«Friends»:

10 ting du kanskje ikke visste om «Friends»

Visste du for eksempel at Pheobe og Joey egentlig skulle vært et par?

«FRIENDS»: De første årene av serien kunne de ikke engang vise et kondom i løpet av sendetiden. FOTO: Warner Bros
«FRIENDS»: De første årene av serien kunne de ikke engang vise et kondom i løpet av sendetiden. FOTO: Warner Bros Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den familiekjære serien «Friends» har ikke alltid vært som vi kjenner den i dag. Visste du for eksempel at serien egentlig skulle hete «Insomnia Café» eller «Six of One»? Kanskje enda mer forstyrrende, visste du at Joey og Pheobe i utgangspunktet skulle være et par?

Nedenfor har vi samlet sammen 10 ting du kanskje ikke visste om «Friends» .

LES OGSÅ: 10 ting du ikke visste om «Love Actually»

1. Et Annet navn

Det var ikke alltid kalt Friends. Arbeidstitlene til showet var blant annet «Insomnia Café», «Friends like us» og «Six of One».

2. Siste sjanse til anonymitet

Før showet hadde premiere, dro skuespillerne på en tur til Las Vegas. De ble fortalt at de måtte nyte den siste helgen som anonyme, før de ble gjenkjent overalt hvor de gikk.

3. Helt lik i virkeligheten

Courteney Cox er akkurat som Monica Geller i virkeligheten. Hun hadde et fantastisk ryddig klesskap, og hadde et eget talent for å fjerne støv og hår fra andres klær.

LES OGÅ: Hvor ble det egentlig av mennene fra«Sex og Singelliv»?

LIK: Monica Geller og Courteney Cox skal være helt like i virkeligheten. Foto: Warner Bros
LIK: Monica Geller og Courteney Cox skal være helt like i virkeligheten. Foto: Warner Bros Vis mer

4. Skjult identitet

Identiteten til «The ugly naked guy» ble ikke avslørt før i 2016. Navnet Jon Haugen kan være lurt å merke seg til neste quiz-kveld.

5. Likte ikke gitar

Lisa Kudrow som spiller Pheobe Buffay, hatet gitaren til å begynne med. Hun ville heller spille bongotrommer, og mente at det passet karakteren hennes bedre.

6. Fikk ikke vise kondomer

De første årene av serien kunne de ikke engang vise et kondom i løpet av sendetiden. Skuespillerne fikk heller ikke lov til å si ordet «penis» i løpet av de første sesongene.

7. Hemmelig forhold

Joey og Pheobe skulle i utgangspunktet være et par. I den originale ideen var det planlagt en stor avsløring i siste sesong, om at han og Pheobe egentlig hadde hatt tilfeldig sex gjennom hele showet. Serieskaperne bestemte seg imidlertid for å forkaste ideen i siste liten.

LES OGSÅ: Myter og sannheter om prinsesse Margaret og Antony Armstrong-Jones' ekteskap

HEMMELIG: I utgangspunktet skulle Joey og Pheobe ha et hemmelig forhold gjennom hele serien. Ideen ble imidlertid kastet vekk i siste liten. Foto: Warner Bros
HEMMELIG: I utgangspunktet skulle Joey og Pheobe ha et hemmelig forhold gjennom hele serien. Ideen ble imidlertid kastet vekk i siste liten. Foto: Warner Bros Vis mer

8. Sofa fra kjeller

Den oransje sofaen de bruker i Central Perk ble funnet i kjelleren til Warner Bros sitt filmstudio.

9. To forskjellige aper

Apen Marcel ble spilt av to forskjellige aper, Monkey og Katie. David Schwimmer fikk imidlertid ikke lov til å leke med noen av apene utenfor spilletid.

10. Ukjent rolle

Før han spilte rollen som Frank Jr., hadde Giovanni Ribisi en ukjent rolle i sesong to. Er det noen av dere som husker «kondomgutten», som tilfeldigvis kastet en kondom ned i Pheobe sin gitarkasse?

LES OGSÅ: Brad Pitt var villig til å betale 120 000 dollar for å se «GoT» sammen med Emilia Clarke

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer