Annonsørinnhold

Shopping

Dette er sommerens it-solbriller

...skal vi tro trendsettere som Bella Hadid, Olivia Palermo og Rihanna!

IT-BRILLENE: Ifølge it-jentene er denne solbrillemodellen et must i sommer! Foto: INVISION
IT-BRILLENE: Ifølge it-jentene er denne solbrillemodellen et must i sommer! Foto: INVISION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede funnet sesongens hotteste kjole, de hotteste skoene og smykkene - du vet de plaggene som blir sett over alt, men som alle likevel bare må ha! 

Men hva med solbriller? De som dukker opp på alle sommerfestene og de fineste Insta-bildene - de som rett og slett gjør antrekket på sekundet. Vel, i år er det definitivt én modell som skiller seg ut, og som allerede har blitt sett på trendsettere som Bella Hadid, Rihanna, Olivia Palermo og Chiara Ferragni. 

Si hei til: Diors «So Real» shades! (Og ja, du kommer til å elske dem like mye som oss).

It-solbrillene - som kommer fra den klassiske aviator-rammen - kjennetegnes av den manglende stangen mellom øynene og de fargede linsene som gir den ellers tidløse modellen et moderne løft. Og det beste? 

De passer til absolutt alt du har i sommergarderoben din! Fra badedrakter til festkjoler; «So Real» kommer definitivt til å løfte antrekket ditt uansett. Med andre ord, kanskje sommerens beste investering spør du oss!

LES OGSÅ: 21 gullsmykker du vil elske å eie i sommer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer