Brudekjoler

10 brudebilder fra 2015 vi ikke glemmer

Heldigvis er det ikke ALLE kjendiser som er private på sosiale medier.

PRINSESSE SOFIA: Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det - og det er ingen tvil om at dette er et av dem. Her fra prinsesse Sofia og prins Carl Philips bryllupsfeiring i Stockholm 13. juni 2015. Foto: Skjermdump Facebook / Kungahuset.se / Erika Gerdemark
PRINSESSE SOFIA: Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det - og det er ingen tvil om at dette er et av dem. Her fra prinsesse Sofia og prins Carl Philips bryllupsfeiring i Stockholm 13. juni 2015. Foto: Skjermdump Facebook / Kungahuset.se / Erika Gerdemark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å, som vi har hatt lyst til å være flue på veggen i de hotteste kjendis- og kongebryllupene! Høre de love hverandre evig troskap, se kjolene, høre de personlige talene, spionere på kysset.

Ja, you name it!

LES OGSÅ: Slik kler du deg riktig i bryllup

Heldigvis har det med årene blitt enklere å være nettopp flue på veggen - ettersom stadig flere kjentfolk velger å la oss ta del i deres privatliv via sosiale medier.

Både Hollywoodkjendiser, såvel som kongelige, har tatt i bruk bildedelingstjenestene Instagram og Facebook, og delt bilder fra det helligste av det hellige - nettopp bryllupsdagen - med oss «vanlige, dødelige».

Nedenfor har vi samlet 10 superromantiske bryllupsbilder av kjendiser (og et prinsepar) fra året som er gått.

Uansett! Hygg deg med de romantiske bildene under:

LES OGSÅ: De hemmelige bryllupsbildene du aldri har sett

1. Guy Richie (47) og Jacqui Ainsley (34)

Den britiske filmregissøren giftet seg på landstedet sitt i Wiltshire i England i juli, med den britiske modellen Jacqui. På gjestelisten var blant andre Brad Pitt (52) og David Beckham (40), og selvfølgelig sønnene Rocco (15) og David (10), som han har med Madonna (57).

Paret har barna Rafael (3), Rivka (2), og Levi (1) sammen, og de var selvfølgelig med som brudesvenner og brudepike det storslåtte i bryllupet til mamma og pappa.

The family #jaxguyjuly

A photo posted by Guy Ritchie (@guyritchie) on

2. Nicky Hilton (32) og James Rothschild (31)

Hotelldatteren Nicky slo på stortromma og giftet seg på selveste Kensington Palace (ja, det kongelige slott hvor dronning Elizabeth (89) bor) i juli, med rikmannssønnen James Rothschild. Brudekjolen var spesialdesignet av Valentino, og hadde en prislapp på rundt 700 000 norske kroner.

Det var selvfølgelig Nickys storesøster Paris Hilton (34) som hadde fått det ærefulle forloveroppdraget, og på gjestelisten sto blant andre eks-kronprinsparet Marie-Chantal (47) og Pavlos (48) av Hellas, Bill og Hillary Clintons datter Chelsea Clinton (35) og den britiske skuespilleren Kate Beckinsale (42).

Bryllupsreisen gikk til Botswana i Afrika.

one week ago

A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

3. Allison Williams (27) og Ricky Van Veen (35)

«Girls»-stjernen giftet seg i et utendørs ranchbryllup i september, og hadde fått spesialdesignet en kjole fra en av Carrie Bradshaws favorittdesignere Oscar de la Renta.

Allison og Ricky giftet seg etter tre år som kjærester, og på gjestelisten sto selvfølgelig «Girls»-kollega Lena Dunham (29), og andre storheter som artist Katy Perry (31), artist John Mayer (38) og skuespiller Tom Hanks (59).

9.19.15 Dress by @oscarprgirl Photo by @christianothstudio

A photo posted by Allison Williams (@aw) on

4. Bar Refaeli (30) og Adi Ezra (41)

Leonardo DiCaprios eks-modellkjæreste giftet seg i september med den 11 år eldre forretningsmannen Adi Ezra. Bryllupet ble avholdt foran 300 venner og familiemedlemmer på luksuriøse Carmel Forest Spa Resort i Haifa. 

Den bohem-inspirerte kjolen var designet av Chloé, og håret var utslått med flette. De to dro på bryllupsreise til deilige Maldivene.

#tbt The power of love

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

5. Jason Mraz (38) og Tina Carano

Paret, som møtte hverandre i 2007, da de begge var i andre forhold, giftet seg i Virginia i oktober. Den romantiske seremonien skjedde på gården hvor den populære artisten vokste opp, og det var 50 gjester til stede.

Jason Mraz delte et superkult bilde på Instagram med fansen av sin flotte kone, og skrev stolt til bildet: «#TBT til da jeg ble verdens heldigste mann! Takk for alle gratulasjoner!»

#TBT to the day I was made the luckiest man in the world. Thank you everyone for all the kind congrats.

A photo posted by Jason Mraz (@jason_mraz) on

6. Bridget Moynahan (44) og Andrew Frankel (41)

De fleste forbinder Bridget med den populære TV-serien «Sex og singelliv», hvor hun spilte Mr. Bigs unge kone. Og alle husker hvordan dét gikk - Big forlot Natasha til fordel for Carrie. Men på privaten er 44-åringen lykkelig gift med forretningsmannen Andrew Frankel. De to giftet seg i Hamptons i oktober.

Bridget var tidligere kjæreste med supermodell Gisele Bündchens (35) nåværende ektemann Tom Brady (38). De har sønnen John Edward (8) sammen.

Andrew Frankel har tre sønner fra før.

Oh, by the way, guess what I just did @johndolanphotog #sohappy #perfection #friends #family #forever

A photo posted by Bridget Moynahan (@bridgetmoynahan) on

7. Leven Rambin (25) og Jim Parrack (34)

Showbiz har fått et nytt, hot TV-par! Leven og Jim, kjent fra henholdsvis «The Hunger Games», «True Detective» og «True Blood», giftet seg i Texas i oktober. Jim Parrack, som spilte Hoyt Fortenberry i sistnevnte serie, tok til sosiale medier for å fortelle verden hvor stolt han var over kona: 

«Mine damer og herrer: min kone, Mrs. Parrack @levenrambin. Takk for at du har kommet inn i livet mitt, og for at du valgte meg til din ektemann - og for at du er en så elskverdig kone!»

8. Whitney Port (30) og Tim Rosenman

Den tidligere «The Hills»-stjernen, som i ettertid har gjort det stort som klesdesigner, giftet seg med samboeren i Palm Springs i november. Brudekjolen var en lekker perlebelagt sak, som Whitney selvfølgelig hadde vært med på å designe.

Ifølge HelloMagazine var kjolen inspirert av en italiensk lysekrone. Etter å ha lovet hverandre evig troskap foran venner og familie, dro turtelduene på romantisk bryllupsreise til eksotiske Fiji.

9. Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38)

I november sto et av de største Hollywood-bryllupene i løpet av året i Florida. Den sexy «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara fikk endelig kjekkasen Joe Manganiello - og paret delte gladelig bilder med fansen via sosiale medier - og det på selveste bryllupsdagen. Mer åpent kjendispar skal du altså lete lenge etter!

Bryllupsreisen gikk til eksotiske Parrot Cay på den karibiske øya Turks and Caicos.

10. Prinsesse Sofia (31) og prins Carl Philip (36) av Sverige

13. juni sto drømmebryllupet mellom svenskeprinsen og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist i Slotskyrkan i Stockholm. Solen skinte, og alt som kunne krype og gå av rojaliteter fra inn- og utland hadde funnet veien til Sveriges hovedstad. 

Det er ingen tvil om at paret, som har vært sammen siden 2010, var opp etter ørene forelsket, og da de mottok hyllesten fra folket på slottsbalkongen på slottet ved Stadsholmen i Gamla stan, smilte de fra øre til øre. 

I likhet med de fleste andre europeiske kongehus, har også det svenske kongehuset opprettet offisiell Facebook-profil, og der delte de bilder fra bryllupsdagen med folket.

”Vi är djupt rörda över alla hyllningar och den kärlek som vi upplevde under vår bröllopsdag. Den glädje som ni visade...

Posted by Kungahuset on Sunday, June 14, 2015

Men disse mangler vi bryllupsbilder av!

Vi savner selvfølgelig bryllupsbildene fra de ferske Hollywood-ekteparene Jennifer Anison (46) og Justin Theroux (44), Johnny Depp (52) og Amber Heard (29), Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (32) og Cameron Diaz (43) og Benji Madden (36), som alle giftet seg i løpet av 2015.

Men de er vel fremdeles «for store» til å ville dele sine romantiske øyeblikk med fansen...

FORTSATT PRIVAT: Hollywood-parene Johnny Depp og Amber Heard, Mila Kunis og Ashton Kutcher,  Jennifer Aniston og Justin Theroux, og Cameron Diaz og Benji Madden har fremdeles til gode å vise verden glimt fra bryllupet de hadde i 2015. Vi venter i spenning! Foto: NTB Scanpix
FORTSATT PRIVAT: Hollywood-parene Johnny Depp og Amber Heard, Mila Kunis og Ashton Kutcher, Jennifer Aniston og Justin Theroux, og Cameron Diaz og Benji Madden har fremdeles til gode å vise verden glimt fra bryllupet de hadde i 2015. Vi venter i spenning! Foto: NTB Scanpix Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer