SPORTS ILLUSTRATED: Britiske Nicola Griffin (t.v.) og amerikanske Ashley Graham får skryt for å vise at former og alder ikke er noen hindring for å vise seg fram i bikini. Dette er tatt fra «Sports Illustrated Swimsuit Issue»-videoen som er laget i forbindelse med promoteringen av #swimsuitsforall-kampanjen. Foto: Skjermdump #SwimSuitsForAll
1993: Den norsk-svenske supermodellen Vendela Kirsebom var 26 år da hun var forsidepike på det amerikanske magasinet Sports Illustrated Swimsuit issue. Foto: NTB Scanpix
HOT: Supermodell Kate Upton viste fram Sports illustrated-magasinet hun poserte for i 2011 under en tilstelning i New York i februar samme år. Foto: NTB Scanpix
IKKE-MODELL: Sports Illustrated Swimsuit Issue har også hatt ikke-modeller på coveret. I 2007 var artist Beyoncé å se som forsidepike. Foto: NTB Scanpix
FORBILDE: Den 28 år gamle plus size-modellen Ashley Graham har tatt verden med storm. Foto: NTB Scanpix

Sports Illustrated Swimsuit Issue

Det er ikke de formfulle modellene som vekker mest oppsikt i denne videoen!

Vi jubler over at «Sports Illustrated Swimsuit Issue» nok en gang tenker utenfor boksen. Se videoen i saken!

Når du hører at «Sports Illustrated Swimsuit Issue» nok en gang er å finne i bladhyllene tenker du nok: «ah, en gjeng med unge, veltrente og superslanke supermodeller som viser fram bikinimote». Ja, det stemmer det, men i tillegg finner vi også superhotte «plus size»-modeller og - hold deg fast - nå også hotte Nicola Griffin på 56 år!

Det betyr at den populære swimsuit-utgaven av «Sports Illustrated» nå har gjort historie med å hyre inn en skjønnhet over 50 år til å vise fram årets bademote. Det digger vi!

- Det handler ikke om å være 20 år og 180 cm høy - det er vi lei av! Vi er alle sammen i forskjellige aldersgrupper og har forskjellige typer kropper, og det er det som gjør det hele så fantastisk. Vi er alle ekte kvinner, har Griffin uttalt til DailyMail.

Side om side med 56-åringen finner vi også den populære, amerikanske «plus size»-modellen Ashley Graham (28) og den britisk-ghanesiske «plus size»-modellen Philomena Kwao (26). Alle representerer de naturlig skjønnhet på hver sin måte.

Hot i gullbikini

«Sports Illustrated» har sluppet en promovideo av de tre skjønnhetene, som er spilt inn på en eksotisk strand i Karibia. I videoen glitrer Ashley, Nicola og Philomena - bokstavelig talt - i lekre gullbikinier. Se videoen under:

Men selv om det i videoen ser ut til at 56-åringen oser av selvsikkerhet og mot har hun uttalt i DailyMail-intervjuet at hun at hun på forhånd var litt engstelig på grunn av aldersforskjellen.

- Jeg var nervøs fordi de andre jentene var så veldig unge, og jeg var engstelig for hva de skulle gjøre med meg, og så ga de meg en gullbikini! Men det gikk fint, og jeg hadde ingen grunn til å være nervøs. 

På sin private Instagram-konto har hun promotert kampanjen med et superhot bilde av seg selv i gullbikinien - og hevder at  man aldri blir for gammel for å ikle seg bikini:

Nicola hyller også de andre formfulle modellene:

- Ashleys kropp er så vakker! Hun har den mest fantastiske kroppen. Det er så utrolig forfriskende å se en naturlig kropp i et magasin. Hun er stor, sunn, foxy dame, og jeg synes det var på tide at vi fikk se en ekte kvinne. Modell.

Barna fikk hakeslepp

56-åringen avslører at hennes egne barn fikk hakeslepp da de forsto hva deres flotte mor var hyret inn til å gjøre:

- Døtrene mine trodde ikke sine egne øyne. De tekstet meg og bare: «mamma, er det sant?!». Kjærestene deres er også veldig gira, det er jo gøy. Det var mye humor og latter på gang.

Det aller første «Sports Illustrated Swimsuit Issue»-magasinet kom i 1964, og var et initiativ gjort av redaktør Marc André Laguerre (63) for å gjøre noe spennende ut av de litt kalde og nitriste vintermånedene. 

Siden den gang har vi sett supermodeller som Elle Macpherson (51), Tyra Banks (42), Heidi Klum (42) og Kate Upton (23) - men også ikke-modellene Beyoncé Knowles (34), Serena Williams (34) og Anna Kournikova (34). Førstnevnte er en av verdens hotteste artister, mens de to andre har gjort det sterkt på tennisbanen.

Og vi må ikke glemme vår egen supermodell Vendela Kirsebom (49), som i 1993 i en alder av 26 år poserte i en sølvbikini på coveret til «Sports Illustrated Swimsuit Issue».

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: