GURI SCHANKE: Den norske superstjernen Guri Schanke møtte Ashton Kutcher tilfeldigvis i Budapest. Til KK.no sier hun at hun ble litt starstruck da hun møtte Hollywood-stjernen. Foto: Geir Dokken
GURI SCHANKE: Den norske superstjernen Guri Schanke møtte Ashton Kutcher tilfeldigvis i Budapest. Til KK.no sier hun at hun ble litt starstruck da hun møtte Hollywood-stjernen. Foto: Geir Dokken Vis mer

Ashton Kutcher

- Alle synes vel det er litt gøy å møte på store TV-stjerner fra Amerika

Artist Guri Schanke møtte Hollywood-stjernen Ashton Kutcher i Budapest.

Den norske artisten Guri Schanke (55) var nylig i Budapest, og nøt en bedre lunsj med samboeren Dag Hvaring (58) på rooftop-baren 360 Bar, da hun plutselig oppdaget at Hollywood-stjernen Ashton Kutcher (39) satt på nabobordet. (PSST: Ashton Kutcher langer ut mot Donald Trump)

Til KK.no forteller hun om møtet med skuespilleren og forretningsmannen:

- Han var helt jo vanlig, han. Han satt der som alle andre. Han kunne vært hvem som helst, men det var selvfølgelig en spesiell stemning på rooftop-baren, for alle visste jo at han var der. Alle synes vel det er litt gøy å møte på store TV-stjerner fra Amerika, og ja, jeg ble litt starstruck, forteller Guri lattermildt til KK.no.

- Kanskje han bare ble tatt på senga

Guri Schanke, som selv er en av Norges største artister, lot ikke sjansen gå fra seg, og da Ashton var på vei ut av baren spurte hun om han ville være med på en «selfie» - og dét ville han!

- Alle så at han var der, men ingen plaget ham. Ryktene gikk i Budapest at han var i byen. Jeg spurte ham om bilde da han gikk forbi oss. Kanskje han bare ble tatt på senga, men han sa ja, han, sier Guri videre.

- Man kan jo på en måte kalle det et stjernemøte, kan man ikke?

- Hehe, i en litt annen målestokk kanskje! 

KK.no møtte for øvrig Ashton Kutcher i Paris i fjor, men da var stemningen en litt annen... Dette møtet kan du lese om her.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker fjernet sin ikoniske look

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: