THE HILLS: Nå kommer realityserien tilbake på tv-skjermen. FOTO: NTB Scanpix
THE HILLS: Nå kommer realityserien tilbake på tv-skjermen. FOTO: NTB ScanpixVis mer

The Hills:

Gladnyhet: Nå kommer «The Hills» tilbake

Åtte år senere blir (deler) av gjengen gjenforent!

Vi har savnet å høre Natasha Bedingfields stemme synge «Unwritten» mens Hollywood-skiltet plutselig åpenbarer seg på tv-skjermen vår. Ja, vi snakker selvfølgelig om realityserien «The Hills»!

Det hele starten i 2006 hvor vi blant andre fikk møte venninnene Lauren Conrad (32) og Heidi Montag (31). Sammen lever de det søte liv i Los Angeles, men som alle andre realityserier byr også denne på en hel del drama.

VENNSKAPET TOK SLUTT: Etter mange krangler over Heidi Montags (t.v.) kjæreste Spencer Pratt, valgte hun og Lauren Conrad (t.h.) å gi slipp på vennskapet. Foto: Scanpix
VENNSKAPET TOK SLUTT: Etter mange krangler over Heidi Montags (t.v.) kjæreste Spencer Pratt, valgte hun og Lauren Conrad (t.h.) å gi slipp på vennskapet. Foto: Scanpix Vis mer

Spencer Pratt (35), som senere kommer inn i bildet som Montags kjæreste, ble faktisk mye av grunnen til at Conrad og Montags vennskap tok slutt. Men serien tok ikke slutt av den grunn! Deretter fikk vi møte Audrina Patridge (33), Whitney Port (33) og Kristin Cavallari (31).

Dramaet fortsetter helt fram til seriens slutt i 2010. Åtte år har gått og vi tenker fremdeles på gjengen i Los Angeles. Heidi Montag og Spencer Pratt er gift og har en sønn, Lauren Conrad er også gift og har en sønn, Audrina Patrdige giftet seg med Corey Bohan (36), som vi også fikk møte i serien, og sammen har de datteren Kirra.

For å oppsummere: Mye har skjedd i The Hills-gjengen. Faktisk så mye at de nå kommer tilbake på tv-skjermen!

LES OGSÅ: Jennifer Hudson spiller Aretha Franklin i ny film

Nylig ble det sluppet en trailer til serien. Her ble det ikke avslørt hvem som kommer til å være med, men du kan høre stemmen til Spencer Pratts lillesøster Stephanie Pratt (32) i bakgrunnen.

Natasha Bedingfields låt «Unwritten» er også med, men i en litt annen versjon. Du kan se klippet under.

I tillegg møtte flere kjente The Hills-fjes opp på MTV VMA tidligere denne uken. Justin Brescia (36), Frankie Delgado (37), Stephanie Pratt, Audrina Patridge, Heidi Montag og Spencer Pratt hadde alle tatt turen til prisutdelingen, og mye tyder på at disse blir å se i den nye sesongen av The Hills.

Ifølge «Us Magazine» har serien hentet inn et annet kjent fjes til den nye sesongen, samt to bloggere. Whitney Port, som senere ble å se i serien «The City», sa tidligere til Us i år at det kunne vært gøy å være med på.

- Jeg tror det blir vanskelig å samle alle sammen ettersom vi er på forskjellige steder, men det hadde definitivt vært gøy.

HVEM KOMMER TILBAKE? Det er fremdeles ukjent hvem som blir med i den nye sesongen av The Hills, men Whitney Port (t.v.) legger ikke skjul på at det hadde vært gøy. I midten: Audrina Patridge. Til høyre: Lauren Conrad. Foto: Scanpix
HVEM KOMMER TILBAKE? Det er fremdeles ukjent hvem som blir med i den nye sesongen av The Hills, men Whitney Port (t.v.) legger ikke skjul på at det hadde vært gøy. I midten: Audrina Patridge. Til høyre: Lauren Conrad. Foto: Scanpix Vis mer

Lo Bosworth (31), som hadde en mindre rolle som Lauren Conrad barndomsvenninne i serien, delte ikke samme mening som Port da hun ble stilt det samme spørsmålet i februar.

- Jeg vil ikke ha noe å gjøre med de menneskene, sa Bosworth i podcasten sin.

Når serien kommer tilbake på tv-skjermen er ukjent, men en ting er sikkert: Vi gleder oss!

LES OGSÅ: Trente syv dager i uken for den krevende rollen som Sonja Henie: - Jeg har grått mye

MTV VMA 2018: Flere av The Hills-stjernene deltok på prisutdelingen i august.
MTV VMA 2018: Flere av The Hills-stjernene deltok på prisutdelingen i august. Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: