FIFTY SHADES DAKER: I februarutgaven av Vogue forteller Dakota Johnson om hvordan det var å spille inn sexscenene med Jamie Dornan.  Foto: Pa Photos
FIFTY SHADES DAKER: I februarutgaven av Vogue forteller Dakota Johnson om hvordan det var å spille inn sexscenene med Jamie Dornan. Foto: Pa PhotosVis mer

Fifty Shades Darker

- Vi hadde ikke noen sperrer overfor hverandre, det hele var veldig ærlig og tillitsfullt

«Fifty Shades Darker»-aktuelle Dakota Johnson snakker ut om de rykende heite sexscenene med Jamie Dornan.

Er du en av dem som har lest deg gjennom hele «Fifty Shades of Grey»-triologien, sett den første filmen og nesten ikke kan vente på den andre? Da har du garantert fått med deg at bøkene (og filmene) inneholder flere rykende heite sexscener!

Vi fikk servert flere da «Fifty Shades of Grey» rullet på kinolerretet i 2015, og ut fra traileren til «Fifty Shades Darker» har vi enda mer sex i vente.

Det hele ser supersexy ut på film, men hvordan er det egentlig å spille inn slike scener? Dakota Johnson (27), som spiller rollen som Anastasia Steel, har denne måneden snakket ut om hvordan det var å spille inn de intime scenene med den irske kjekkasen Jamie Dornan (34). 

LES OGSÅ: 50 ting du ikke visste om «Fifty Shades»

Åpner opp om sexscene februarutgaven av Vogue 

- Nakenhet er veldig interessant når man er skuespiller - du har ingen sminke, klær eller smykker, det handler kun om skuespillerpresentasjonen din. Jamie og jeg har jobbet utrolig tett sammen over lengre tid, så det var greit å spille inn sexscenene. Vi hadde ikke noen sperrer overfor hverandre, det hele var veldig ærlig og tillitsfullt, forteller hun i februarutgaven av Vogue (du kan lese hele intervjuet her!). 

- Men det var et sjansespill, for tenk hvis vi ikke hadde kommet overens, hvis Jamie var en skikkelig drittsekk, sier hun til Vogue. 

Tidligere har Johnson avslørt til Accesshollywood hvilken av sex-scenene i «Fifty Shades of Grey» som var hennes favoritter. 

- Den scenen hvor han tar jomfrudommen hennes er vakker. Den er fantastisk. Men favoritten min var scenen med champagne og isbiter rennende nedover brystet, sa hun.

FIFTY SHADES OF GREY: Dakota Johnson avslører at det ikke var noe problem å spille inn de heite sexscenene med hunken Jamie Dornan.  Foto: NTB Scanpix
FIFTY SHADES OF GREY: Dakota Johnson avslører at det ikke var noe problem å spille inn de heite sexscenene med hunken Jamie Dornan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 6 Jamie Dornan-godbiter du kan kose deg med mens du venter på «Fifty Shades Darker»

Dornan nektet å vise penis i én scene 

Mens Johnson har sagt ja til å vise seg i blanke messingen i den kommende filmen, har hennes mannlige motspiller, Jamie Dornan, derimot takket pent nei, skriver Dagbladet

Ifølge Star Magazine skal Dornan har blitt tilbudt hele 1,5 millioner dollar, omtrent 12 millioner norske kroner, for å vise seg spiller naken. Han skal også ha blitt lovet full kreativ kontroll over innspillingen av scenen. Likevel takket altså 34-åringen nei til tilbudet.

Dermed blir bare én av de to hovedrollene å se med rumpa bar i den andre filmen i serien, og som i sann Hollywood-stil blir det den kvinnelige parten som viser seg splitter naken. Jamie Dornan innrømmer også i et intervju med Vanity Fair at kvinner møter langt større press i Hollywood for å være villig til å spille inn nakenscener.

- Jeg synes det er urettferdig. Det er en mer aktiv interesse for at kvinner kler av seg og blir sett på som et sexobjekt. Det kan være helt unødvendig og jeg støtter det ikke, fortalte Dornan. 

NEKTET Å VISE PENIS: Jamie Dornan skal ha nektet å vise penisen i "Fifty Shades Darker" som har premiere 11. februar.   Foto: NTB Scanpix
NEKTET Å VISE PENIS: Jamie Dornan skal ha nektet å vise penisen i "Fifty Shades Darker" som har premiere 11. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 3 ting du kan lære av «Fifty Shades»

Gleder oss sykt til 10. februar! 

Penis eller ikke penis, vi gleder oss uansett sykt til premieren den 10. februar. For hvordan blir egentlig fortsettelsen på historien om mangemillionæren Christian Grey og hans uskyldige elskerinne Anastasia Steele - får de hverandre til slutt?

Ut fra traileren kan det se ut som Anastasia er på vei tilbake til den SM-elskende hunken Christian, som forsøker å fange oppmerksomheten hennes på alle mulige måter. Det hele er likevel ikke helt ukomplisert, for et spøkelse fra Greys fortid vender tilbake, og en ny mann kjemper om en plass i Anastasias liv - ahhhhh, vi klarer ikke venter lenger! 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: