LUKE 13: Bli med på KKs store julekalender

Bli med og vinn fantastiske premier hver dag frem til julaften.

JULEKALENDER: Bli med i KKs store julekalender og vinn premier hver dag frem til julaften! FOTO: NTB scanpix
JULEKALENDER: Bli med i KKs store julekalender og vinn premier hver dag frem til julaften! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er desember her - og det vil også si at julen er like rundt hjørnet. Vi i KK-redaksjonen har allerede hatt julestemningen i noen uker, og nå gleder vi oss til å gi deg den ultimate julestemningen.

I tradisjonens tro har KK årets feteste julekalender, hvor du kan vinne fantastiske premier hver dag i frem til julaften! Alt du trenger å gjøre er å svare på ett enkelt spørsmål.

For å være med i årets julekalender må du delta under:

Dagens premie:

I dagens luke kan du vinne goodiebag fra Pukka med deilig te og latte. Her får du tre smakfulle økologiske latter fulle av næringsrike urter; Majestic Matcha Chai, Ginger Joy, Turmeric Gold. I tillegg får du seks økologiske tefavoritter fra Pukka; Peppermint & Licorice, Turmeric Active, Elderberry & Echinacea, Three Licorice, Lemon, Ginger & Manuka Honey, Elegant English Breakfast. Lekker Selection Box fra Pukka i miljøvennlig innpakning. Boksen inneholder ni populære smaker fra Pukka!

Verdi: 1047 kroner!

Vinn goodiebag fra Pukka!
Vinn goodiebag fra Pukka! Vis mer

Følg med på KK.no fremover for å delta i konkurransene. Du kan også følge med på vår Facebook-side og vår Instagram-profil!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer