Snakke om fremtiden:

Vil han ikke snakke om fremtiden?

- Vi kvinner har en tendens til å ligge opptil flere år foran når det gjelder fremtidsplaner.

SNAKKE OM FREMTIDEN: Det at han ikke vil snakke om det, må ikke bety at han ikke vil ha en fremtid med deg. FOTO: NTB Scanpix
SNAKKE OM FREMTIDEN: Det at han ikke vil snakke om det, må ikke bety at han ikke vil ha en fremtid med deg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du tatt opp baby-temaet 14 ganger men uten noe ordentlig svar? Eller lurer du fælt på når dere skal flytte sammen? Blir han kanskje irritert når du nevner det, eller unngår han spørsmålet? Da lurer du kanskje på hva det betyr.

Det er nok fort gjort å tenke at han ikke er interessert i en fremtid med deg om han ikke vil snakke om den, men ifølge ekspertene er det ikke nødvendigvis det det betyr.

- Nei, det er på ingen måte sikkert han tviler på en felles fremtid, sier Bianca Schmidt, gestalterapeut og samlivsrådgiver, og fortsetter:

- Vi kvinner har en tendens til å ligge opptil flere år foran når det gjelder fremtidsplaner, og det er oftere vi som drar i gang den samtalen.

LES OGSÅ: Derfor skal du være forsiktig med baby-spørsmålet

Vi stopper opp når vi føler oss tvunget

Det kan altså godt hende han bare ikke er helt «der» ennå. Det betyr heller ikke at han er mindre interessert i deg enn du er i ham, men at han bruker litt lenger tid før han begynner å legge fem- eller tiårsplaner.

Det som imidlertid kan skje om en part snakker mye om fremtiden med en som ikke er klar for det er at det kan bli enda mindre attraktivt for førstnevnte å skulle tenke i samme retning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer