Høsten 2019:

11 filmer vi gleder oss til å se

Stjerner som Brad Pitt, Meryl Streep, Jennifer Lopez, Helen Mirren og Robert DeNiro er å se i filmene.

LITTLE WOMEN: Filmen, basert på boken med samme navn, har sikret seg noen av Hollywoods største filmstjerner. Foto: Skjermdump fra YouTube
LITTLE WOMEN: Filmen, basert på boken med samme navn, har sikret seg noen av Hollywoods største filmstjerner. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Det blir en utmerket filmhøst! Det er ofte på denne tiden av året det bugner av premiere på kinoer over hele landet.

Ofte kan det bli ganske lenge å vente på disse filmene. Først avsløres det at filmen kommer. Så får vi vite hvem som skal spille i den. Deretter starter innspilling og så kommer traileren.

Men når traileren først kommer, vet vi at det ikke er så altfor lenge til filmen har premiere på kino. Nå er det sluppet en rekke trailere på filmer vi gleder oss stort til å se. Bare se her:

THE GOLDFINCH

Premiere: 13. september

HUSTLERS

Premiere: 13. september

DOWNTON ABBEY

Premiere: 20. september

AD ASTRA

Premiere: 20. september

JUDY

Premiere: 27. september

JOKER

Premiere: 4. oktober

THE GOOD LIAR

Premiere: 15. november

KNIVES OUT

Premiere: 27. november

THE IRISHMAN

Premiere: New York Film Festival, 27. september

LAST CHRISTMAS

Premiere: 8. november

LITTLE WOMEN

Premiere: 25. desember

De siste dagene har det vært ekstra mye oppmerksomhet rundt traileren til «Little Women». «Lady Bird»-regissør Greta Gerwig (36) har fått med seg stjerner som Saoirse Ronan (25), Meryl Streep (70), Emma Watson (29), Laura Dern (52) og Timothee Chalamet (23) i denne filmen basert på boken med samme navn.

Sistnevnte skuespiller har raskt blitt en av Hollywoods yndlinger etter hans prestasjoner i «Call Me By Your Name» og «Beautiful Boy». Chalamet leverer også (etter hva vi kan se fra traileren) varene i «Little Women». Folk har til og med tatt til Twitter for å dele hvor rørt de ble. Se bilde og tekst over.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer