Vibrator-test:

Vibrator-test: - Den lille saken kan vibrere veldig heftig!

Sjekk hvilke modeller som nådde helt til topps - og hvilke du kanskje bør styre unna.

VIBRATOR-TEST: Vi har testet sexleketøy! Hvilken tror du havner på topp? FOTO: KK-redaksjonen
VIBRATOR-TEST: Vi har testet sexleketøy! Hvilken tror du havner på topp? FOTO: KK-redaksjonen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, du bør onanere jevnlig, sies det. Onanering er nemlig med på å styrke hjertet og immunforsvaret, samt at det virker positivt på humøret. Og hva er ikke bedre enn det?

Likevel er det ikke alltid like lett å vite hva man skal bruke: seg selv eller en vibrator? De siste årene har det kommet mange nye sexleketøy på markedet - og det finnes et hav av valgmuligheter. Derfor er det ikke alltid like lett å finne frem - og det spesielt på vibratorfronten!

Herregud så mange forskjellige det finnes der ute - store og små, harde og myke, vibrerende og pulserende, innvendige og utvendige - ja listen er lang.

Så for å hjelpe deg (og oss) som kanskje er på jakt etter den perfekte vibratoren har vi i KK-redaksjonen, samt noen venninner, testet noen av de mest populære vibratorene på det norske markedet i dag. Nedenfor ser du våre vurderinger, og meninger, om 8 ulike produkter som lover å «hjelpe deg til klimaks».

Pssst: Slik gikk det da vi testet vibratorer i 2016: - Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin!

Slik ble testen utført: Vi fikk utdelt 1-3 vibratorer hver til testing. Undertegnede journalist delte ut produktene, slik at personene skulle lage seg en helt uavhengig vurdering av produktene de fikk utdelt.

Deretter fikk vi to uker på oss til å teste og svare på følgende kriterier:

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin?
2. Går den på batterier eller er den oppladbar?
3. Hva sier produsenten at den skal gjøre?
4. Hvordan er støynivået?
5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren?
6. Orgasmefaktor: gjør den jobben?
7. Karakter?

Nedenfor finner du resultatet rangert fra dårligste til beste karakter! (altså: TESTVINNERE ER NEDERST I SAKEN)

LES OGSÅ: «Juks» deg til klimaks: Det er ikke alltid du har en vibrator eller kjæreste tilgjengelig

Fun Factory Volta klitorisvibrator. FOTO: Cpunktet.no
Fun Factory Volta klitorisvibrator. FOTO: Cpunktet.no Vis mer

Fun Factory Volta klitorisvibrator

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Vibratoren er rosa, liten og søt. Men for en med lite erfaring med «hjelpemidler» så skjønte jeg ikke umiddelbart konstruksjonen og hvordan jeg best mulig bruke den. Lite og handy håndtak som gjør at den hviler godt i hånda. En fleksibel tupp gjør at den treffer et større område enn kun toppen av klitoris som er et pluss.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar med magnetisk lader. Det synes jeg var fancy.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Klitorisvibratoren er en deilig og sofistikert vibrator, som har mye spennende å by på. Det spesielle med denne modellen, er at den har to myke og lange tungespisser, som slikker deg hele veien til topps.

4. Hvordan er støynivået? Bråker ikke noe særlig, men synes det uansett er ganske usexy å ha lyden av en elektrisk tannbørste i senga ...

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Den har flere funksjoner med hastighet, intensitet og rytme. Det åpner muligheten for å oppdage noe nytt hver gang ;)

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Jeg, som er et vanemenneske når det angår mine orgasmer, synes det var noe forstyrrende å forholde seg til et nytt element oppi det hele, men når jeg lot den gjøre sitt i tillegg til mitt eget forarbeid ga den uten tvil nytelse. Jeg står ennå uten erfaringen om at den gjør hele jobben alene, men den har nok et potensiale.

Terningkast: 3

Pris: 998 kroner

Fifty Shades Darker rabbitvibrator. FOTO: Kondomeriet.no
Fifty Shades Darker rabbitvibrator. FOTO: Kondomeriet.no Vis mer

Fifty Shades Darker rabbitvibrator

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Vibratoren er mørkeblå (nesten sort) og laget av mykt silikon. Den har et stilrent design, som ikke gjør så mye ut av seg.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar med USB.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsenten skriver: Oh My rabbitvibrator fra Fifty Shades Darker stimulerer g-punktet og klitoris på én og samme gang. Dette er et sikkert orgasmetog du ikke vil hoppe av! Størrelsen er ikke avskrekkende så Oh My rabbitvibrator passer også til nybegynnere.

4. Hvordan er støynivået? Ut fra utseendet å dømme tenkte jeg at den ville dure som et uvær, men støynivået var overraskende lavt. Trengte ikke bekymre meg for naboene!

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Liker at den har 12 ulike hastigheter og 8 ulike mønstre – her er det noe for alle. Det er også et stort pluss at den er vanntett! Trekker imidlertid litt ned at den er «gigantisk». Burde kommet i flere størrelser. Savnet også lys på knappene.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Orgasmefaktoren er der, men jeg følte jeg måtte «jobbe» ekstra for den. Ble stresset av størrelsen. Større er ikke alltid bedre, altså. Skal sies at den ble bedre andre gangen. Øvelse gjør mester.

Terningkast: 4 -

Pris: 829 kroner.

LES OGSÅ: Fem tips til bedre hverdagssex

Fun Factory Stronic G pulsator

Vibrator-test: - Den lille saken kan vibrere veldig heftig!

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Denne ser litt massiv ut, likevel så er den enkel i utseende. Men den er ganske tung til å være en vibrator/dildo. Materialet er medisinsk silikon, men her fester alt seg til vibratoren. Derfor må du skylle den før bruk, noe som er litt irriterende.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Denne er oppladbar med magnetisk lader. Litt kronglete da den må ligge helt i ro, for at magnetene ikke skal falle av.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Pulsatoren Stronic G er det optimale sexleketøyet for deg som elsker opplevelsen av, eller jakter på en saftig g-punktsorgasme. Den hermer en penis' penetrerende inn- og utbevegelser, med sine støt og pulseringer.

4. Hvordan er støynivået? Den er ganske kraftig i seg selv, så noe lyd blir det.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Positivt er at den har støt og pulseringer som kan være ganske deilig. I mitt tilfelle klarte jeg ikke helt å «håndtere» den da jeg prøvde den, så her tror jeg at jeg må øve meg litt. Negativt er at den er litt for massiv, etter min smak, og at den fanger støv veldig lett, noe som er litt ekkelt.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja, den gjør jobben, men det tok litt tid og her måtte jeg jobbe litt ekstra. Noen ganger er jo det selvfølgelig deilig, mens andre ganger vil du at jobben skal gå raskt. Etter min smak ble den faktisk litt for heavy. Kanskje jeg må lære meg å kjenne den bedre!

Terningkast: 4

Pris: 1495 kroner

Mer Lyst Forførende minivibrator

Mer Lyst Forførende minivibrator. FOTO: Kondomeriet.no
Mer Lyst Forførende minivibrator. FOTO: Kondomeriet.no Vis mer

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Den er rosa og fin - typisk jentete. For liten som dildo, og kanskje litt for stor som kun klitorisvibrator.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den går på AAA batterier.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Vibratoren tilbyr stødige vibrasjoner som lar fantasiene løpe løpsk. Du kan velge mellom syv ulike vibrasjonsrytmer og kan lure med deg denne godsaken i dusjen også.

4. Hvordan er støynivået? Ettersom vibratoren er ganske intens, så lager den litt lyd, men ikke noe man reagerer voldsomt på.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Positivt at man kan velge mellom ulike typer vibratorer. Langsom, hurtig og intervaller. Kunne med fordel vært litt mindre hvis hensikten kun er å påvirke klitoris. Burde vært større hvis den skal føres inn i vagina.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Nå er ikke jeg den som har problemer med å nå orgasme, men den gjør jobben sin og med de ulike typene vibratornivåer, så får den en liten pluss i boken.

Terningkast: 4

Pris: 299 kroner

LES OGSÅ: Sexstillingene alle jenter bør prøve

Klitorisvibrator Classic Bullet

Klitorisvibrator Classic Bullet. FOTO: Kondomeriet.no
Klitorisvibrator Classic Bullet. FOTO: Kondomeriet.no Vis mer

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Ja, denne er veldig diskret og fin. Liten, enkel og grei. Synes fargen er fin!

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar, noe som er et pluss!

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Ifølge produsenten vil denne kraftfulle klitorisvibratoren gi deg intense orgasmer og kompakt nytelse. Det følger også med en silikonholder til to fingre, for avslappet og langvarig lek, ifølge beskrivelsen.

4. Hvordan er støynivået? Støynivået er relativt lavt, men noe lyd blir det jo.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive er at den er enkel, og designet er diskret, for de som liker det. Den har også syv forskjellige vibrasjonsmønstre, og fem hastigheter. Den lille saken kan vibrere veldig heftig! Men utover det, er det ingen «wow-opplevelse», men kjekt å ha for de som trenger en enkel vibrator.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja.

Terningkast: 4

Pris: 629 kroner

Womanizer Starlet klitorisstimulator

Womanizer Starlet klitorisstimulator. FOTO: Cpunktet.no
Womanizer Starlet klitorisstimulator. FOTO: Cpunktet.no Vis mer

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Liten, lekker vibrator - perfekt for oss damer. Enkel å ta med seg på i veska om man vil det!

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Den er oppladbar, heldigvis!

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Womanizer Starlet gir orgasmer på en helt unik måte. Den sutter på klitoris via pulserende trykkbølger.

4. Hvordan er støynivået? Synes den lille saken lager litt mye lyd. Selv om den jobber pulserende på ett punkt, høres den godt.

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Designet er fint, den er enkel å bruke og praktisk. Den har flere innstillinger, er pirrende og gjør jobben, for å si det sånn. Negativt er at den lager litt mye lyd - og det blir litt ensformig etter min smak. Tror jeg må leke meg litt mer med denne, rett og slett.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Ja, den gjør jobben, virkelig.

Terningkast: 5

Pris: 699 kroner.

LES OGSÅ: Stillingene som får deg til å komme raskere

We-Vibe Touch klitorisvibrator

We-Vibe Touch klitorisvibrator. FOTO: Kondomeriet.no
We-Vibe Touch klitorisvibrator. FOTO: Kondomeriet.no Vis mer

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Den lille lilla, som jeg kaller den, har et veldig fint design og er enkel å «håndtere», noe som er et pluss!

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar - noe som er et pluss. Krise om man plutselig er tom for batteri!

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? «En helt fantastisk klitorisvibrator du ikke kan gå glipp av!» - og jeg er helt enig!

4. Hvordan er støynivået? Den vibrerer ganske kraftig på de åtte ulike nivåene, men lager likevel ikke voldsom lyd. Synes den er nokså diskré i forhold til mange andre. Men den kan i motsetning få deg til å lage støy og lyder … Lukk vinduene!

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Fint, liten og søt vibrator - som har hele åtte ulike viratorfunksjoner, som er et stort pluss. Vibratorsensorene gir ulik intensitet, noe som er veldig bra. Her kan du komme fort, eller leke deg mer med de ulike rytmene. Denne er rett og slett innmari digg - jeg elsker den! Pluss at den er vanntett!

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Den gjør virkelig jobben - AMEN!

Terningkast: 6

Pris: 849 kroner.

Swan Wand magic wand

Swan Wand magic wand. FOTO: Cpunktet.no
Swan Wand magic wand. FOTO: Cpunktet.no Vis mer

1. Utseende, materiale og utforming - er den fin? Utseendet på svanen er fint. Liten, nett og ikke minst: KNALLROSA. Materialet får også et pluss, mykt silikon.

2. Går den på batterier eller er den oppladbar? Oppladbar.

3. Hva sier produsenten at den skal gjøre? Produsenten lover en flott, behagelig og effektiv opplevelse med en rosa vibrator som innehar hele 7 ulike funksjoner. Den er så kraftfull at den, i tillegg til stimulering av klitoris, kan fungere som massasje på ømme muskler og ledd.

4. Hvordan er støynivået? Bråker nesten ikke i det hele tatt!

5. Hva er positivt, eventuelt negativt med vibratoren? Det positive med svanen er at den ser veldig fin og profesjonell ut, den er liten – men gjør samtidig en god jobb. Den er også utformet på den måten at den kan snus og brukes begge veier. Ingenting negativt å si.

6. Orgasmefaktor: gjør den jobben? Den gjør jobben!

Terningkast: 6

Pris: 1298 kroner

LES OGSÅ: Slik kan kjappisen bli «the best sex you've ever had»

Til info: Vi gjør oppmerksom på at produktene som er testet i denne saken er blitt tilsendt av Cpunktet.no og Kondomeriet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer