Sandra Lyng

10 kjappe før 10 med... Sandra Lyng (28): - Jeg sier ofte ord jeg ikke burde sagt

Det er slett ikke sjelden at popstjernen setter seg selv i pinlige situasjoner.

MUSIKKFRELST: Sandra Lyng er én av Norges mest kjente artister, og sier til KK.no at musikken er alt for henne. Foto: VG
MUSIKKFRELST: Sandra Lyng er én av Norges mest kjente artister, og sier til KK.no at musikken er alt for henne. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Lyng Haugen (28) var bare 16 år gammel da hun ble berømt over natten etter deltagelsen i Idol. I en lang periode ble det stille fra Mosjøværingen, men i 2013 gjorde hun musikalsk comeback – og den siste tiden har sangfuglen vært mer i mediebildet enn noensinne. Ikke bare ga hun publikum et forrykende show sammen med Adelén Rusillo Steen (19) og Alexandra Joner (25) under Se og Hør-gallaen i november, hun samlet også halve kjendisnorge i musikkvideoen til låten «Night After Night».

I tillegg til artistkarrieren har 28-åringen fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i IKS, «Interessegruppen for kvinner med spiseforstyrrelser» – et tema hun dessverre har personlig erfaring med. Da saken om den 13 år gamle jenta fra Valdres som døde av avmagring på nyttårsaften ble kjent, delte Sandra et langt innlegg på sin populære blogg. «Jeg kan sikkert ikke gjøre stort, men jeg vil gjøre det jeg kan. Kommenter under hvis det er noe som helst jeg kan bidra med», skriver blondinen. Og nettopp derfor ville vi ha henne med i denne ukens «10 kjappe før 10 med...»-spalte.

Om Sandra Lyng

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer