Swinging

- Vi styrker forholdet vårt her

KK har vært til stede under en swingersfest, for å føle på stemningen, og få svar på hvorfor enkelte par ønsker å inkludere flere i sexlivet.

SWINGERSFEST: Å være på swingersfest gir rom for å slå seg løs, både meg partner og andre. Her fra en fest KK var til stede på i oktober. Foto: SpicyMatch offisielle fotograf
SWINGERSFEST: Å være på swingersfest gir rom for å slå seg løs, både meg partner og andre. Her fra en fest KK var til stede på i oktober. Foto: SpicyMatch offisielle fotograf Vis mer
Publisert

Fra utsiden kan det se ut som en hvilken som helst sammenkomst, med deltakere fra midten av 20-årene til slutten av 50-årene. Kjønnsfordelingen er veldig lik. Praten sitter løst rundt bordet, men det er ikke jobb, hobbyer eller familieliv som er i fokus. Det er heller spørsmål som: Hvor lenge har dere holdt på med swinging, da?

KK er til stede på et hotell langt unna hovedstaden. Og hotellet vi befinner oss på, er reservert for en gruppe mennesker som ikke er velkomne hvor som helst. Vi har fått lov til å være til stede på et lukket arrangement i regi av SpicyMatch – Norges største nettsted for swingere.

Denne helgen inneholder mer enn mingling og seksuell aktivitet – det blir servert to- og treretters middag, frokost og lunsj. Fredag kveld er det neonparty, og lørdag kveld er temaet «Engler og demoner». Lørdag ettermiddag er holdt av til foredrag i et auditorium, flere stands og catwalk.

Helgens arrangører, et par i 30-årene, forteller at de hittil ikke har hatt et eneste tilfelle av corona. Dette til tross for at de har arrangert fester jevnlig. Tidligere har de hatt et krav om negativ covid-test, eller gyldig corona-sertifikat. Men nå som restriksjonene er borte, får man komme så lenge man er frisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer