SHOPPING: Dette er vårens hotteste leppefarger!  Foto: Produsentene, Instagram @rosiehw
SHOPPING: Dette er vårens hotteste leppefarger! Foto: Produsentene, Instagram @rosiehw Vis mer

Shopping

Trendalarm! Disse leppefargene er vårens hotteste

Rødt, rosa, korall eller naturlig - hvilken farge velger du på leppene denne våren?

Publisert

Lepper har vært i fokus de siste sesongene, og denne våren er intet unntak (Hurra!). Gå for naturlig øyesminke og la leppene være smykket på neste fest. Enten du går for en vågal, knallrød leppestift, eller safer med en mer naturlig variant - husk å bruke en base under leppestiften for å få den til å sitte hele kvelden.

Dette er sesongens hotteste leppefarger

Matte lepper har vi sett mye til de siste årene. Denne våren er det matte, røde leppestifter som troner aller øverst på trendpallen. Er du enda mer dristig, kan du velge en av de trendy, korallfargete variantene. 

Er du glad i rosa vil du trolig elske følgende beskjed: nå er knallrosa lepper trendy. Vi har valgt ut en rekke ulike, knallrosa varianter, noen matte og noen med glossy finish - velg og vrak.

Skulle du være en av dem som ikke er så glad i farger, kan du trøste deg med at de naturlige leppefargene også er tydelige i motebildet. Her kan du velge mellom blanke og matte varianter - og aller finest blir det om du finner en matchende leppepenn til din favorittfarge.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer