FØR: Det er hele 17 år siden skuespillerinnen Daveigh Chase portretterte lille Samara Morgan i skrekkfilmen «The Ring» – vi har funnet ut hvordan hun ser ut i dag! FOTO: Dreamworks
FØR: Det er hele 17 år siden skuespillerinnen Daveigh Chase portretterte lille Samara Morgan i skrekkfilmen «The Ring» – vi har funnet ut hvordan hun ser ut i dag! FOTO: Dreamworks Vis mer

Slik ser «The Ring»-jenta ut i dag

Hun er 28 år og smellvakker!

Noen filmer gjør ekstra stort inntrykk på oss – og spesielt skrekkfilmer kan sette seg skikkelig i beinmargen.

Her i KK-redaksjonen gjelder dét blant annet «The Ring» fra 2002.

Kort fortalt er handlingen sentrert rundt journalisten Rachel, portrettert av Naomi Watts, som prøver å finne en måte å overleve på; hun har nemlig sett en video som sørger for at man lider en grusom død syv dager senere.

Rachel finner etterhvert ut at det er 12 år gamle Samara Morgan som står bak drapene, og det er nok hun – den lille jenta med langt, svart hår spilt av Daveigh Chase – de fleste forbinder med «The Ring».

Nå er det hele 17 år siden den kjente skrekkfilmen kom ut – så, hvordan ser Daveigh ut i dag?

Sjekk bilder av skuespillerinnen, som i dag har blitt 28 år gammel, under!

LES OGSÅ: Thylane Blondeau ble døpt «verdens vakreste jente» som 6-åring

Siden «The Ring»-dagene har Daveigh fortsatt som skuespiller, men de store rollene har dessverre uteblitt. I stedet har privatlivet hennes skapt overskrifter.

I 2017 ble hun ifølge TMZ brakt inn til avhør etter å ha «levert» en døende mann foran et sykehus i Los Angeles – for så å forlate stedet. Mannen ble erklært død kort tid senere og det skal angivelig ha vært snakk om en overdose.

Daveigh var ikke mistenkt i saken, men ble likevel arrestert samme dag etter at politiet la inn navnet hennes i systemene sine; da kom det nemlig frem at hun hadde en utestående arrestordre (som omhandlet en urelatert trafikkforseelse) på seg.

Året etter ble hun nok en gang arrestert. Denne gangen for å være i besittelse av narkotika.

Det samme skjedde i januar 2019. Da tilbrakte 28-åringen en natt i fengsel før hun ble satt fri mot en kausjon på cirka 50.000 norske kroner.

Vi krysser fingrene for at skuespillerinnen får livet på riktig kjøl snart...

LES OGSÅ: Dette gjør «Foreldrefellen»-skuespillerne 20 år senere

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: