ODD-MAGNUS WILLIAMSON: Ekteparet Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg i mai 2015. Han er bonuspappa til hennes datter India som hun har fra et tidligere forhold.  Foto: Andreas Fadum for Se og Hør
ODD-MAGNUS WILLIAMSON: Ekteparet Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg i mai 2015. Han er bonuspappa til hennes datter India som hun har fra et tidligere forhold. Foto: Andreas Fadum for Se og Hør Vis mer

Odd Magnus Williamson

- Jeg har alltid sett på henne som en datter

Odd Magnus Williamson trives i rollen som bonuspappa til India (5).

Denne høsten er komiker Odd-Magnus Williamson (35) aktuell i to nye, norske dramaserier på henholdsvis TV3 og NRK1, nemlig «Aber Bergen» og «Nobel». I førstnevnte serie har Odd-Magnus hovedrollen, og da KK.no møtte den populære TV-profilen under TV3s høstlansering i begynnelsen av september var det en kry hovedrolleinnehaver som fortale at de fire månedene han var borte på «Aber Bergen»-innspilling tidligere i år var en svært lærerik tid - men at han naturlig nok savnet familien hjemme i Oslo. 

- Det er ikke så langt til Bergen, så det er nok verre å være de som er hjemme. Når man er på en sånn innspilling så er man så oppe i det hele tiden. Man rekker ikke å tenke før man er ferdig på kvelden. Da kommer savnet, og så «skyper» man en halvtime og så sovner du.

- Jeg var borte i fire måneder, men vi var sammen annenhver helg. Som Dolly Parton sa: «Oppskriften på et langt og lykkelig ekteskap er å være fra hverandre i store perioder». Når man da kommer hjem igjen fra en sånn innspilling er man nyforelska som aldri før, og plutselig så bare: «Åh, lukten din! Det er sånn du lukter!» minnes han.

Odd-Magnus Williamson er gift med Tinashe Williamson (30), og han har i alle år hatt et svært nært forhold til hennes datter India (5) - som hun har fra sitt tidligere ekteskap med Håvard Roll Kvangarsnes (41). 

URBANT BRYLLUP: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll giftet seg i på det populære kjendisstedet Angst bar i Oslo i mai 2015. Hun stilte i en spesialdesignet brude-buksedress designet av norske TSH.  Foto: Eivind Griffith Brænde for VG // NTB Scanpix
URBANT BRYLLUP: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll giftet seg i på det populære kjendisstedet Angst bar i Oslo i mai 2015. Hun stilte i en spesialdesignet brude-buksedress designet av norske TSH. Foto: Eivind Griffith Brænde for VG // NTB Scanpix Vis mer

Nære familiebånd

Via sosiale medier får man innblikk i hvor godt forhold du og India har - men også du, India, Tinashe og Håvard - hvordan klarer dere å få «dine barn og mine barn»-kabalen, som mange sliter med, til å funke så fint? 

-  Det er ikke noe garanti som bonusforelder, eller adoptivforelder for den saks skyld, at man er kompatibel med et barn – at man skal oppleve en spirituell sammensmelting, men slik har det jo vært i vårt tilfelle helt fra starten av. Jeg har alltid sett på henne som en datter, og det var på en måte kontrakten vi inngikk alle sammen. Gjør vi dette her, så gjør vi det fullt og helt hundre prosent. Vi er heldige, men det er på grunn av forutsetningene.

- Vi hadde en sømløs overgang. Veldig mange forhold brytes jo opp fordi at en av partene gjør noe galt, og da er det vanskelig å bygge det på nytt for det er så jævlig vanskelig. En av partene føler seg ofte veldig krenket i den andre enden, men i vårt tilfelle hadde vi ingen krenkede ender så vi hadde kun en oppgave om å ta vare på et barn – og da er det en ganske lett oppgave egentlig. Vi er veldig glade for at vi har det sånn, men vi skal ikke klappe oss på skulderen og si: «se hvor lett det er å gjøre det!». Vi har hatt et utgangspunkt hvor vi har vært veldig heldige, sier han åpenhjertig.

AKUTELL: Denne høsten få vi se en litt mer seriøs side av skuespiller Odd-Magnus Williamson. Han har hovedrollen som advokaten Erik Aber i TV3-serien «Aber Bergen» (t.v.) og birolle som soldaten Johansen i NRK-serien «Nobel» (t.h.). Foto: TV3 // NRK
AKUTELL: Denne høsten få vi se en litt mer seriøs side av skuespiller Odd-Magnus Williamson. Han har hovedrollen som advokaten Erik Aber i TV3-serien «Aber Bergen» (t.v.) og birolle som soldaten Johansen i NRK-serien «Nobel» (t.h.). Foto: TV3 // NRK Vis mer

Spøker bort babyspørsmål

I et intervju med KK som sto på trykk sommeren 2013 fortalte Tinashe at hun og Odd-Magnus ikke hadde planer om flere barn.

– Det skal opp i familierådet om et år, så får vi se, men vi tror vi er done. Men vi tuller litt med det, om ungen kommer ut med rødt hår og fregner, så er det ikke mine gener, altså, sa en lattermild Tinashe den gang. 

Og på spørsmål fra KK.no under TV3s høstlansering i begynnelsen av september om han drømmer om egne barn svarte Odd-Magnus Williamson med glimt i øyet:

- Framtid og familieliv det svarer jeg bare «c'est la vie» til!

«Aber Bergen» har premiere torsdag 22. september kl. 21:55 på TV3. «Nobel» har premeiere søndag 25. september klokken 21:10 på NRK1. Neste uke anmelder KK.no begge seriene - stay tuned!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: