Ny trend:

#10yearchallenge: Stjernene deler 10 år gamle bilder av seg selv

Hvem har forandret seg minst?

LIKE VAKRE: Reese Witherspoon, Jessica Biel og Ellen DeGeneres er blant dem som har delt gamle bilder av seg selv i forbindelse med #10yearchallenge på sosiale medier. FOTO: Instagram
LIKE VAKRE: Reese Witherspoon, Jessica Biel og Ellen DeGeneres er blant dem som har delt gamle bilder av seg selv i forbindelse med #10yearchallenge på sosiale medier. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den første virale trenden i 2019 er allerede på plass: Nå herjer nemlig den såkalte #10yearchallenge på sosiale medier.

Utfordringen går i ut på å dele et gammelt bilde av seg selv – helt spesifikt ti år som navnet tilsier – for å sammenligne utseende sitt den gang med hvordan man ser ut i dag.

Som vanlig var Hollywood-stjernene raskt ute med å kaste seg på bølgen, og så langt har titalls kjente fjes delt gamle bilder med fansen.Men ikke av den pinlige typen; i stedet har det i mange fleste tilfeller blitt en taus konkurranse om hvem som har forandret seg minst (og dermed holdt seg best!) de siste ti årene.

Se bildene til blant annet talkshow-vert Ellen DeGeneres, «Glee»-stjernen Lea Michele, supermodell Tyra Banks og skuespiller Jessica Biel under – men også vår egen Sandra Lyng!

Sangfuglen delte et bilde av seg selv i en vågal kjole fra VG-lista Topp 20-showet i 2009, sidestilt med et bilde av selv selv i dag; nå som ammende mor.

(Pssst: Sandra slår samtidig et slag for å normalisere amming med emneknaggen #normalisebreastfeeding. Heia!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer