire valentinsdagen! FOTO: NTB Scanpix.
VALENTINSDAG: Hemmelig date, gryende forelskelse eller livslangt vennskap? Det finnes mange grunner til å feire valentinsdagen! FOTO: NTB Scanpix. Vis mer

Valentinsdagen:

Vi spurte 22 menn om hva de synes er det beste med kjæresten - svarene får oss til å smelte!

God valentinsdag.

Publisert

Endelig er den store dagen her! Den dagen i året hvor man kan gi de menneskene man er glad i litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Jeg snakker selvfølgelig om alle hjerters dag - valentinsdagen.

Noen velger alltid å gå «all in» denne dagen ved å spandere alt fra roser, kaker, kino, middag og gaver på senga til sin kjære partner. Mens andre velger å ikke markere denne dagen noe særlig - kanskje ser man på dette som en helt vanlig dag, og mener at man like så godt kan vise like mye kjærlighet alle andre dager i året.

Det finnes tross alt ingen fasit på ekte kjærlighet, så spør du meg så er begge deler helt OK. Psst! Derfor feirer vi valentinsdagen.

Vi i KK-redaksjonen har likevel lyst til å kaste litt ekstra glans over denne hjertedagen, og har i den anledning spurt hele 22 menn om hva de synes er det aller beste med kjæresten/samboeren/kona/mannen sin.

Og jeg advarer deg; denne artikkelen har smeltegaranti. Vi er i alle fall ikke i tvil om at det er mye kjærlighet i lufta, så finn frem lommetørkle og kos deg med en god dose LOVE.

Det beste med kjæresten min er.....

KJÆRLIGHET: Valentinsdagen er for mange en gylden mulighet til å vise den man elsker litt ekstra kjærlighet - enten om det er en kjæreste, en venn/venninne eller et familiemedlem. Foto: NTB Scanpix.
KJÆRLIGHET: Valentinsdagen er for mange en gylden mulighet til å vise den man elsker litt ekstra kjærlighet - enten om det er en kjæreste, en venn/venninne eller et familiemedlem. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer