Valentinsdagen:

Vi spurte 22 menn om hva de synes er det beste med kjæresten - svarene får oss til å smelte!

God valentinsdag.

VALENTINSDAG: Hemmelig date, gryende forelskelse eller livslangt vennskap? Det finnes mange grunner til å feire valentinsdagen! FOTO: NTB Scanpix.
VALENTINSDAG: Hemmelig date, gryende forelskelse eller livslangt vennskap? Det finnes mange grunner til å feire valentinsdagen! FOTO: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Endelig er den store dagen her! Den dagen i året hvor man kan gi de menneskene man er glad i litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Jeg snakker selvfølgelig om alle hjerters dag - valentinsdagen.

Noen velger alltid å gå «all in» denne dagen ved å spandere alt fra roser, kaker, kino, middag og gaver på senga til sin kjære partner. Mens andre velger å ikke markere denne dagen noe særlig - kanskje ser man på dette som en helt vanlig dag, og mener at man like så godt kan vise like mye kjærlighet alle andre dager i året.

Det finnes tross alt ingen fasit på ekte kjærlighet, så spør du meg så er begge deler helt OK. Psst! Derfor feirer vi valentinsdagen.

Vi i KK-redaksjonen har likevel lyst til å kaste litt ekstra glans over denne hjertedagen, og har i den anledning spurt hele 22 menn om hva de synes er det aller beste med kjæresten/samboeren/kona/mannen sin.

Og jeg advarer deg; denne artikkelen har smeltegaranti. Vi er i alle fall ikke i tvil om at det er mye kjærlighet i lufta, så finn frem lommetørkle og kos deg med en god dose LOVE.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer