Sandra Lyng

10 kjappe før 10 med... Sandra Lyng (28): - Jeg sier ofte ord jeg ikke burde sagt

Det er slett ikke sjelden at popstjernen setter seg selv i pinlige situasjoner.

MUSIKKFRELST: Sandra Lyng er én av Norges mest kjente artister, og sier til KK.no at musikken er alt for henne. Foto: VG
MUSIKKFRELST: Sandra Lyng er én av Norges mest kjente artister, og sier til KK.no at musikken er alt for henne. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Lyng Haugen (28) var bare 16 år gammel da hun ble berømt over natten etter deltagelsen i Idol. I en lang periode ble det stille fra Mosjøværingen, men i 2013 gjorde hun musikalsk comeback – og den siste tiden har sangfuglen vært mer i mediebildet enn noensinne. Ikke bare ga hun publikum et forrykende show sammen med Adelén Rusillo Steen (19) og Alexandra Joner (25) under Se og Hør-gallaen i november, hun samlet også halve kjendisnorge i musikkvideoen til låten «Night After Night».

I tillegg til artistkarrieren har 28-åringen fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i IKS, «Interessegruppen for kvinner med spiseforstyrrelser» – et tema hun dessverre har personlig erfaring med. Da saken om den 13 år gamle jenta fra Valdres som døde av avmagring på nyttårsaften ble kjent, delte Sandra et langt innlegg på sin populære blogg. «Jeg kan sikkert ikke gjøre stort, men jeg vil gjøre det jeg kan. Kommenter under hvis det er noe som helst jeg kan bidra med», skriver blondinen. Og nettopp derfor ville vi ha henne med i denne ukens «10 kjappe før 10 med...»-spalte.

Om Sandra Lyng

  • Alder: 28
  • Bosted: Oslo
  • Yrke: Artist
  • Sivilstatus: Kjæreste med Lasse Joachim Langerud
STJERNESKUDD: Sandra Lyng har vært én av Norges mest kjente artister i over ti over, og i dag er hun mer aktuell enn noensinne.

VG Foto: VG
STJERNESKUDD: Sandra Lyng har vært én av Norges mest kjente artister i over ti over, og i dag er hun mer aktuell enn noensinne. VG Foto: VG Vis mer

Hvilken ting ville du aldri klart deg uten?

- Musikken, det er alt for meg.

Hva er det første du gjør om morgenen?

- Lufter hundene.

Hva er det beste rådet du noen gang har fått?

- Å ikke ta ting så alvorlig, alt ordner seg til slutt.

Hvillken kjendis ville du helst byttet utseende med for én dag?

- Kim Kardashian, det må være mykt å sitte på den rumpa!

Hva er du mest stolt av i din karriere?

- At jeg fortsatt står på :)

Denne sangen har du hørt alt for mye på i det siste…

– «Hurricane – Thirty Seconds To Mars». Jeg blir aldri lei.

Hva sto det på den siste SMS-en du fikk?

- Det var en kompis som spurte om jeg skulle være med i en pokertunering.

Hva slags undertøy har du på deg nå?

- Kun truse fra Victoria's Secret, hjemme går jeg sjelden med BH.

Hvem er ditt største forbilde, og hvorfor?

- Beyoncé musikkmessig, Hun har utstrålingen, ståpåviljen. Hun kan danse, performe, synge som en gud og skrive låter. I tillegg har jeg hørt fra folk hun har jobbet med at hun er ett godt menneske og jobber drithardt, noe jeg respekterer.

Hva er det flaueste du noen gang har gjort?

- Oi, jeg gjør flaue ting ofte, men jeg tenker ikke så mye over det. Jeg blir ikke så veldig flau egentlig. Jeg sier ofte ord jeg ikke burde sagt. Gjerne hjemmelaga banneord, også raper jeg når det passer meg - noen ganger når det er mennesker tilstede jeg ikke kjenner. Noen ganger er det flaut å være uten filter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer