FILMAKTUELLE HEIDI TOINI: Heidi Toini (29) er aktuell i den kommende filmen «Cave». I dette intervjuet snakker hun ut om hvordan det var å spille inn sin første sexscene.  Foto: Per Ervland
FILMAKTUELLE HEIDI TOINI: Heidi Toini (29) er aktuell i den kommende filmen «Cave». I dette intervjuet snakker hun ut om hvordan det var å spille inn sin første sexscene. Foto: Per ErvlandVis mer

Heidi Toini

Stjerneskuddet Heidi Toini (29): - Å spille inn sexscenen var helt forferdelig

Har hovedrollen i den norske actionthrilleren «Cave».

Du har kanskje sett henne i filmer som «Sensommer» og «Staying Alive», men for enkelte er ikke Heidi Toini (29) et kjent navn på den norske skuespillerlista - enda. Nå er imidlertid Elverumsjenta klar for å innta lerretet som hovedrolleinnehaver i den norske actionthrilleren «Cave». (Pssst: Har du fått med deg hvem som kan bli den nye «Bond-baben»?)

På en café i Oslo møtte vi den ferske skuespilleren for å slå an en prat om livet som norsk skuespiller, hvordan det egentlig er å spille inn en sexscene og om hun noen gang kommer til å gifte seg med forloveden. 

- Å spille inn sexscenen var helt forferdelig. Det er ikke det gøyeste ved yrket, men det er bare en del av jobben, forteller hun til KK.no og fortsetter:

SEXSCENE I CAVE: Heidi måtte spille inn en sexscene i den nye norske filmen Cave - og innrømmer at det ikke akkurat er megagøy å filme disse scenene.  Foto: Cave
SEXSCENE I CAVE: Heidi måtte spille inn en sexscene i den nye norske filmen Cave - og innrømmer at det ikke akkurat er megagøy å filme disse scenene. Foto: Cave Vis mer

- Crewet tar jo hensyn til oss. Vi har blant annet dyne og undertøy, så man føler seg ikke helt på utstilling. Og i etterkant kan vi le litt av det.

I «Cave» møter vi tre norske eks-soldater - Charlotte, Adrian og Viktor - som har satt seg som mål å være de første menneskene som kommer seg levende gjennom en uutforsket grotte i et øde fjellområde. Og skal vi tro traileren får vi også et innblikk i et kjærlighetsdrama. (Pssst: Se traileren nederst i saken!) 

- Nakenhet for nakenhets skyld har jeg ikke noe til overs for

- Charlotte er en tidligere soldat fra Afghanistan som er eventyrlysten, og ganske tøff i motsetning til rollen jeg hadde i «Sensommer» hvor jeg spilte en litt sartere karakter. Men jeg har nok begge sider i meg. I «Cave» måtte jeg bare få fram de tøffe sidene mine. Kjernen i Charlotte er et utgangspunkt i meg, så har jeg bare dratt det litt ut i kantene, røper hun om rollen i «Cave». 

Men selv om Heidi har hatt flere større filmroller og ventes å se i NRKs seriestorsatsning «Nobel», er dette hennes første sexscene på film. Og hun er ikke redd for å «hoppe i det», så lenge scenen er en helhet av en god film, vel og merke.

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder! 

- Er det en sexscene som er viktig for å fortelle historien har jeg ikke noen problemer med det. Men suspekt nakenhet for nakenhets skyld har jeg ikke noe til overs for, det synes jeg blir teit og distraherende.

Saken fortsetter under.

HOVEDROLLE: I «Cave» spiller Heidi Toini rollen som Charlotte. Til KK.no forteller hun at hun måtte finne fram de tøffe sidene sine. Foto: Another World Entertainment/FilmBros
TIDLIGERE SOLDATER: Heidi Toini, Mads Sjøgård Pettersen og Benjamin Helstad spiller tre norske eks-soldater som vil være de første menneskene som kommer seg levende gjennom en uutforsket grotte i et øde fjellområde. Foto: Another World Entertainment/FilmBros
HEIDI TOINI: Snakker om det å spille inn en sexscene. Noe hun ikke synes er det gøyeste ved skuespilleryrket. Foto: Per Ervland
AKTUELL: Heidi Toini er aktuell i den norske filmen «Cave» som kommer til høsten. Foto: Per Ervland
FORLOVET: - Det er jo litt paradoks at jeg fridde når jeg ikke vet om jeg vil gifte meg engang, forteller Toini til KK.no. Foto: Per Ervland

Heidi er forlovet med skuespillerkollega Rolf Kristian Larsen, kjent fra filmer som «Mannen som elsket Yngve», «Fritt vilt» og «Kyss meg for faen i helvete». De to møttes i New York og ble gode venner, selv om det på det tidspunktet ikke var noe romantikk mellom dem. Heidi hadde nettopp kommet ut av et forhold og han hadde kjæreste.

Hvordan synes forloveden din det er at du spiller inn sexscener?

- Han er jo skuespiller og gjør det selv, så han vet hva det går i. Jeg er glad for at jeg har en skuespillerkjæreste som skjønner jobben og hva det innebærer. Jeg tror det kan være vanskelig å ha forståelse for det om man ikke er bransjen, sier hun.

Saken fortsetter under bildet. 

Prøve å gjemme oss, men naboen komme stadig nærmere. #dugnad @heiditoini

Et bilde publisert av Rolf Kristian Larsen (@rolfkristianlarsen)

- Det er litt paradoks at jeg fridde 

Etter noen år i storbyen New York dro hun derimot tilbake til Norge og Oslo. Det var på hjemmebane Rolf Kristian og Heidi gikk fra å være venner til å bli kjærester. Og i fjor fridde Toini på julaften. Når bryllupet skal stå har de enda ikke beste seg for. For Heidi vet egentlig ikke om hun vil gifte seg.

- Det er jo litt paradoks at jeg fridde når jeg ikke vet om jeg vil gifte meg engang. Men jeg følte og føler at han er den jeg vil dele livet mitt med. Vi snakker om bryllup innimellom, men vi har ikke bestemt oss for noe ennå. Så kanskje en dag. Det var et fint øyeblikk i mitt liv og forhåpentligvis i hans også. Hadde det vært omvendt, at han fridde, hadde jeg kanskje fått angst, ler hun.

Et lengre portrettintervju med Heidi Toini kommer på KK.no senere denne måneden.

Delta i konkurranse:

Saker spesielt utvalgt for deg:

Flere populære saker: