DEN SYVENDE HIMMEL: Familien Camden i Den syvende himmel.  Foto: TVNorge
DEN SYVENDE HIMMEL: Familien Camden i Den syvende himmel. Foto: TVNorge Vis mer

Den Syvende Himmel

«Den syvende himmel»-stjernen er nesten ikke til å kjenne igjen

Det er 10 år siden Mackenzie Rosman (27) spilte den sukkersøte lillesøsteren «Ruthie».

Jeg vet ikke med dere, men på midten av 90-tallet og tidlig 2000-tallet pleide jeg å løpe hjem fra skolen for å følge med på livene til den fiktive, kristne familien Camden i TV-serien «Den syvende himmel» (orginaltittel: «7th Heaven») som ble sendt på TV 2 på ettermiddagene, før TVNorge senere tok over rettighetene til programmet.

I hver episode opplevde den sammensveisede familien å støte på små og store hverdagsproblemer - men dette ble alltid løst mot slutten av episoden med et dypt, moralsk budskap. TV-serien gikk i perioden 1996 til 2007. I år er det altså 20 år siden pastor Eric Camden (spilt av Stephen Collins), hans kone Annie Camden (spilt av Catherine Hicks) og deres barn Matt (spilt av Barry Watson), Mary (spilt av Jessica Biel), Lucy (spilt av Beverley Mitchell), Simon (spilt av David Gallagher) og Ruthie (spilt av Mackenzie Rosman) gjorde sitt inntog i de norske hjem. (Psssst, slik ser «Mathilda»-stjernen ut i dag!

Mackenzie Rosman (27), som spilte prestedatteren «Ruthie» i den populære 90-tallsserien, var bare 6 år da serien hadde premiere på TV-skjermen i 1996. Nå har hun vokst opp til å bli en riktig så vakker 27 åring. 

Whenever you see James Bahn, you at least have to take a pic with him.

Et bilde publisert av Mackenzie Rosman (@mackrosman)


#selfiesunday

Et bilde publisert av Mackenzie Rosman (@mackrosman)

Lurer du på hvordan det gikk med resten av Camden familien? Noen av skuespillerne er ikke så uskyldige som de fremstod i serien. Dette kan du lese mer om her! 

LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har blitt voksen!

Fra TV-serie til B-filmer 

Etter TV-suksessen har 27 åringen spilt i filmer som «Edgar Allan Poe's Ligeia» (2009), «Fading of the Cries» (2009), «Beneath» (2013) og «Ghost Shark» (2013) - et knippe nokså dårlige B-filmer spør du meg. Se traileren til sistnevnte nedenfor: 

Skuespill er imidlertid ikke det eneste Rosman har drevet med de siste årene. I 2013 overrasket 27-åringen alle da hun valgte å kaste klærne i september utgaven av det populære herremagasinet Maxim. 

- Jeg tror folk vil bli overrasket når de får se bildene. Jeg bryr meg imidlertid ikke om hva de måtte mene. Jeg er bare meg selv, har hun tidligere fortalt til nyhetsnettstedet Fox News

Rosman blir dermed den andre «Den syvende himmel»-stjernen som kler av seg på trykk, skriver TV 2. Jessica Biel (34), som spilte Mackenzies storesøster Mary, kastet klærne for bladet Gear i 2000. Den gang var hun bare 17 år gammel.

#flashbackfriday #itwasfun

Et bilde publisert av Mackenzie Rosman (@mackrosman)

#backtomaximmonday #nobadboys

Et bilde publisert av Mackenzie Rosman (@mackrosman)

LES OGSÅ: Husker du 90-tallsserien «Supermann»? Dette gjør stjernene i dag!

Ble gjenforent i 2016

Rosman beskriver seg selv som en person som brenner for fotografering, skuespill og ridning på bildedelingstjenesten Instagram, hvor hun ofte deler bilder av seg selv og god venner.

Det kan virke som hun og de andre «Den syvende himmel»-skuespilleren har fortsatt å holde kontakten, for i februar i fjor delte hun et bilde av Jessica Biel, Beverley Mitchell, Cathrine Hicks og Barry Watson i forbindelse med åpningen av Biels nye restaurant.

Til Us Weekly har hun imidlertid fortalt at at de ikke møtes så ofte, da de bor spredt over hele USA. 

Incase you guys didn't see this post yet;) ...I am SUUPER happy for Jess's new restaurant opening!

Et bilde publisert av Mackenzie Rosman (@mackrosman)

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: