GJØR SUKSESS: Thylane Blondeau ble stemplet som «verdens vakreste jente» da bilder av henne ble spredt på nettet for 11 år siden. I dag er hun modell. FOTO: Scanpix
GJØR SUKSESS: Thylane Blondeau ble stemplet som «verdens vakreste jente» da bilder av henne ble spredt på nettet for 11 år siden. I dag er hun modell. FOTO: ScanpixVis mer

Thylane Blondeau:

Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun i dag

Thylane Blondeau ble verdenskjent som 6-åring.

Fra tid til annen tar et fenomen fullstendig av på sosiale medier og spres som ild i tørt gress.

Et godt eksempel er «the dress»; debatten om kjolen som enten var blå og svart eller hvit og gull-farget (selv om førstnevnte etter hvert ble avslørt som fasiten, er det fortsatt ikke enighet i KK-redaksjonen...).

Vi kan også nevne fengselsfuglen Jeremy Meeks som kapret modellkontrakt etter at politiet delte arrestasjonsbildet hans på Facebook i 2014. Etter bare noen timer hadde posten fått i overkant av 100 000 likerklikk og 25 000 kommentarer, og den unektelig kjekke skurken ble verdenskjent over natten.

I 2007 var det et bilde av lille Thylane Blondeau som tok nettet med storm.

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

Til tross for at hun bare var 6 år gammel den gang, vakte barnets slående utseende oppsikt jorden rundt, og hun fikk tittelen «verdens vakreste jente».

I dag jobber Thylane, ikke overraskende, som modell. Like vakker, men 11 år eldre enn da hun ble kjent for folk flest.

Den franske skjønnheten har samarbeidet med Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, og L'Oreal Paris – for sistnevnte fungerer hun faktisk som ansikt utad – for å nevne noen få. I tillegg har hun dukket opp på coveret av blant annet Cosmopolitan, Teen Vogue og franske Grazia.

Men ikke nok med det; Thylane kan i en alder av 17 år kalle seg gründer etter at hun grunnla sitt eget klesmerke, Heaven May.

Sjekk hvordan «verdens vakreste jente» ser ut i dag:

LES OGSÅ: Husker da disse superstjernene gjestet «Friends»?

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: