11 dødsfall vi aldri kommer over i film og tv-serier

Nummer fem på lista får oss til å gråte hver gang...

HJERTESKJÆRENDE: Disse to fikk oppleve ekte kjærlighet en stakket stund før de måtte ta farvel for evig. FOTO: NTB Scanpix
HJERTESKJÆRENDE: Disse to fikk oppleve ekte kjærlighet en stakket stund før de måtte ta farvel for evig. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Strømmetjenester som Netflix, HBO og Amazon Prime har sørget for at vi tilbringer mer tid benket for tv- og PC-skjermen enn noensinne.Muligheten til å binge (å «fråtse» i tv-serier ved å se flere episoder etter hverandre, jour. anm.) har også ført til at man blir ekstra engasjert i handlingsforløpet som utspiller seg på skjermen.Etter å ha brukt en intensiv uke på å komme meg gjennom to sesonger av briljante «Mindhunter», var jeg såpass oppslukt at jeg følte at jeg kjente karakterene personlig – og dét kan nok mange relatere til.Dermed blir det rett og slett litt tungt når de dør.Vi har samlet elleve av de mest tragiske dødsfallene i film og TV-serier. Finn frem lommetørkleet!Pssst: Spoilere for blant annet «Game of Thrones», «A Star is Born» og diverse Disney-filmer følger.

LES OGSÅ: Tenk hvis «Friends» hadde fått denne tragiske avslutningen?

«Lion King»: Mufasa

Millioner av mennesker måtte gjenoppleve dette traumet da den nye versjonen av Disney-klassikeren fra 1994 kom ut i år – og scenen var minst like trist i dag som da vi så den for første gang som barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer