VIBRATOR-TEST: KK.no-redaksjonen har testet 16 vibratorer og gitt dem karakterer. Foto: Per Ervland
VIBRATOR-TEST: KK.no-redaksjonen har testet 16 vibratorer og gitt dem karakterer. Foto: Per Ervland Vis mer

Vibrator-test

Vibrator-test: - Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin!

Sjekk hvilke modeller som nådde helt til topps.

Publisert

Jungelen av sexleketøy er stor og spennende, men det er ikke alltid like lett å finne frem - og det spesielt på vibratorfronten! Herregud så mange forskjellige det finnes der ute - store og små, harde og myke, vibrerende og pulserende, innvendige og utvendige - ja listen er lang. 

For å gjøre det litt lettere for deg (og oss) bestemte vi i KK.no-redaksjonen oss for å teste noen av de mest populære vibratorene på det norske markedet i dag. Nedenfor ser du våre vurderinger, og meninger, om 16 ulike produkter som lover å «hjelpe deg til klimaks». 

Slik ble testen utført: 8 av jentene i KK.no-redaksjonen fikk utdelt to vibratorer hver til testing. Undertegnede journalist delte ut produktene, slik at personene skulle lage seg en helt uavhengig vurdering av produktene de fikk utdelt. 

Vi fikk deretter én uke på oss til å teste og svare på følgende kriterier: 

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin?
2. Går den på batterier eller er den oppladbar? 
3. Hva sier produsenten at den skal gjøre?
4. Hvordan er støynivået?
5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren?
6. Orgasmefaktor: gjør den jobben?
7. Karakter? 

Nedenfor finner du resultatet rangert fra dårligste til beste karakter! (altså: TESTVINNERE ER NEDERST I SAKEN)

LES OGSÅ: Har du blitt vibrator-avhengig?

Tenga Iroha Tori klitoris vibrator (1299,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Denne vibratoren er supersøt, og ser akkurat ut som en sushibit! Digger den mørkerøde fargen, og materialet er supersoft og deilig. Vibratoren kommer i veldig fin innpakning, som bare i seg selv ser veldig innbydende ut. Det føles som om man har fått det siste produktet fra Apple mellom hendene. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar, og det følger med en veldig fancy sort plate som den kan stå på. Sammen ser de ut som et lite kunstverk, som man egentlig vil ha stående framme, men det går jo ikke. Eller? Det som er litt kjipt er at man må lade den når man tar den i bruk første gang, og to timer er lenge å vente hvis man i utgangspunktet var i «mood» da man åpnet pakningen.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsentene skriver at med Iroha+ er det født et helt nytt nytelsesleketøy for kvinner. «Tease, squeeze og play!» er slagordet. Vibratoren har kraftig motor, som gir «ny rytme».  

4. Hvordan er støynivået? Ikke så veldig høyt om man holder seg under dyna, men absolutt kraftig vibrasjon.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive er helt klart utseendet! Søtere dings skal du lete lenge etter, og for meg som i utgangspunktet ikke er superfan av sexleketøy, men liker det best «the natural way», var denne heldigvis ikke like skremmende som megadildoene som eksisterer på markedet. Det positive er jo at den kan brukes i vann da – det skal testes ut neste gang! Men, dessverre ga den meg ikke så mye pleasure. De laveste vibrasjonsnivåene var for «svake» og de høyeste ble altfor kraftige.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ikke for meg. 

Iroha + «TORI». Karakter: En meget svak 3. Foto: Produsenten
Iroha + «TORI». Karakter: En meget svak 3. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? En meget svak 3. Det trekker opp at den er fin utseendemessig, og at den tåler vann. Men den ga meg ikke det jeg var ute etter med tanke på nytelse. Har troen på at den funker i bedre i vann.

Mrs. Rabbit  rabbitvibrator (699,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Den er søt og veldig jentene, men også litt skummel – spesielt når den er på for da beveger disse kulene i skaftet på seg. Plastikken der knappene sitter ser skikkelig billig ut! 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den trenger tre AA-batterier (som ikke medfølger!). Det tok meg pinlig lang tid å skjønne hvor batteriene skulle settes inn, fant bare plass til to av dem?! Løste seg da jeg tok en titt i bruksanvisningen på nett. Foretrekker leketøy som kan lades, så dette trekker litt ned for min del. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsenten skriver at Mrs.Rabbit gir deg muligheten til å oppnå multiorgasmer, med full stimulering av klitoris og g-punkt. Rabbitvibratoren har to motorer; en til den utvendige klitorisvibratoren og en til de masserende kulene i skaftet. Du kan enkelt justere hastighetene på kulene separat fra motoren til kaninen, ved hjelp av en enkelt knapp.

4. Hvordan er støynivået? Det er ikke høyt, men heller ikke lavt. Var en smule redd for at naboene skulle tro at jeg hadde glemt å slå av støvsugeren på soverommet. Haha! 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive er at den har mange vibrasjonsnivåer og tuppen kan bytte retning! I tillegg er den laget i myk silikon og kan brukes i dusjen! Det at den er i det største laget trekker ned. Den er absolutt ikke noe du kan bruke når du føler for en aldri så liten kjappis - dette var nemlig et tidkrevende prosjekt. Det var god trøkk i den, men dessverre nådde ikke vibrasjonene ut til selve «skaftet», noe jeg synes var fryktelig frustrerende, for det var ikke hendene mine jeg var ute etter å stimulere. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja, etter mye om og men. 

7. Karakter? En svak 3.

Mrs. Rabbit rabbitvibrator, Karakter: En svak 3. Foto: Produsenten
Mrs. Rabbit rabbitvibrator, Karakter: En svak 3. Foto: Produsenten Vis mer

Basic Vibe mini massasjestav (129,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? En rosa, avlang, ganske «tynn» vibratorstang. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den krever to batterier og vibreringen kan enkelt tilpasses ved å skru nederst på vibratoren. 

 3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Perfekt for deg som liker det enkelt» sier produsenten, og det stemmer bra. 

4. Hvordan er støynivået? Den er stille. 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Dette er en helt basic vibrator, som verken skuffer eller overrasker. Jeg synes den er i kjedeligste laget til å bruke alene, men funker fint som «et lite ekstra» for å oppnå orgasme sammen med partner. Pluss for at den har stille motor, og at den er veldig billig. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

Basic Vibe mini massasjestav. Karakter: 3. Foto: Produsenten
Basic Vibe mini massasjestav. Karakter: 3. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 3. 

RO-80 klitorisvibrator Flower (199,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ved første øyekast ser denne lille saken ut som blomsterdekorert tampong. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den trenger bare ett batteri, som også følger med når du kjøper den. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «RO-80 Flower er diskret, praktisk og leverer deilige vibrasjoner. Størrelsen gjør den til en perfekt reisevibrator, i tillegg til at den lett kan gjemmes i veska for litt spontan moro...»

4. Hvordan er støynivået? Du trenger ikke bekymre deg for at den lager for mye lyd – den er stille. 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Jeg ble overrasket over hvor mye futt det var i den lille klitorisvibratoren. Når det er sagt, klarte den ikke å få meg helt i mål.  Så ønsker du noe som funker på egenhånd, vil jeg nok ikke anbefale denne modellen. Ser du derimot etter noe som du kan bruke sammen med kjæresten din, til en billig penge, så kan dette være et ok alternativ. I tillegg vil den nok ikke virke avskrekkende for partneren din heller.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

RO-80 klitorisvibrator Flower. Karakter: 3. Foto: Produsenten
RO-80 klitorisvibrator Flower. Karakter: 3. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 3. 

Svakom Emma Mini Wand klitorisvibrator rosa (699,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Dette er en skikkelig søt klitorisvibrator, og for å ikke snakke om innpakningen! Emma Mini Wand er skikkelig diskret, og med på kjøpet følger en oppbevaringspose som gjør denne lett å ta med seg overalt. Min er lilla.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar. Etter bare 1,5 timer på ladning varer vibratoren i hele 2 timer.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Vibratoren Svakom Emma Mini Wand er en enkel og deilig vibrator med fleksibelt hode. Den tilfredsstiller alle krav et erotisk leketøy i denne klassen bør ha.»

4. Hvordan er støynivået? Denne blir fra produsenten beskrevet som «lydsvak», og dette stemmer veldig godt. Den høres kun på det sterkeste vibrasjonsnivået. Helt topp for meg som bor i kollektiv!

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Positivt er at den absolutt gjør jobben sin. Som en klitorisvibrator fungerer den perfekt, men denne vil jeg beskrive som en «kjappis». Orgasmene kommer på rekke og rad, men jeg savner flere bruksområdet, eventuelt flere nivåer. Her er det svake nivået (nummer 1) veldig svakt, mens det sterke nivået (nummer 3) er VELDIG sterkt. Woh! 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja, det gjør den! Dette er en vibrator for deg som kanskje er litt utålmodig, og helst vil ha en orgasme på 1-2-3! 

Svakom Emma Mini Wand. Karakter: 4. Foto: Produsenten
Svakom Emma Mini Wand. Karakter: 4. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 4.

Mirage klitorisvibrator (349,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Tja, den ser billig ut syns jeg. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Batterier. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Mirage er en ergonomisk utformet klitorisvibrator med stilig design, perfekt for direkte, pirrende stimulering av erogene soner; ikke minst klitoris. Vibratoren er perfekt for lek alene eller med partner, både til forspill og under samleie.»

4. Hvordan er støynivået? Minimalt - helt passe.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? At den har et stilig design, er jeg ikke helt enig i. Hvitt og rosa sammen syns jeg er litt tacky, men dette er vel ikke det viktigste i denne sammenheng. Men den er god å holde i, men knappen for å skifte vibrering var rett ved av-knappen, så det ble litt sur nå og da. Ødela det hele litt. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja.

Mirage klitorisvibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten
Mirage klitorisvibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 4. 

We-Vibe 4 Plus parvibrator (1799,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Tja, helt OK. Den er såpass liten og nett at det ikke er så altfor mye plass til «design» av noe slag. Likevel skal det sies at jeg skulle ønske den kom i sort eller en annen mørk farge, da det for meg er altfor klisjéaktig med rosa sexleketøy – men her spiller så klart smak og behag inn.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Bruk sexleketøyet når dere er sammen, eller fra hverandre. Hun får ekstra stimulering til klitoris og g-punkt, og dere kan nyte herlige vibrasjoner sammen. Med appen We-Connect får dere flere funksjoner og 5 bonusprogrammer. Vibrasjonen for klitoris og g-punkt kan styres separat. Dere kan lage egne vibrasjons-spillelister, og velge vibrasjon, rytme og intensitet. Gi programmet et navn, lagre og lek i vei! Lek med partneren uansett hvor langt unna hverandre dere er: Send en privat, sikker lenke uten å måtte logge inn noe sted.»

4. Hvordan er støynivået? Jeg vil ikke si at produktet er helt lydløst, men støynivået er minimalt.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive først: We-Vibe 4 Plus er et helt supert produkt for par – og sikkert spesielt dersom man er i et avstandsforhold. Selv bor jeg sammen med kjæresten, men vi klarte absolutt å ha det gøy likevel! På minussiden må det nevnes at det kreves en del tid for å både installere og forstå appen man kan styre vibratoren fra.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

We-Vibe 4 Plus parvibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten
We-Vibe 4 Plus parvibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 4.

Miss BI rabbitvibrator (1249,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Dødsfin! Søt og knallrosa (og da mener jeg KNALL - denne roter du ikke bort i eller under senga)! Veldig myk og god å ta på, og ikke «monstros» og klumpete, som mange av de andre rabbittene gjerne er. Førsteinntrykk: What’s not to like? Andreinntrykk: Men..hva er egentlig greia med den lille penislignende delen? Og hvis den liksom skal erstatte en manns edlere deler, er den ikke litt liten?

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar - bonuspoeng - praktisk.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Her gjorde jeg litt research på forhånd, og det loves MYE! Det står blant annet «Miss Bi er en lekker, kraftig og kortere rabbitvibrator, designet for å gi deg orgasmer du ikke engang ante at du kunne oppnå!». Wohaa – dette gleder jeg meg til å teste, orgasmer jeg ikke visste at jeg kunne oppnå – jaysus! Som om ikke det var nok, så kan denne vibratoren skilte med to separate motorer – en i skatet og en i klitorisdelen, og skaftet har i tillegg bøyd tupp for å treffe g-punktet. Dette lover veldig godt!
 
4. Hvordan er støynivået? I og med at denne har «to motorer» så bråker den litt mer, men det er ikke plagsomt egentlig, så fremt det ikke sover noen med superhørsel i naborommet.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Som nevnt lenger oppe, så stusset jeg litt på størrelsen på det såkalte «skaftet». Ikke fordi «bigger» nødvendigvis alltid er «better» (…), men på nettet står det svart på hvitt at skaftet er laget litt tykkere for at du skal «fylles helt opp». For å være helt ærlig har aldri sett på meg selv som den dypeste jenta, (LOL- ikke tolk den feil) sånn fysisk, men denne greia her synes jeg kom litt til kort (bokstavelig talt, haha). Synes ikke den traff g-punktet sånn superbra heller, men det er mulig jeg har gjort noe veldig feil. Uansett, det som er meget positivt med denne er at den er god å ta på og håndtere, og vibreringen er helt VILL!! Det er så mange knapper og funksjoner at du ikke kjeder deg et sekund, og jobben blir så absolutt gjort, det tar bare litt mer tid, noe som i og for seg kan være litt greit i blant, eller hva? 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Jadda.

Miss BI rabbit vibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten
Miss BI rabbit vibrator. Karakter: 4. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 4. 

Womanizer Pro W500 Lavender Lace (1799,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Huff, denne er tacky og absolutt ikke noe jeg faller for. Hva den ekte (!) Swarowski-diamanten gjør der aner jeg ikke. For meg som i utgangspunktet er skeptisk til sexleketøy er dette en av de modellene som skremmer meg litt. Det hvite «suge-røret» (silikonhetten) er skikkelig skummel. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den har oppladbart litiumione-batteri, og lades enkelt opp via USB-ladekontakt. En positiv ting var at den kommer oppladet, og at man da slipper å vente på å ta den i bruk.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsenten skriver: Womanizer kan på ingen måte sammenliknes med en vibrator - den gir nemlig en helt annen følelse! Womanizer er et sexleketøy som tilbyr mild, men svært kraftfull stimulering via trykkbølger. Klitoris blir lett trukket inn i silikonhetten, for så å stimuleres via de pulserende trykkbølgene. Dette gir presis posisjonering helt uten berøring. Denne typen stimulering trigger multi-orgasmer, og gir en helt annen opplevelse enn vibrasjon. Multi-orgasmer og multi-orgasmer, Fru Blom. Men den er absolutt veldig effektiv! Den følelsen man får når de pulserende trykkbølgene setter støtet kan sammenlignes med… hold deg fast.. når en ekte tunge berører klitoris. Funky!

4. Hvordan er støynivået? Overraskende lavt!

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive er at den gir en veldig spesiell følelse, men for min del må jeg nok «bli litt bedre kjent med den» før den kan holde det den lover. De øverste nivåene er veldig kraftige, så for nybegynnere som meg er det nok best å holde seg på de nederste nivåene. Kreds for at den har lys som går det enkelt «å finne fram» under dyna. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Tja, øvelse gjør mester sier nå jeg. Men absolutt en bra start! 

Womanizer Pro W500 Lavender Lace. Karakter: En sterk 4. Foto: Produsenten
Womanizer Pro W500 Lavender Lace. Karakter: En sterk 4. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? En veldig sterk 4. Utseendet trekker ned – det er typisk sånn sexleketøy som jeg ikke faller for. Veldig UFO-aktig, og som sagt tacky med diamanter og blomstermønster. Men jeg har troen på at den kan gjøre jobben den lover, så lenge man øver litt. Positivt at den har lys og at den er stillegående.

We-Vibe Rave G-punkt vibrator (1199,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ja, det syns jeg. Liker at den ikke er en sånn klassisk rosa, klisjevibrator i penisliknendeform. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den kommer med en lader som ser ut som en lader til en iPhone - du kan altså stikke den inn i pc-en eller mac-en og lade den opp. Ser litt komisk ut, men veldig smart, da. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «We-Vibe Rave g-punktvibrator er en luksuriøs og intuitiv vibrator, som vil gi deg optimal stimulering av g-punktet. Med lekkert, ergonomisk design og asymmetri forvandler Rave selv en liten bevegelse til en fulltreffer. G-punktvibratoren har fått de kraftigste vibrasjoner We-Vibe noen gang har produsert, uten å bli støyende.»

4. Hvordan er støynivået? Minimalt - helt passe. 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Utseende, de ulike vibreringsfunksjonene, så elegant som man kan få en vibrator, mener jeg, men hvis du liker at den beveger på seg litt, så får du ikke det. Men en vibrator skal jo vibrere, så man kan vel kanskje ikke forvente i pose og sekk. I tillegg kommer denne vibratoren med en app (!?). Sex har blitt så moderne, dere.
 
6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja.

We-Vibe Rave lilla. Karakter: 5. Foto: Produsenten
We-Vibe Rave lilla. Karakter: 5. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 5.

Moody Stubby vibrator lilla (999,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ja, denne er veldig fin! Jeg har testet den i lilla, og den er akkurat feminin nok for meg. Denne vibratoren er lagd av et glatt silikonmateriale - samtidig som den kjennes ganske så ekte ut! Den er fleksibel og enkel å håndtere, noe som er supert. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar! Stort pluss i boka for den stilige laderen som kun er to små magneter.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Det glatte silikonmaterialet med riller langs skaftet vil gli lekende mot klitoris, g-punktet, prostata eller andre favoritt- «hotspots». Alternativt vil den grove vibrasjonen gi deg buldrende orgasmer.

4. Hvordan er støynivået? Denne er ikke så stillegående, noe som er et bittelite minus. Men uansett - om du skal bruke denne vibratoren anbefaler jeg en helaften alene, for her vil du ikke kunne holde deg selv stillegående, heller.
 
5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Positivt er at denne er veldig lett å bruke. Med det hendige håndtaket er den lett og håndtere, og formes slik du ønsker. Med alle de forskjellige vibrasjonsmønstrene er dette et leketøy for de fleste. Og det at den er 100 prosent vanntett gjør den bare enda bedre. Minus: Støynivå. Det kommer en ganske sterk buldring fra denne, altså. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Jepp, definitivt. Dette er mer enn «bare en vibrator», vil jeg påstå. 

Mody Stubby vibrator lilla. Karakter: 5. Foto: Produsenten
Mody Stubby vibrator lilla. Karakter: 5. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 5.

Jimmyjane FORM 2 klitorisvibrator rosa (1179,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? «Herregud, hva ER dette?» var min første tanke. Det ser jo mer ut som den nyeste tekniske duppeditten fra Apple! Rett og slett ganske lekker denne altså – klitorisvibratorens «Tesla», om det finnes. Kort forklart – denne er bittelite (passer perfekt i hånd, veske og nattbordskuff), i stilig og smooth svart gummi med gulldetaljer på undersiden (der laderen skal festes).  Jimmy Jane (fint navn og!) scorer full pott hos meg både på utseende, materiale og utforming. I love it!

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar – og laderen ser minst like kult ut som resten av apparatet. Denne kan jeg trygt ha stående fremme og INGEN vil skjønne hva det er (bonus!) 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Denne lille kompakte rabitt-vibratoren gir bedre klitorisstimuli enn samtlige tilsvarende produkter i klassen». Nå har jo ikke jeg testet «samtlige tilsvarende produkter i klassen» akkurat, men denne funker meget finfint!

4. Hvordan er støynivået? Absolutt bra – ganske stille vibrasjon. Naboene hører den hvert fall ikke, tror jeg.
 
5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Jeg stusset litt ved disse to små «ørene» på vibratoren. Formen er litt snål, og jeg skjønte ikke helt hvor jeg skulle plassere de ulike delene. Lo ekstra godt da jeg i ettertid (hater bruksanvisninger, som du skjønne) så følgende tips på nettet: Bruk vibratoren som en pinsett, og napp i klitoris for å pirre knoppen. Der var svaret ja, hahaha. Uansett, dette bittelille apparatet har så mange ulike funksjoner, vibrasjoner og nivåer at du er GARANTERT å nå klimaks, enten du bruker «pinsett-tipset» eller ei. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Jepp. It works.

Jimmy jane form 2 klitorisvibrator. karakter: 5. Foto: Produsenten
Jimmy jane form 2 klitorisvibrator. karakter: 5. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 5.

Bi Stronic Fusion  pulsator vibrator lilla (1999,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ok, så dette er en vibrator for de viderekomne. Å pakke den ut og ta den i bruk var nesten litt skremmende. Når det er sagt, kan det likevel nevnes først som sist; den gjør virkelig jobben! 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Vibratoren er enkel å lade via en magnetisk USB-lader, som du for eksempel kan koble til PC-en din eller mobilladeren. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Bi Stronic Fusion sender slagkraftige bølger gjennom selve staven, og hermer en penis eller dildo sine penetrerende inn- og ut bevegelser. Slår du den på og setter den mot åpningen, vil den nærmest dunke seg innover på egen hånd. Så vil du gå «rett på sak», er det bare å kjøre på, og da gjerne med litt glidemiddel, hvis du ikke liker det litt røft, da.»

4. Hvordan er støynivået? Middels. Det var mindre enn man kanskje skulle tro. 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Du kan velge mellom mange ulike vibrasjonsnivåer og mønstre, litt ettersom hva du synes er best. Det er også et pluss at du enkelt kan lagre det mønsteret du liker best, så du ikke må lete deg frem til det hver gang. Er du litt forsiktig av deg, er kanskje ikke dette vibratoren for deg, men vi synes likevel alle damer burde teste ut en vibrator av denne typen i løpet av livet. Til tross for at vibratoren nesten gjør de nødvendige bevegelsene på egenhånd, må vi trekke frem størrelsen som noe av det som trekker ned. Det kan bli litt slitsomt å håndtere den i lengden. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

Bi Stronic Fusion. Karakter: 5. Foto: Produsenten
Bi Stronic Fusion. Karakter: 5. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 5.

Fun Factory Moody G5 lilla oppladbar vibrator (999,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ja, den er kjempefin. Jeg elsker fargen og designet. Kjæresten min var imidlertid litt skeptisk til taggene nederst på skaftet (som skal sørge for at den ikke forsvinner inn i stumpen), men jeg synes den ser perfekt ut. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar, og er klar for bruk sekundet etter at du har åpnet den. Laderen er moderne, og festes til leketøyet ved hjelp av to små magneter. 

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Moody er akkurat passe stor, vibrerer godt, er like deilig på klitoris som mot g-punktet og penetrerer digg både foran og bak. Konsistensen minner om ekte vare - den er fast men ikke helt stiv, og overflaten er deilig og glatt.»

4. Hvordan er støynivået? Ganske lavt på de laveste nivåene, og det spesielt under dynen. Denne kan jeg helt sikkert bruke mens min bedre halvdel sitter intetanende i stuen. Helt topp! 

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Den er akkurat passe stor og du kan velge mellom mange ulike vibrasjonsnivåer og mønstre – i tillegg har den lås slik at den ikke skrur seg på når du er ute og reiser med den. Helt genialt! Jeg synes det er ekstra positivt at knappene lyser, at den kan brukes i dusjen og at den er multifunksjonell -  kan benyttes på klitoris, vaginalt og analt. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Helt klart! Dette er en ny favoritt! 

Fun Factory Moody G5 lilla. Karakter: En sterk 5. Foto: Produsenten
Fun Factory Moody G5 lilla. Karakter: En sterk 5. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? En sterk 5. 

TESTVINNER 2: Womanizer Pro W500  sort klitorisstimulator (1795,-)

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Akkurat min modell er sort med leopardmønster på («Black Leo»), så ja, den er fin. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar via USB.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «Verdensnyheten Womanizer var en teknisk revolusjon, i form av et sexleketøy med stimulering uten vibrasjon eller berøring. Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet klitoris ved hjelp av trykkbølger. Her oppstår en helt ny lysterfaring, som toppes med heftige orgasmer. Overstimuleringen av klitoris hører nå fortiden til! Womanizer er det første sexleketøyet i verden med denne nye stimuleringsteknikken.» 

4. Hvordan er støynivået? Det spørs veldig på hvilken intensitet du velger. Jo høyere intensitet, jo høyere lyd – både fra produktet og deg. (Jepp, I went there.)

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det var jo en litt annen opplevelse enn det man får med en vanlig vibrator, og nytt er alltid gøy! I tillegg likte jeg at det var hele åtte intensitetstrinn å velge mellom, og at produktet var generelt lett å bruke.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

Womanizer Pro W500 Black Leo. karakter: 6. 
 Foto: Produsenten
Womanizer Pro W500 Black Leo. karakter: 6. Foto: Produsenten Vis mer

7. Karakter? 6.

TESTVINNER 2: Doxy Wand Massager Vibrator (1199,-) 

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? WOW! Denne er svær! Denne er for deg som er ute etter litt mer enn bare en vibrator. Den er utrolig kraftfull og kan brukes over hele kroppen. 

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den må være plugget i stikkontakt (du skjønner hvorfor når du kjenner hvor kraftig den er) men den har heldigvis lang ledning, så det gjør egentlig ikke så mye.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsenten lover at «både kroppen og G-punktet vil elske denne» og det stemmer. 

4. Hvordan er støynivået? Dette er ikke noen diskret sak, den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Perfekt leketøy for forspill, og bruker du denne på riktig måte får du det veldig hyggelig både alene og sammen med en partner. Hodet er mykt og behagelig. 

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja. 

7. Karakter? 6. 

Doxy Wand Massager Vibrator. Karakter 6. Foto: Produsenten
Doxy Wand Massager Vibrator. Karakter 6. Foto: Produsenten Vis mer

Til info: Produktene testet i denne saken er blitt sponset av Cpunktet.no og Kondomeriet. 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer