Jenter som kommer:

- Vil du komme å hilse på slangen min?

Dirty talk kan være vanskelig, men også pirrende. Også er det enkelte ting man kanskje burde unngå å si ...

JENTER SOM KOMMER: I KKs nye podkast «Jenter som kommer» snakker journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen om ulike tema innen sex og samliv. FOTO: Thomas Rasmus Skaug
JENTER SOM KOMMER: I KKs nye podkast «Jenter som kommer» snakker journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen om ulike tema innen sex og samliv. FOTO: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Publisert

Det er ikke lett for alle å uttrykke og si høyt hva de vil gjøre mot partneren sin eller hva de vil partneren skal gjøre mot seg. Hvilke ord skal man bruke - og hva er helt off? Og hva er skikkelig sexy og hva er skikkelig kleint?

Dirty talk: noen elsker det, mens andre hater det. Enkelte av oss synes det kan være skikkelig kleint, mens noen ikke kan få nok av det. Hvorfor kan denne type kommunikasjon være på vanskelig?

- Tenk på dirty talk som erting. Du kan enten male hele bildet, eller la kjæresten fylle ut resten selv. Det trenger ikke være så voldsomt og vanskelig. Dirty talk kan være mye, men det handler jo om tenning og hva som skjer i hodet vårt, forklarer sexolog, Kjersti Antonsen og legger til:

- Grunnen til at veldig mange synes det kan være vanskelig å snakke dirty, er fordi man ofte ikke vet hvilket språk og hvilke ord man skal bruke. Men det finnes også en mild måte å bruke dirty talk.

I KKs nye podkast «Jenter som kommer» tar journalist, Mina Knudsen, og sexolog Kjersti Antonsen for seg ulike tema innen sex og samliv. Hver tirsdag kommer det en ny episode - og denne uken er det dirty talk som står på agendaen.

Hør hele episoden her:

- Sexting synes jeg er veldig pirrende!

Er du en av dem som synes dirty talk er litt vanskelig, kan sexting være en spennende og kanskje litt «enklere» måte å kommunisere på. Sexting (som er satt sammen av ordene sex og texting) er kommet for å bli, og det med god grunn.

«Tenker på deg og den deilige kroppen din. Er klar for deg når du kommer hjem ...» De pirrende meldingene strømmer mellom smarttelefonene som aldri før, blant annet på sms, Messenger og dating-apper som Tinder. Og kanskje har det noe for seg?

Hør hva Mina og Kjersti mener om sexting i episoden over.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer