Sextrender

- Vi tror at 2017 kommer i stor grad til å være preget av «Fifty Shades of Grey»

Disse sextrendene vil vi se mer av over nyåret.

SEXTRENDER 2017: Ekspertene spår at vi fortsatt vil la oss inspirere av «Fifty Shades of Grey».   Foto: Shutterstock / sakkmesterke
SEXTRENDER 2017: Ekspertene spår at vi fortsatt vil la oss inspirere av «Fifty Shades of Grey». Foto: Shutterstock / sakkmesterke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sex er i fokus som aldri før, og svært mange av oss har blitt riktig så opptatt av å tilføre sexlivet det lille ekstra for å få den nyforelskede gnisten tilbake - for hallo, hvem vil vel ikke det? 

I fjor skrev vi om hvordan det å blant annet ta ansvar for egen nytelse ville bli en av de hotteste trendene for 2016. Men hvilke sextrender vil egentlig skyte fart i 2017? Ekspertene har gitt oss svaret på hva de tror vil fange interessen vår! 

LES OGSÅ: Skal du kjøpe ditt første sexleketøy?

Vi lar oss fortsatt inspirere av «Fifty Shades of Grey»

Dorthea Berge, som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, tror 2017 kommer i stor grad til å være preget av «Fifty Shades of Grey». 

- Den nye filmen har premiere i februar (se den offisielle traileren her!), og vi har all grunn til å tro at denne kommer til å bli en like stor suksess som forgjengeren. Vi ser at mange allerede gleder seg til premieren, og at flere av kinoene allerede har startet billettsalget- over to måneder i forveien!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer