11 «Game of Thrones»-stjerner som har vært med i musikkvideoer

Sophie Turner, som spilte Sansa Stark, er å se i Bastilles musikkvideo til «Oblivion».

UTVIDER REPERTOARET: Sophie Turner – som spilte Sansa Stark i «Game of Thrones» – er en av mange stjerner fra serien som har dukket opp i musikkvideoer. I denne saken har vi samlet en haug av dem! FOTO: YouTube
UTVIDER REPERTOARET: Sophie Turner – som spilte Sansa Stark i «Game of Thrones» – er en av mange stjerner fra serien som har dukket opp i musikkvideoer. I denne saken har vi samlet en haug av dem! FOTO: YouTube Vis mer
Publisert

Det er slett ikke uvanlig at kjente fjes opparbeider seg flere bein å stå på; skuespillere som blir artister og vice versa, realitystjerner som bygger eget sminkeimperium, idrettsstjerner som lanserer klesmerke...

Det samme gjelder skuespillerne som portretterte favorittkarakterene våre i «Game of Thrones». (På tross av at seriens siste sesong fikk slakt – faktisk krevde en halv million fans at den skulle lages på nytt – håvet den filmatiserte versjonen av George R. R. Martins univers inn hele tolv priser under årets Emmy Awards.)

En haug av dem har nemlig stilt opp i diverse musikkvideoer!

Dét gjelder blant annet Maisie Williams og Sophie Turner alias Arya og Sansa Stark, Aiden Gillen som spilte djevelske Littlefinger og virkelighetens Theon Greyjoy, Alfie Allen.

Se hele listen under:

Maisie Williams

Maisie Williams portretterte altså Arya Stark – den unge jenta som til slutt ble «Game of Thrones»-universets redning fra The Night King. I 2015 dukket stjernen opp i både The Vamps' «Rest Your Love» og i Seafrets «Oceans».

Hannah Murray

Gilly, kjæresten til Samwell Tarly, ble spilt av Hannah Murray i fantasyserien. Hun var med i Belle & Sebastians musikkvideo til låten «Your Cover's Blown» i 2014.

LES OGSÅ: Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne egentlig ut

Aidan Gillen

I 2012 var mannen som spilte «Game of Thrones»-skurken Littlefinger, Aidan Gillen, med i Sigur Rós' musikkvideo til «Ekki múkk».

Sean Bean

Vi er fremdeles i sorg over Ned Starks dødsfall – men heldigvis lever skuespiller Sean Bean i beste velgående!

Den nå 60 år gamle stjernen var med i Mobys musikkvideo til sangen «We Are All Made of Stars» i 2002. Se ham fra cirka 1:20 under:

Rose Leslie

Vi orker ikke tanken på Ned Starks død, og hvert fall ikke Ygrittes... Parets tid sammen fikk en tragisk slutt i «Game of Thrones», men virkelighetens Ygritte og Jon Snow – Rose Leslie og Kit Harington – giftet seg i fjor.

I 2013 dukket førstnevnte opp i Tribes' «Reincarnate».

Natalie Dormer

Natalie Dormer alias dronning-i-et-øyeblikk Margaery Tyrell, var med i Hoziers «Someone New» i 2014.

LES OGSÅ: Så mye tjener «GOT»-stjernene per episode

Alfie Allen

Alfie Allen, lillebroren til artist Lily Allen, spilte Theon Greyjoy. I 2009 var han med i Madness' «Dust Devil».

Liam Cunningham

Liam Cunningham portretterte Davos Seaworth i «Game of Thrones». I 2013 var han å se i Kodalines «High Hopes».

Pedro Pascal

Oberyn Martells død huskes nok som en av de aller mest brutale i serien – han fikk hodet sitt knust av The Mountain (spilt av Hafþór Júlíus Björnsson som er 2.6 meter høy og nærmere 200 kilo tung).

Mannen bak karakteren, Pedro Pascal, samarbeidet med Sia i 2014; da slapp hun musikkvideoen til «Fire Meet Gasoline».

Sophie Turner

Sophie Turner spilte Sansa Stark i serien, og er nok den skuespilleren som har vært mest opptatt etter at «Game of Thrones»-eventyret tok slutt. Så langt i år har hun hatt hovedrollen i X-men-filmen «Dark Phoenix», mens thrillerne «Heavy» og «Broken Soldier» ventes i nærmeste fremtid.

Et arbeidsjern har 23-åringen alltid vært – også mens «Game of Thrones»-kjøret sto på. I 2013 stilte hun nemlig opp i Bastilles musikkvideo til «Oblivion».

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjernens dobbeltgjenger: – Ble forvekslet med henne hele tiden

Thomas Brodie-Sangster

Jojen Reed var med i tredje og fjerde sesong før han – som de fleste andre «Game of Thrones»-karakterer – døde.

Skuespiller Thomas Brodie-Sangster (som også er kjent for rollen som hjerteknuseren Sam i juleklassikeren «Love Actually»!) har jobbet med rockebandet The Luka State to ganger; «30 Minute Break» og «Rain».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer