JULEKALENDER: God jul - i dag er siste mulighet til å bli med i KKs store julekalender. FOTO: NTB scanpix
JULEKALENDER: God jul - i dag er siste mulighet til å bli med i KKs store julekalender. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Bli med på siste luke i årets julekalender - og ikke minst hovedpremien!

Det er julaften og i dag kan du delta i siste luke av årets julekalender.

24. desember er her og nå kan roen endelig senke seg.

I tradisjonens tro har KK gjennom hele desember hatt julekalender, hvor du 23 heldige vinnere har vunnet flotte premier. Nå skal det hele avsluttes med luke 24 og den store hovedpremien.

For å være med i årets i trekningen av årets siste luke og hovedpremien må du delta under:

Hovedpremien trekkes når julekalenderen avsluttes natt til 25. desember. Alle som har deltatt på en eller flere luker gjennom adventstiden er med i trekningen av å vinne hovedpremien!

Hovedpremien: Dyson Airwrap-styler

Hollywood-krølltangen alle elsker! Til forskjell fra en vanlig krølltang skal håret styles når det er fuktig, ettersom Dyson Airwrap Styler™ benytter varmluft for å style det. Ved hjelp av den såkalte Coanda-effekten trekker styleren det fuktige håret til seg og omslutter det ved å benytte varmluft, men helt uten ekstrem varme, for å krølle håret. Sammenlignet med en vanlig krølltang kan du korte ned stylingtiden, og du slipper alt plunderet med å rulle opp håret selv. bidrar med topppremien.

Verdi: 4990 kroner!

Dyson Airwrap-styler!
Dyson Airwrap-styler! Vis mer

Dagens premie - luke 24:

Vinneren av dagens luke får et års abonnement på KK! Hver 14. dag vil du få Norges største kvinnemagasin rett hjem til deg! Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer.

Vi ønsker å glede og guide deg, og vise deg de fineste nyhetene innen mote, interiør og skjønnhet. I tillegg får du en fiks ferdig ukemeny som gjør middagslagingen mye morsommere. KK vil være venninnen som gir deg råd og påfyll i hverdagen, og vi håper du får mange avslappende lesestunder fremover.

Verdi på premien er 2124 kroner.

Vinn abonnement på KK!
Vinn abonnement på KK! Vis mer

Følg med på KK.no fremover for å delta i konkurransene. Du kan også følge med på vår Facebook-side og vår Instagram-profil!