DRØMMEBRYN: Nå er det lettere enn noen gang å få drømmebrynene hjemme. Foto: Rex Features
DRØMMEBRYN: Nå er det lettere enn noen gang å få drømmebrynene hjemme. Foto: Rex Features Vis mer

Shopping

Slik får du drømmebryna

Det eneste du trenger er de rette produktene!

Publisert

Markerte og velstelte øyenbryn er trenden som ikke har planer om å gå noen steder; det er nemlig ingenting som er hottere skal vi tro de store motehusene og deres stylister. Men å gjenspeile skjønnhetstrenden hjemme foran speilet har fått et «vanskelighetgradstempel 10» og de fleste av oss gir derfor opp eller velger å ty til øyenbrynstylistene. 

Ja, å skape drømmebrynene krever kanskje litt trening, men med de rette produktene er du allerede langt på vei og vil raskt innse at det kanskje ikke var så vanskelig som du trodde. For ikke å nevne alle tusenlappene du vil spare ved å investere i et par gode hjelpere, som varer mer enn en uke eller to. 

Enten du foretrekker et øyenbrynspudder eller en øyenbrynspenn å jobbe med, eller du kanskje ikke trenger å fylle inn i det hele tatt, bare få dem til å holde seg på plass; dette er produktene både du og brynene dine vil elske å ha i sminkepungen!

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer