LUKE 6: Bli med på KKs store julekalender

Bli med og vinn fantastiske premier hver dag frem til julaften.

JULEKALENDER: I dagens luke kan du vinne 6 måneder gratis abonnement på The Solution™ Anti-wrinkle collagenpulver! FOTO: NTB scanpix
JULEKALENDER: I dagens luke kan du vinne 6 måneder gratis abonnement på The Solution™ Anti-wrinkle collagenpulver! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er desember her - og det vil også si at julen er like rundt hjørnet. Vi i KK-redaksjonen har allerede hatt julestemningen i noen uker, og nå gleder vi oss til å gi deg den ultimate julestemningen.

I tradisjonens tro har KK årets feteste julekalender, hvor du kan vinne fantastiske premier hver dag i frem til julaften! Alt du trenger å gjøre er å svare på ett enkelt spørsmål.

For å være med i årets julekalender må du delta under:

Dagens premie:

I dagens luke kan du vinne 6 måneder gratis abonnement på The Solution™ Anti-wrinkle collagenpulver!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et pulver, helt uten smak, som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Produktet bidrar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut hud og gi mindre rynker.

Premiens verdi er på 2388 kroner.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen.
The Solution™ Anti-wrinkle collagen. Vis mer

Vinneren får beskjed på e-post og blir kontaktet innen én uke.

Følg med på KK.no fremover for å delta i konkurransene. Du kan også følge med på vår Facebook-side og vår Instagram-profil!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer