Frieri

Vil vi egentlig bli fridd til foran mange mennesker?

- Det er vanskelig å si nei når du har andres øyne på deg, sier sexolog.

JA ELLER NEI? Det er på ingen måte alle kvinner som ønsker å bli fridd til offentlig, så det er lurt å kjenne sin kjære godt. FOTO: NTB Scanpix
JA ELLER NEI? Det er på ingen måte alle kvinner som ønsker å bli fridd til offentlig, så det er lurt å kjenne sin kjære godt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det finnes mange måter å fri til kjæresten sin på, og på nettet florerer det av spektakulære frierier fra alle verdenshjørner. Det er flashmobs på torget, kjærlighetserklæringer på toppen av Eiffeltårnet, kiss-cam frierier på baseballstadion og klassiske restaurantfrierier.

Det er kanskje ikke så rart mannfolka får litt panikk og tror at de må pønske ut noe storslagent hvis de skal fri. Men er det egentlig det vi kvinner ønsker?

– Det er på ingen måte alle kvinner som ønsker å bli fridd til offentlig. Noen liker å vise kjærligheten sin foran andre, mens noen vil at dette skal være et spesielt øyeblikk mellom bare dem selv og den de elsker. Der er vi alle forskjellige, sier Bianca Shcmidt, sexolog og gestaltterapeut, til KK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer