LUKE 22: Bli med på KKs store julekalender

Bli med og vinn fantastiske premier hver dag frem til julaften.

JULEKALENDER: Meld deg på luke 22 lengre ned i saken! FOTO: NTB scanpix
JULEKALENDER: Meld deg på luke 22 lengre ned i saken! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er desember her - og det vil også si at julen er like rundt hjørnet. Vi i KK-redaksjonen har allerede hatt julestemningen i noen uker, og nå gleder vi oss til å gi deg den ultimate julestemningen.

I tradisjonens tro har KK årets feteste julekalender, hvor du kan vinne fantastiske premier hver dag i frem til julaften! Alt du trenger å gjøre er å svare på ett enkelt spørsmål.

For å være med i årets julekalender må du delta under:

Dagens premie:

I dagens luke kan du vinne den nye dag- og nattkremserien fra Biotherm!

Deilig serie fra Biotherm!
Deilig serie fra Biotherm! Vis mer

Dagkremen er en rik, raskt absorberende tekstur trekkes fort inn i huden. Dagkremen inneholder roseperler som smelter inn i ansiktet når den påføres og gir en fantastisk glød. Nattkremen er en rikere krem enn dagkremen, som gir ansiktet en boost med fuktighet og etterlater ansiktet jevnere og gir en sunn glød over natten.

Hudpleieserien er beriket med algen Lamaniara Ochroleuca, som er kjent revitaliserende egenskaper, og har en blanding av ulike næringsrike råmaterialer og ingredienser som forsterker og jevner ut hudens overflate.

Verdi 1325 kroner!

Følg med på KK.no fremover for å delta i konkurransene. Du kan også følge med på vår Facebook-side og vår Instagram-profil!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer