Kathrine Sørland

- Vi tenker absolutt på å gjøre det

Kathrine Sørland (43) røper et stort steg videre i ekteskapet 2.0 med Andreas.

KATHRINE SØRLAND: Den tidligere modellen er aktuell med podkasten «Ekteskapet 2.0» hvor hun og ektemannen Andreas Holck snakker om veien tilbake og alle kamelene de har måttet svelge på hver sin kant. Dette bildet er fra et arrangement i juni i år. Foto: Tore Skaar
KATHRINE SØRLAND: Den tidligere modellen er aktuell med podkasten «Ekteskapet 2.0» hvor hun og ektemannen Andreas Holck snakker om veien tilbake og alle kamelene de har måttet svelge på hver sin kant. Dette bildet er fra et arrangement i juni i år. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

I svart hvitt til Frank Sinatras, «Love and Marriage», går Kathrine Sørland og ektemannen Anderas Holck arm i arm bortover gulvet.

«Øver oss» skriver Sørland under videosnutten som er delt på Instagram i midten av september.

Innlegget har fått over 4000 likerklikk etterfulgt av mange hjerter i kommentarfeltet. Noen spør også om ekteparet skal gifte seg på nytt, eller fornye løftene de ga hverandre i 2006.

Til KK forklarer Sørland at videoen er fra Klækken hotell der de øver på å gå brudeshow, hvor Sørland var konferansier under deres bryllupsmesse i helgen.

Men vi må jo nesten spørre: - Skal dere gifte dere på nytt?

- Fornying av ekteskaps-løfter er noe vi absolutt tenker på å gjøre, utdyper hun.

Kjærligheten lå alltid der

Ekteparet møttes for nesten 20 år siden, og Kathrine har tidligere beskrevet Andreas som det «vakreste og ­kjekkeste» hun noen gang hadde sett.

I 2006 giftet de seg i Stavanger domkirke, og alt kunne vært fryd og gammen. Men i 2018 gikk de fra hverandre.

I et nylig intervju med KK, forteller Sørland hvordan slet med dårlig samvittighet etter bruddet.

– Da jeg gikk fra Andreas, hadde jeg en sterk skyldfølelse for å ha påført ungen min dette traumet. Det jeg hadde gjort mot ham. Jeg visste at det var min skyld at han hadde det vondt, forklarte Kathrine den gangen.

Paret var fraskilt i tre år, men Kathrine forteller at den dype kjærligheten til Andreas alltid lå der.

- En dag sa jeg til psykologen at jeg vurderte å gå på date med ham. «Ja, gjør det», sa hun.

Mann med stor M

De begynte å treffes. Ofte med sønnen. En dag tok Kathrine mot til seg og spurte Andreas om han muligens kunne tenke seg å bli … sammen igjen? Jo, sa Andreas. Han kunne tenke seg det. Veldig gjerne.

I dag kan ikke Kathrine få fullrost forholdet. En ting er at hun har forandret seg. En annen ting er at hun ser på Andreas med nytt blikk:

– Den mannen jeg har i dag, er ti ganger bedre enn den i versjon 1.0, uttalte hun til KK i slutten av august.

- Den mannen jeg har i dag, er forståelsesfull, han lytter til hvordan jeg har det og kommer med konstruktive råd. Han slipper meg inn og respekterer mitt liv – og jeg hans. Det er en mann med stor M jeg har i livet mitt nå.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer