Shopping:

Trendalarm! Stjernene digger det - nå er det din tur

Kjendisene viser sin dyriske side med sesongens mest moteriktige mønster.

Claire Holt, Bella Hadid, Nicole Richie og blogger Shea Marie er fire av stjernene som har kastet seg på leopardtrenden. Foto: NTB Scanpix
Claire Holt, Bella Hadid, Nicole Richie og blogger Shea Marie er fire av stjernene som har kastet seg på leopardtrenden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Leopardmønster har lenge vært forbeholdt de mest vågale, men denne høsten blir dyremønsteret allemannseie. Sprit opp et enkelt antrekk med en leopardveske, eller gå all in som Bella Hadid med leopard fra topp til tå.

Sesongens aller hotteste plagg er den leopardmønstrede kåpen, enten i ull eller juksepels. Denne bli perfekt til hverdags med jeans og collagegenser under, men også over en kjole når du skal på fest.

Vi har forelsket oss totalt i Nicole Richies kombinasjon av sennepsgult og leopardmønstret, og funnet frem 14 leopard-kupp som blir perfekte tilskudd i garderoben denne høsten.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, NAKD, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer