IKKE SJENERT: I går skapte Kim Kardashian overskrifter da hun viste seg frem «i blanke messingen» på Instagram. I denne saken har vi samlet åtte andre nakenbilder stjernen har delt med fansen! Foto: SipaUSA
IKKE SJENERT: I går skapte Kim Kardashian overskrifter da hun viste seg frem «i blanke messingen» på Instagram. I denne saken har vi samlet åtte andre nakenbilder stjernen har delt med fansen! Foto: SipaUSAVis mer

Kim Kardashian

9 ganger Kim Kardashian kastet klærne på Instagram

Fikk både ros og kritikk for mandagens deling - nå svarer hun ved å poste ENDA et nakenbilde!

Kim Kardashian (35) har aldri vært redd for å vise hud. Hun har vært gjennom en enorm stilforvandling de siste årene – spesielt etter at hun giftet seg med artist og designer Kanye West (38) –, men vågale antrekk utgjør fortsatt en betydelig del av realitystjernens garderobe. Hun, som resten av sine berømte søstre, er blant annet fan av gjennomsiktige plagg. Til og med da hun var høygravid med lille Saint dukket hun opp på rød løper i gjennomsiktig kjole. Denne uken tok imidlertid 35-åringen det hele ett steg lenger; mandag la hun nemlig ut et bilde av seg selv på Instagram, splitter naken.

Reaksjonene har selvfølgelig ikke latt vente på seg, og flere amerikanske medier har plukket opp bildet. Overskrifter som «Nå er Kim tilbake» og «Har superkropp etter Saints fødsel» florerer, men vi i KK.no-redaksjonen holder en knapp på at dette er et bilde Kim har repostet fra før hun ble tobarnsmor. I Instagram-posten har hun nemlig kort, blond bob – en sveis hun debuterte for ett år siden, under moteuken i Paris.

Bildet realitystjernen postet mandag, har imidlertid ikke bare fått positiv omtale. 

Ifølge Daily Mail har blant annet skuespiller Chloe Grace Moretz uttrykt seg negativt om Kims bildedeling. Og som tilsvar, valgte realitystjernen å ikke kommentere, men heller legge ut ENDA et nakenbilde, skriver den britiske avisen. 

#liberated

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nye eller gamle bilder, dette er langt fra første gang Kim deler bilder av seg selv «i Evas drakt» på sosiale medier! Faktisk går det sjelden mer enn et par måneders tid mellom hver gang det dukker opp et nakenbilde av 35-åringen i Instagram-feeden vår... Under annonsen kan du se flere bilder hvor Kim har kastet klærne på Instagram.

​LES OGSÅ: Dette er hemmeligheten bak de formfulle kjendiskroppeneSjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: