Annonsørinnhold

Shopping

21 gullsmykker du vil elske i sommer

... og det kan alle kombineres sammen for den perfekte sommer-looken!

SMYKKETREND: Det er spesielt én type smykker som er hot denne sesongen og det er de som kan kombineres med hverandre! Foto: Tuza Jewelry
SMYKKETREND: Det er spesielt én type smykker som er hot denne sesongen og det er de som kan kombineres med hverandre! Foto: Tuza Jewelry Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ting som løfter et sommerantrekk som fine smykker; enten det er øredobber, ringer, armbånd eller kjeder. Likevel er det spesielt én smykketrend som har umerket seg ekstra denne sesongen, i gatene, men også på Instagram; kjeder. 

Men ikke hvilke som helst! De må nemlig både kunne brukes alene, men også kombineres sammen. Gjerne mange av gangen - og helst med symboler! Vår personlige favoritt? Vel, vi har for mange av dem; vaginaen, fisken, øyet... Listen er lang, men det beste er, du trenger ikke velge bare én! 

Finn dine favoritter og sett dem sammen akkurat slik du ønsker for den perfekte sommer-looken. Her er våre 21 favoritter:

LES OGSÅ: Skal du bare kjøpe ett par sko i sommer bør det være dette!

Stiltips! Dersom du vil gi antrekket et minimalistisk, men romantisk uttrykk holder det med to smykker. Ønsker du derimot en mer lekent sommeruttrykk med fokus på smykkene må du gjerne kjøre på med alle smykkene du har. Men husk, hold resten av antrekket enkelt så det ikke blir for mye av det gode - og så smykkene ikke blir borte i resten av antrekket. 

Mer shopping? Sjekk ut vår shoppingside her for masse mer inspirasjon!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer