Ny trend:

#10yearchallenge: Stjernene deler 10 år gamle bilder av seg selv

Hvem har forandret seg minst?

LIKE VAKRE: Reese Witherspoon, Jessica Biel og Ellen DeGeneres er blant dem som har delt gamle bilder av seg selv i forbindelse med #10yearchallenge på sosiale medier. FOTO: Instagram
LIKE VAKRE: Reese Witherspoon, Jessica Biel og Ellen DeGeneres er blant dem som har delt gamle bilder av seg selv i forbindelse med #10yearchallenge på sosiale medier. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den første virale trenden i 2019 er allerede på plass: Nå herjer nemlig den såkalte #10yearchallenge på sosiale medier.

Utfordringen går i ut på å dele et gammelt bilde av seg selv – helt spesifikt ti år som navnet tilsier – for å sammenligne utseende sitt den gang med hvordan man ser ut i dag.

Som vanlig var Hollywood-stjernene raskt ute med å kaste seg på bølgen, og så langt har titalls kjente fjes delt gamle bilder med fansen.

Men ikke av den pinlige typen; i stedet har det i mange fleste tilfeller blitt en taus konkurranse om hvem som har forandret seg minst (og dermed holdt seg best!) de siste ti årene.

Se bildene til blant annet talkshow-vert Ellen DeGeneres, «Glee»-stjernen Lea Michele, supermodell Tyra Banks og skuespiller Jessica Biel under – men også vår egen Sandra Lyng!

Sangfuglen delte et bilde av seg selv i en vågal kjole fra VG-lista Topp 20-showet i 2009, sidestilt med et bilde av selv selv i dag; nå som ammende mor.

(Pssst: Sandra slår samtidig et slag for å normalisere amming med emneknaggen #normalisebreastfeeding. Heia!)

- Hva er den største forskjellen mellom Sandra for 10 år siden og Sandra i dag?

- Det er utrolig hvor mye som kan endre seg på 10 år. Det første bildet av meg selv fra rød løper med en raus kløft ser jeg tilbake på med skrekkblandet fryd; morsomt at jeg turte, men det er nok en stil jeg lar tilhøre fortiden. I dag, 10 år senere, handler livet om å være mamma til lille Sander. Litt mindre rød løper, mye mindre søvn, men enda mer kjærlighet kan vel oppsummere Sandra 2019, sier hun til KK.

LES OGSÅ: Slik ser de egentlig ut: 15 kjendiser med og uten sminke

Tyra BanksReese Witherspoon

Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Se dette innlegget på Instagram

10 year challenge

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ellen DeGeneres

Viola Davis

Ryan Seacrest

Jessica Biel

Chrissy Teigen

Janet Jackson

Isla Fisher

Gabrielle Union

Nicki Minaj

Lea Michele

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer